Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

beni de hep bi aya çağırıyo..napcan ikide bi kontrol edip, çocuğu rahat bırak annesiiii

yaa ben de çok seviom onları...kanguru-sling olarak ne almak lazım ergobaby mi iyi die duydum sanki..ama doğduktan soora alın içinde hiç durmayabiliyo bazı bebekler diolar..

pufidik nbr ...ööle duruyon kıs burda gevezeliğim tutmuş değerlendirmion yaanii... sen de yap çıcuğa tavuklumakarna, soora da püre haline getir biraz da sulandır yedir..yada biraz süt koy içine boğazına kaçmasınn..

pufidik nbr ...ööle duruyon kıs burda gevezeliğim tutmuş değerlendirmion yaanii... sen de yap çıcuğa tavuklumakarna, soora da püre haline getir biraz da sulandır yedir..yada biraz süt koy içine boğazına kaçmasınn..

bugün cidden formundasın kuzumda benim pek tadım yok, çevrem hasta ile doldu mutsuzum

Masallah size yavrunuzla omur boyu mutluluklar

Merhaba Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşş.

Canım Allah analı babalı büyütsün

Selam kizlar
Everim allah anali babali buyutsun insallah
Rabbim saglik sihhat versin
Gozunuz aydin

günaydınnnnnnnnnn
everymm cnm hayırlı uğıurlu olsun
kızlar ya ben oğlumla avm ye gitmek istiyorum da tek başıma becerebilirmiyim :26: taksiye in bin :44: arabasıyla malum kucakta

cok tesekkur ederım kızlar
gecmısın tamamını okuyamadım gelıcem en yakın zamanda
sımdı uyku duzenım yok yenı hayata alısmaya calısıyorum :)

cok tesekkur ederım kızlar
gecmısın tamamını okuyamadım gelıcem en yakın zamanda
sımdı uyku duzenım yok yenı hayata alısmaya calısıyorum :)

Hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla buyusun inş darısı basımıza şu gunler çabucak gecse Allahım arzu eden herkeze nasip etsın inş güle güle buyut şehzadeni :))

Megimm bende burdayımmmmmmmmmmmmmm

Kızım çok gazlı bir bebek her uyanmasından sonra uykuya çok zor geçiyor gündüz hep ayakta sallanarak uyuyor ve bırakınca uyanıyor.
Gecede gaz sancısı tutuyor 23:00 ve gece 03:00 arası aralıksız ağlıyor
Sonrada uykuya geçiyor ama bu defada karyolasında sallanarak uyuyor karyolasına ip bağladım yatağın yanında yattığım yerden sallıyorum gece.

Çok şükür ben alıştım zorlanmıyorum artık o kadar ama kuzum gazından çok yıpranıyor şimdi yeni bir ilaca başladık inşallah bu fayda eder herşeyi deniyoruz.

Ya kızlar ben kızımı hissedemiyorum sanki arada pıtır pıtır bişler oluyo karnım sertleşiyo bazen ama okadar anlamıyomuyum hissetmiyomuyum anlamadım siz nezaman hissettiniz

Meganım özledim görüsemedık nasılsınız kübra sultan nasıl kıyamam en kısa zamanda gecer inş gazınızda bebişler sallanmaya alıstımı tamam artık bırakmazlar allah kolaylık versın opüyorum ikinizide

Ya kızlar ben kızımı hissedemiyorum sanki arada pıtır pıtır bişler oluyo karnım sertleşiyo bazen ama okadar anlamıyomuyum hissetmiyomuyum anlamadım siz nezaman hissettiniz

Bende yanlış hatırlamıyorsam 21. haftada çok hafif hafif hissediyordum sonra giderek netleşicek hareketleri ama bazen geç hissedilebiliyor telaş yapma sakın zaten kontrollerine gidiyorsun çok şükür herşey yolunda hissedersin birkaç haftaya.

ben senin bahsettiğin şeyi sanırım 20+3 civarı hissettim canım

Sağol canım bende çok özeldim hepinizi ama fırasat bulamıyorum girmeye şimdide annem sallıyor
Aslında sallamaya alıştırmak istemiyordum ama çaresiz kalınca mecburen salladım çünkü gazı olunca çok ağlıyor çıkarması için herşeyi deniyoruz ama her zaman çıkaramıyor gazını ve ancak öyle geçiyor uykuya.

Çok şükür bana bir zoru yok kuzumun alıştim zorlanmıyorum. tek sorun uykusuzluk ama olsun o iyi olsun yeterki.anne olmak uykusuzluğa katlanılacak kadar güzel Allah herkese nasip etsin inşallah

Aaa ozim bu arada yeni farkettim kızım yazmışsın senindemi kızın olacak bir prenses daha geliyor desene çok sevindimmmm

Son düzenleme:

ben senin bahsettiğin şeyi sanırım 20+3 civarı hissettim canım

Ay sağlun kızlar ya insan merak edıyo rylul annelerinde benden küçük olanlar şöyle ıynadı boyle kıpırdadı yazınca aklım takıldı herkez farklı oluyo sanırım tekme yemeyi bekliyorum dört gözle ayın 9 unda randevumuz var bakalım

Aaa ozim bu arada yeni farkettim kızım yazmışsın senindemi kızın olacak bir prenses daha geliyor desene çok sevindimmmm

Ole alıştırmak diye bişet yok bence bebişler ne isterse ona alışıyolar ve yaptırıyolar saglıklı olsund kuzucuk buyucek inş ole bole evet nasipse bizede bi kızçe gelicekk inş şimdiden birsürü sey alasım var kızıma nezaman baslasamki eşim daha erken dıyo

onlarınkinin gaz olduğundan %100 eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…