Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim bata 9 gün kladı ara ara sancı giriyo bide sol göğsüm ağrıyoo

benim 9 gün varken hiç umurumda değildi valla ne yalan söyliyim saymıyodum bile ama son 2 gün kaldı diye fena haldeyim ya geçsin sorunsuz hamiş olayım ya kırmızılar gelsin ki inşallah gelmez... inşallah sende 9 gün biter gelmemiş olur

aslında bende saymıyorum da işte adet olacam ya hazırlıklı olmak için bugün baktım takvimede 9 gün kalmış

amin canım işallah uğurlu gelir bu topik hemimiz hamiş kalırız.bu arda eski topikten merak ettiklerim var acaba umutdeniz ve kaos nasıllar:44:hepimiz ayrı düştük yeminle zor bldum sizi

cnm umutdeniz banlandı ama kaos u bilmiyorum artık burdayız kısmetse iyi haberler paylaşalım

cnmmmm inşallahhhh çalışmlar nasıl gidiyor :)))

kızlar hepinize merhaba kimse yok gece kuşlarından :))

valla iyi gibi cnm yumurtlama dönemim yarından itibaren başlyo pzt kadar..heyecanlıyım azcık...

amin canım işallah uğurlu gelir bu topik hemimiz hamiş kalırız.bu arda eski topikten merak ettiklerim var acaba umutdeniz ve kaos nasıllar:44:hepimiz ayrı düştük yeminle zor bldum sizi

amin cnm inş..Canım kaos bilmiyorum ama umutdeniz birden fazla üyelik almak ve konuyu uzatıp başkalarına sataşmaktan banlanmış.

gölgeçiçeği ile aynıgün bizim bat..

Son düzenleme:
hellooo kızlar
şölee bir kolaçan edeyim topiciği dedim, herkes işte güçte galiba
bende gidiyorummm bugün işler çok yoğun saat 5 ten sonra muhabbetinize katılırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…