benim bata 9 gün kladı ara ara sancı giriyo bide sol göğsüm ağrıyoo
benim bata 9 gün kladı ara ara sancı giriyo bide sol göğsüm ağrıyoo
caım seninde mi bat 24 haziran
benim 9 gün varken hiç umurumda değildi valla ne yalan söyliyim saymıyodum bile ama son 2 gün kaldı diye fena haldeyim ya geçsin sorunsuz hamiş olayım ya kırmızılar gelsin ki inşallah gelmez... inşallah sende 9 gün biter gelmemiş olur
kızlaaar benim de ovulasyon günü 15 20 haziran nolur dua edin bana nolurrrr
aslında bende saymıyorum da işte adet olacam ya hazırlıklı olmak için bugün baktım takvimede 9 gün kalmış
inşallah canım dualarımız seninle
tüm kalbimle dualarım sizlerle kızlar Rabbim gönlümüze göre versin
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimizin bi anne diyeni olsun
kızlaar inş artık kimsenin kırmızıları gelmez 9 aydualarım sizinle vallaa :26:
amin canım işallah uğurlu gelir bu topik hemimiz hamiş kalırız.bu arda eski topikten merak ettiklerim var acaba umutdeniz ve kaos nasıllar:44:hepimiz ayrı düştük yeminle zor bldum sizikızlaar inş artık kimsenin kırmızıları gelmez 9 aydualarım sizinle vallaa :26:
amin canım işallah uğurlu gelir bu topik hemimiz hamiş kalırız.bu arda eski topikten merak ettiklerim var acaba umutdeniz ve kaos nasıllar:44:hepimiz ayrı düştük yeminle zor bldum sizi
cnmmmm inşallahhhh çalışmlar nasıl gidiyor :)))
kızlar hepinize merhaba kimse yok gece kuşlarından :))
amin canım işallah uğurlu gelir bu topik hemimiz hamiş kalırız.bu arda eski topikten merak ettiklerim var acaba umutdeniz ve kaos nasıllar:44:hepimiz ayrı düştük yeminle zor bldum sizi
cnm umutdeniz banlandı ama kaos u bilmiyorum artık burdayız kısmetse iyi haberler paylaşalım
amin cnm ne güzel dilekler bunlar aminnnnnn...ben temizliğe devam kızlar görüşürüzz
meg nerelerde ya test yaptımı acaba:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?