merhaba kızlar ben geldimm aslında 1 saat önce geldim dün gece yazdıklarınızı okuyordum amma muhabbet olmuş.bu arada bende ovulasyon testi almayı düşünüyorum internetten alan kullanan varsa lütfen markasını fln yazsın
selam kızlar nasılsınız bakalım var mı hamişimiz falan inşallah bu gün güzel haberler alırız ve ayın sonunda hepimiz hamiş oluruz
haklısın canım eşimiin dediği gibi zaten her gün oluyo yumurta gününü tuturulur hem doktora da gidiyorum yeter Allah tez zamanda kavuşturur bebişlerimize biraz tatil yaparız belki kociş yaklaşmaz bebiş var diye
amin canım ya...nekadar bişeyler yapmaya çabalarsan o kadar umudun kırılıyo.bişeyler yapınca sanki o ay hamiş olcaksın kesin gibi geliyo zaman geçmiyo ama bi bakıyosun işe yaramıyo kırmızılar gelince hayal kırıklığı hat safada oluyo o yüzden verecek olan Rabbim verir.bir hayal kırıklığıda beni bekliyo bu ay son 2 gün...bende iğne oldum ya ilkinde tutması imkansız gibi bişey ama işte umut dedim ya sanki iğne oldum hamiş kalcam gibi hissediyorum hevesleniyorum ama biliyorum ki olmadı inşallah bidahakilere...
amin canım ya...nekadar bişeyler yapmaya çabalarsan o kadar umudun kırılıyo.bişeyler yapınca sanki o ay hamiş olcaksın kesin gibi geliyo zaman geçmiyo ama bi bakıyosun işe yaramıyo kırmızılar gelince hayal kırıklığı hat safada oluyo o yüzden verecek olan Rabbim verir.bir hayal kırıklığıda beni bekliyo bu ay son 2 gün...bende iğne oldum ya ilkinde tutması imkansız gibi bişey ama işte umut dedim ya sanki iğne oldum hamiş kalcam gibi hissediyorum hevesleniyorum ama biliyorum ki olmadı inşallah bidahakilere...
inş. güzel haberlerini alırız cnm
bende klomen kullandım ve sonra 2 yumurtam oldu çatlatma iğnemi oldum ama sürekli gittim takip için çalışınca zor oluyo ama napalım...çünki klomen kistte yapabiliyo onu da takip etmek lazım bende ilkinde kist oldu.
hoşgeldinn bencede inş. hepimiz hamiiş oluruz göbegimizi gere gere gezeriz
selam kızlar benim de 9 günüm var reglime ama hiç belirtim yooook
inşallah canım ya artık hastaneye gitmekten bıktım bişeyde yapmıyolar insan iyice strese giriyo daha giymiycem
evet canım benim ilk ay birden fazla gelişti bu ikinci ayım gelişmemiş ama sanırım hapı yanlış kullandım etkisi olur mu bilimyorum adetin birinci günü başladım normalde önceki ay 5.günü başlamıştım iğne vurulmadım ben kist filan demedi doktorum ama polip demişti başka bi doktor yok demişti karıştım inşallah son gittiğim doktorun dediği doğrudur ona devam edicem sanırım
STRES YAPMAYIN diyolar çok etkili gerçekten ama gel görki stressiz hayatı olan varmı yada hiç takmayan ben yapamıyorum hemen detaya girip irdeliyorum
canım dalgalı hangi markaydı canım fiyatı ne kadardı
kızlar nerdesiniz ya niye yazmıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?