Takılma sen herkesin hamileliği farklı oluyor birkaç aftaya kadar hissedersin.Ay sağlun kızlar ya insan merak edıyo rylul annelerinde benden küçük olanlar şöyle ıynadı boyle kıpırdadı yazınca aklım takıldı herkez farklı oluyo sanırım tekme yemeyi bekliyorum dört gözle ayın 9 unda randevumuz var bakalım
Ole alıştırmak diye bişet yok bence bebişler ne isterse ona alışıyolar ve yaptırıyolar saglıklı olsund kuzucuk buyucek inş ole bole evet nasipse bizede bi kızçe gelicekk inş şimdiden birsürü sey alasım var kızıma nezaman baslasamki eşim daha erken dıyo
Eminim öyledir ya dört gözle beklıyorum inş hissedip tekmelerını saglıkla kucagıma almayı nasip eder Rabbim ee tabi kardeş şart paşan biraz daha buyusunde inş gene yasarsın o müthiş duyguyuozimm daha erken bence ben 22 de falan hissettim galiba
ama gercekten cook güzel bişey ya içinde dönüp duruyo elini uzatıo totosunu dayatıyooo
sırf hamileliği yaşamak için bile doğurabilirim
Ozim birde ben aldığım hiçbir çorabı kullanmadım lastikleri hep iz yaptı kestim ona dikkat ederek al
birde alt üst takımlardan alıcaksan lastikleri ince olanlar iz yapıyor
Eki Görüntüle 699594
Bak bu fotodaki gibi pijamanın lastiği iz yapıyor bebeğin beline böyle olnları alma derim.
alttaki gibi bel lastiği geniş olsun mutlaka.
Eki Görüntüle 699595
ya kızlar ben aldıgım 1 kiloyuda vermişimçok üzülüyorum ama
ne yapcam böyle kalorisi yüksek yiyeceklere baktım gebelik kitabından
fikri olan varmı ne yesem kilo alırım bennnnnnn
lovely canım ben gaz ilacı olarak subsimlex ve herbix kullandım biri damla diğeri şurup bende çok işe yaradı umarım sanada faydası olur sallanmatyı benim oğlum çok sewiyor ve bırakamıyor malesef aslında hiç alıştırmamak lazım ama işte çaresizlik:26:
selam kızlar bugün gelemdim malesef canım çok sıkkın kayınpeder dün hastaneye yattı be bugün doktor kısmen bir teşhis koydu mesanede bir ur var ve dr dediğine göere büyük bir ur ve kötü huylu olabime ihtimali yüksekmiş
kayınpederin haberi yok bu durumdan hafta sonu yani cuma günü başka bir hastaneye sevk edilecek ve orda ameliyat olucak
u durumda galiba bende işten ayrılmak durumunda kalıcam bu sıralar fazla uğrayamam bilginiz olsun sizleri seviyorum ALLAH a emanet olun
selam kızlar bugün gelemdim malesef canım çok sıkkın kayınpeder dün hastaneye yattı be bugün doktor kısmen bir teşhis koydu mesanede bir ur var ve dr dediğine göere büyük bir ur ve kötü huylu olabime ihtimali yüksekmiş
kayınpederin haberi yok bu durumdan hafta sonu yani cuma günü başka bir hastaneye sevk edilecek ve orda ameliyat olucak
u durumda galiba bende işten ayrılmak durumunda kalıcam bu sıralar fazla uğrayamam bilginiz olsun sizleri seviyorum ALLAH a emanet olun
bugün cidden formundasın kuzumda benim pek tadım yok, çevrem hasta ile doldu mutsuzum
cok tesekkur ederım kızlar
gecmısın tamamını okuyamadım gelıcem en yakın zamanda
sımdı uyku duzenım yok yenı hayata alısmaya calısıyorum :)
ben senin bahsettiğin şeyi sanırım 20+3 civarı hissettim canım
ya kızlar ben aldıgım 1 kiloyuda vermişimçok üzülüyorum ama
ne yapcam böyle kalorisi yüksek yiyeceklere baktım gebelik kitabından
fikri olan varmı ne yesem kilo alırım bennnnnnn
 canm bnm sen kilo mu almak istiyorsun neden kii bn aldım kendimi en son ergenlikte böyle gormuştum B'nde kiloyu cok takiyorum ve su aralar yediklerime dikkat ediyorum 4,5 aylık hamileyim 5 kilo aldim cok fena azim yaptım bn almicam artik sadece ogluma aldiricam oyle yapiyorum zannederken kendime de ii bakmisim cunku
Bide kızlar sizce normal mı bn şimdi 5 kilo aldim 58 kiloyum önümde 4,5 ay var o zamanda zorlasam 3 kilo alsam sadece bu mümkün mu acaba 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?