slm
everyim dogurmuş çok sevindim allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi
evlat olsun inş.
benide dr 1 ay sonra çagırdı 1 ay ne yaaaaaaaaaaaaaaaa
bugün kanda verdik prenetal test için 3 haftaya çıkcak sonuç
merhabalarrr
kimsecikler yok ama olsun selamımı vereyim
azram menü aynı sayılır bende tavuklu şehriye yapıcam azıcıkta limon sıkıcam oh mis paşama afiyet olsun seninde prensesine
masterim bende seni çok iyi anlıyorum tek başına çıkmak zor oluyor bende slşng almaya karar verdim en azından yakın mesafelere gidiyiim diye kanguru dönemi bitti havalar güzel çocuların güneş te görmesi lazım
pufidik nbr ...ööle duruyon kıs burda gevezeliğim tutmuş değerlendirmion yaanii...sen de yap çıcuğa tavuklumakarna, soora da püre haline getir biraz da sulandır yedir.. yada biraz süt koy içine boğazına kaçmasınn..
canımmmm doğum yaptınn ne güzeeeeeeeeel
rabbim sağlıkla büyüdüğü günleri göstersin sizlere, analı babalı büyüsün kuzu ayyyyy nasıl bir duygudur kim bilir
tebrik ederim canım çok sevindim her şeyin sorunsuz olduğunaaa
oğluşunu da seni de öpüyorum
Masallah size yavrunuzla omur boyu mutluluklar
Merhaba Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşş.
Canım Allah analı babalı büyütsün
Selam kizlar
Everim allah anali babali buyutsun insallah
Rabbim saglik sihhat versin
Gozunuz aydin
günaydınnnnnnnnnn
everymm cnm hayırlı uğıurlu olsun
kızlar ya ben oğlumla avm ye gitmek istiyorum da tek başıma becerebilirmiyim :26: taksiye in bin :44: arabasıyla malum kucakta
cok tesekkur ederım kızlar
gecmısın tamamını okuyamadım gelıcem en yakın zamanda
sımdı uyku duzenım yok yenı hayata alısmaya calısıyorum :)
Megimm bende burdayımmmmmmmmmmmmmm
Kızım çok gazlı bir bebek her uyanmasından sonra uykuya çok zor geçiyor gündüz hep ayakta sallanarak uyuyor ve bırakınca uyanıyor.
Gecede gaz sancısı tutuyor 23:00 ve gece 03:00 arası aralıksız ağlıyor
Sonrada uykuya geçiyor ama bu defada karyolasında sallanarak uyuyor karyolasına ip bağladım yatağın yanında yattığım yerden sallıyorum gece.
Çok şükür ben alıştım zorlanmıyorum artık o kadar ama kuzum gazından çok yıpranıyor şimdi yeni bir ilaca başladık inşallah bu fayda eder herşeyi deniyoruz.
Ya kızlar ben kızımı hissedemiyorum sanki arada pıtır pıtır bişler oluyo karnım sertleşiyo bazen ama okadar anlamıyomuyum hissetmiyomuyum anlamadım siz nezaman hissettiniz
pufidik nbr ...ööle duruyon kıs burda gevezeliğim tutmuş değerlendirmion yaanii...sen de yap çıcuğa tavuklumakarna, soora da püre haline getir biraz da sulandır yedir.. yada biraz süt koy içine boğazına kaçmasınn..
Ya kızlar ben kızımı hissedemiyorum sanki arada pıtır pıtır bişler oluyo karnım sertleşiyo bazen ama okadar anlamıyomuyum hissetmiyomuyum anlamadım siz nezaman hissettiniz
Meganım özledim görüsemedık nasılsınız kübra sultan nasıl kıyamam en kısa zamanda gecer inş gazınızda bebişler sallanmaya alıstımı tamam artık bırakmazlar allah kolaylık versın opüyorum ikinizide
Bende yanlış hatırlamıyorsam 21. haftada çok hafif hafif hissediyordum sonra giderek netleşicek hareketleri ama bazen geç hissedilebiliyor telaş yapma sakın zaten kontrollerine gidiyorsun çok şükür herşey yolunda hissedersin birkaç haftaya.
ben senin bahsettiğin şeyi sanırım 20+3 civarı hissettim canım
Sağol canım bende çok özeldim hepinizi ama fırasat bulamıyorum girmeye şimdide annem sallıyor
Aslında sallamaya alıştırmak istemiyordum ama çaresiz kalınca mecburen salladım çünkü gazı olunca çok ağlıyor çıkarması için herşeyi deniyoruz ama her zaman çıkaramıyor gazını ve ancak öyle geçiyor uykuya.
Çok şükür bana bir zoru yok kuzumun alıştim zorlanmıyorum. tek sorun uykusuzluk ama olsun o iyi olsun yeterki.anne olmak uykusuzluğa katlanılacak kadar güzel Allah herkese nasip etsin inşallah
Aaa ozim bu arada yeni farkettim kızım yazmışsın senindemi kızın olacak bir prenses daha geliyor desene çok sevindimmmm
Ay sağlun kızlar ya insan merak edıyo rylul annelerinde benden küçük olanlar şöyle ıynadı boyle kıpırdadı yazınca aklım takıldı herkez farklı oluyo sanırım tekme yemeyi bekliyorum dört gözle ayın 9 unda randevumuz var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?