Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Takılma sen herkesin hamileliği farklı oluyor birkaç aftaya kadar hissedersin.

Evet onlar istediğini yaptırıyor birşekilde bencede.Canım inan hiç erken değil alınacak okadar çok şey varki en azından giyimden başlamasanda diğer ihtiyaçlarını alabilirsin.Giyim olarak benden sana tavsiye ben hiç alt üsleri rahat kullanamadım tulumları çok daha rahat kullandım alt üstlerin üstü bebeği kucağına alınca yukarı toplanıp rahatsız ediyor hemde içten pijama giydirince birde üstteki pijama olursa iki lastük birden bebeğin belinde rahatsız edici oluyor tulumda lastik yok bütün çok daha rahat.

Birde ben aldığım alt üstlerin altlarının lastiği çok sıkı oluyor.
aldıklarının yaka kısmına mutlaka dikkat et bazılarının yakalrı çok açık oluyor
mendil ne kadar alsanda yetersiz oluyor 30 tane al en az.çok lazım oluyor.

Ozim birde ben aldığım hiçbir çorabı kullanmadım lastikleri hep iz yaptı kestim ona dikkat ederek al

birde alt üst takımlardan alıcaksan lastikleri ince olanlar iz yapıyor

Bak bu fotodaki gibi pijamanın lastiği iz yapıyor bebeğin beline böyle olnları alma derim.

alttaki gibi bel lastiği geniş olsun mutlaka.

Son düzenleme:
ozimm daha erken bence ben 22 de falan hissettim galiba
ama gercekten cook güzel bişey ya içinde dönüp duruyo elini uzatıo totosunu dayatıyooo
sırf hamileliği yaşamak için bile doğurabilirim

ozimm daha erken bence ben 22 de falan hissettim galiba
ama gercekten cook güzel bişey ya içinde dönüp duruyo elini uzatıo totosunu dayatıyooo
sırf hamileliği yaşamak için bile doğurabilirim
Eminim öyledir ya dört gözle beklıyorum inş hissedip tekmelerını saglıkla kucagıma almayı nasip eder Rabbim ee tabi kardeş şart paşan biraz daha buyusunde inş gene yasarsın o müthiş duyguyu

Meganım sağol canım dikkate alıcam dediklerini ben tuluma bayılırım zaten inş almaya başkıycam yavastan

lovely canım ben gaz ilacı olarak subsimlex ve herbix kullandım biri damla diğeri şurup bende çok işe yaradı umarım sanada faydası olur sallanmatyı benim oğlum çok sewiyor ve bırakamıyor malesef aslında hiç alıştırmamak lazım ama işte çaresizlik:26:

ya kızlar ben aldıgım 1 kiloyuda vermişimçok üzülüyorum ama
ne yapcam böyle kalorisi yüksek yiyeceklere baktım gebelik kitabından
fikri olan varmı ne yesem kilo alırım bennnnnnn

Kuzum sen neden kilona bu kadar taktin ki ben 19. Haftadan sonra bir kilo almaya basladim doktorum da bende sok oldum .. Ve 27-28 kg ile bitirdim hamileligimi. Simdi de diyet yapmasam da dikkat ediyorum yediklerime.

Yani hilalim kilo alman ya da vermen bbeginin sagliginin bir gostergesi degil canim benim. Ne kadar gec kilo almaya baslasan o kadar iyi.

Benimle aynu donemledogum yapan bir arkadasim vardi. O 38. Jaftada dogum yapti ve 12 kilo falan almisti. Ben 40/3 te dgum yaptim ve ikimizin bebegi de ayni kg da dogdu.

Sn keyfine bak kendiini hicbirsey icin zorlama

Canım sabsimplex denedik fayda etmedi.herbix i bilmiyorum ama perşembe günü kontrole gidicez dr a sorarım olmazsa çünkü tüm tavsiye edilenleri alıp denemeye çalışıyorum ama fayda etmiyor.

selam kızlar bugün gelemdim malesef canım çok sıkkın kayınpeder dün hastaneye yattı be bugün doktor kısmen bir teşhis koydu mesanede bir ur var ve dr dediğine göere büyük bir ur ve kötü huylu olabime ihtimali yüksekmiş
kayınpederin haberi yok bu durumdan hafta sonu yani cuma günü başka bir hastaneye sevk edilecek ve orda ameliyat olucak
u durumda galiba bende işten ayrılmak durumunda kalıcam bu sıralar fazla uğrayamam bilginiz olsun sizleri seviyorum ALLAH a emanet olun

eminem allah şifa versin üzüldüm cnm.inşallah kötü huylu değildir .bende seni sseviyorum

Allahım şifa versin cnm..sizlere de kolaylıklar..

selam kizlar,
eminecim kayinpederine cok gecmis olsun...

hilalcim ya ne guzel alma iste kilo ne gerek var, benim burda bi arkadasim ilk 5 ay hic kilo almadi
ben de durdugum yerde surekli kilo alma potansiyeline sahibim..
of of Allahim cesit cesit dertler yaratmis iste...
cok bunaliyorum bu aralar.
sizleri de bunaltmiyim, haydi Allah a emanet olun..

😱😱 canm bnm sen kilo mu almak istiyorsun neden kii bn aldım kendimi en son ergenlikte böyle gormuştum B'nde kiloyu cok takiyorum ve su aralar yediklerime dikkat ediyorum 4,5 aylık hamileyim 5 kilo aldim😔 cok fena azim yaptım bn almicam artik sadece ogluma aldiricam oyle yapiyorum zannederken kendime de ii bakmisim cunku

Bide kızlar sizce normal mı bn şimdi 5 kilo aldim 58 kiloyum önümde 4,5 ay var o zamanda zorlasam 3 kilo alsam sadece bu mümkün mu acaba 😔

Bide kızlar sizce normal mı bn şimdi 5 kilo aldim 58 kiloyum önümde 4,5 ay var o zamanda zorlasam 3 kilo alsam sadece bu mümkün mu acaba 

guzelım nıye zorluyorsunkı
ye iç keyfıne bak
nıye kasıyorsun anlamadım
bende 25 kılo almıştım hamıleyken sımdı ıse 9 ay oldu doğum yapalı ve hamılelıge başladığım kılodan 6 kılo daha eksıgım

ömrümüzde kac kere hamıle olcazkı tadını çıkar aklına kılo falan gelmesın
cıdden okuyunca şoookkkk oldum yazdıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…