Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilalcim bulantım nezaman hafifledi ben ozaman toparladım şuan tam ıkı kilo aldım bi akrabamız benımle aynı haftada 8 kilo almış kişiden kişiye değişiyo ztarın dediği gibi sonradan hızlıda alınabılır az kıloyla doğunda yapabılırsın bi arkadas 9 kilo aldı 4.5 kilo bebiş doğurdu 30 kilo alan 2,5 da doğurabılır hiç takılma senden beslenıyo o yalnız senı halsız bırakır yemeye calış seni sömürüyo 16 haftadan sonra yemege basladım suanda meyva yiyiyorum hep

hilalim ben 4 .aydan sonra hızla kilo almaya başladım
inan kafaya takılacak en son sey
bebek zaten ihtiyacı olan herseyi senden alıyo sen kendin için besleniyosun

yaz sezonunu açtık
seneye bu vakitlerde inşallah sende kızına kısa kollu giydireceksin benim oğlumda eylül doğumlu Allah cümlemizinkini esirgesin korusun

Ay inş cabucak gecsin günler bende kızımı süsliyim inş . Amin canım inş Rabbim korusun hepsini

ztn şu bulantılar bir geçse iştahım açılır diyorum ama henüz geçmedi
sürekli üüü AAA şeklindeyimçok şükür bebeğim haftasıyla normal gidiyor
bir sonraki kontrolde taaa1 ay sonra umarım o zamana kadar alırım
aslında biliyorum kiloyla alakası yok dediğin gibi şeyleri bende çok duydum
ama işte gebe göbeği olsun istiyorrrrr

Eminecim cok gecmiş olsun Rabbim acil şifalar versin k.pederine sizede güç kuvvet versin inş

kızlar hepinizde çok sağolun umut ediyorumki geçsin gitsin izi bile kalmasın
eşimde moralmen çötü akşam balkonda ağladı durdu kolay kolay ağlayan bir adam değildir
ve şimdi bende işten ayrılma gibi bir durumum var
kızıma bakmam lazım onunla ilgilenecek kimse kalmıyo benim işten ayrılmam şart oldu

Benide ilk defa bir ay sonra cagırdı 3 hafta oldu cok özledim hafta gidicem inş miniğimi görmeye ayrıntılı ultrosona gırıcez seninkide cok heycanlı cinsiyetını soyler bıdahakıne 16.haftada hergun istifra etmem kesildi birden canım bişiler istemeye basladı ama hala cok kacırırsam gene istifra ediyorum ama göbişin kiloyla cok alakası yok bianda cıkıcak sende inanmıycaksın sonra göbiş göstercez

Burdayız patron kızma emrıne amadeyız

Estafirullah ozimum,iyi ki geldin

megggggg senin için yeni fotolar koydum albümee

Hemen bakıcammm şimdi

Hilalimm taze gebem
Napıcaksın kiloyu canım ya,bak özlem tek 1 kg bile almadan 3 kg çocuk doğurdu
Alırsın hem daha biraz daha hafta geçsin de hele..

Emoşum zaten işe sinir oluyordun demek ki hayırlısı ayrılman olacakmış..
Ama vesile olan şey üzücü işte..
Tekrar geçmiş olsun canım benimm

Son düzenleme:
Kaçmayın gelin şuraya :95:

Nerde ütopyagil,misis hugil,ildoşgil,davıklıgil,kaktüsgil,elifgil,muungil,lavligil,suugil,ztargil,umutegegil,ozimgil,hilalgil,hülyagil,topiksssgiller

vs vs vs

slm canım keşke gelmeye fırsatımız olsada azcık kafa dağıtsak
bazen hiç girmediğim bile oluyor nete
çok özlüyorum sizleri ama

canım geçmiş olsun allah şifa versin kayınpederine
allah sizinde yar ve yardımcınız olsun inşallah geçecek bu günlerde

merhaba kızlar;

profilimde görüyorum hep sadece bir selam vermek istedim, meg nasılsın canım , çok vakıf olamasamda anladığım kadarıyla dükyan açmışsın hayırlı olsun arkadasım ,bebeği doğan arkadaslar sağlıcakla büyütün bebişlerinizi ve gebe arkadaşlar allah kucağınıza almayı nasip etsinn

Selam Alyacanım
Ben seni merak ediyorum..
Nasılsın,bebek nasıl diye..
Sohbetlerimiz ne güzeldi..
Allah ömür versin kuzuna canım benim

Evet petshopum var artık.. Tam bana göre dimi
Canlı satışı yok,sadece malzemesi var tabii ki..
Teşekkür ederim

Keşke gelsen buraya arada arada..

Son düzenleme:
Meg*, ztar+, essue+, moon83+, puffy123+

aha geldiler
nerdesiniz siz bakiim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…