Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben gitti gidiyordan aldım lh ovulasyon testi diye. Süperd tam günümü de bildi benim hesabımla doğru orantılı olarak. Denedikbakalım ayın 25ini bekliyoruz.

evet canım benim ilk ay birden fazla gelişti bu ikinci ayım gelişmemiş ama sanırım hapı yanlış kullandım etkisi olur mu bilimyorum adetin birinci günü başladım normalde önceki ay 5.günü başlamıştım iğne vurulmadım ben kist filan demedi doktorum ama polip demişti başka bi doktor yok demişti karıştım inşallah son gittiğim doktorun dediği doğrudur ona devam edicem sanırım

inşallah canım ya artık hastaneye gitmekten bıktım bişeyde yapmıyolar insan iyice strese giriyo daha giymiycem

sorma ya bende gitmek istemiyorum artık hele bi gün kaçmayı bile düşündüm içeri girmeden ama girdim.çıkınca yolda nasıl ağlamıştım artık sıkıntı stresten...sonra eşime söylemiştim şimdi beni yanlız bırakmıyo beraber gidiyoruz dr a...

STRES YAPMAYIN diyolar çok etkili gerçekten ama gel görki stressiz hayatı olan varmı yada hiç takmayan ben yapamıyorum hemen detaya girip irdeliyorum

dr çok önemli hangisinde kendini rahat hissedip güven duyuyorsan ona devam et inşallah polip yoktur Rabbim gönlümüze göre versin hepimizin

STRES YAPMAYIN diyolar çok etkili gerçekten ama gel görki stressiz hayatı olan varmı yada hiç takmayan ben yapamıyorum hemen detaya girip irdeliyorum

canım stres yapmdan olmuyor doğru sen bi an unutsan biri hatırlatıyor ya nette görüyon ya tvde görüyon yada telde konuşuluyo yani unutmak mümkün değil

kimsede ses seda yok haberi yokkkk kırmızılar geldi gelecekkkk oooooofffffffffff bu ne yaaaaaaa :84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…