slmmmmm
megim bende geliyorum ama genelde boş oluyor kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum
oluyor böyle dönemler arada buda geçer topik gene coşar
eminem kayınpederine allah şifa versin
ztarım ve seçil cevaplar için teşekkür ederim ama ben normalde de zayıfım işte
gebe olunca insan daha bi hassas oluyor dün bi kadın gördüm benden çok göbeği var
bnm sabahları hiç yok akşamları küçücük ,aynı test için gelmişti labaratuvara
bide mahalle baskısı derler yaa aaaaa hiç kilo almadın mı deyince zıplayasım geliyo
bide hiiiiiiiiiiiiiiiiiç öyle bi kaygım yok yani 20 25 alsam umrum olmaz
almaya çalışırken böyle alamayınca sinirime dokunuyor eşimde die çok az yiyorsun die
pooooooooof
yaz sezonunu açtık
seneye bu vakitlerde inşallah sende kızına kısa kollu giydireceksin benim oğlumda eylül doğumluAllah cümlemizinkini esirgesin korusun
Hilalcim bulantım nezaman hafifledi ben ozaman toparladım şuan tam ıkı kilo aldım bi akrabamız benımle aynı haftada 8 kilo almış kişiden kişiye değişiyo ztarın dediği gibi sonradan hızlıda alınabılır az kıloyla doğunda yapabılırsın bi arkadas 9 kilo aldı 4.5 kilo bebiş doğurdu 30 kilo alan 2,5 da doğurabılır hiç takılma senden beslenıyo o yalnız senı halsız bırakır yemeye calış seni sömürüyo 16 haftadan sonra yemege basladım suanda meyva yiyiyorum hep
ztn şu bulantılar bir geçse iştahım açılır diyorum ama henüz geçmedi
sürekli üüü AAA şeklindeyimçok şükür bebeğim haftasıyla normal gidiyor
bir sonraki kontrolde taaa1 ay sonra umarım o zamana kadar alırım
aslında biliyorum kiloyla alakası yok dediğin gibi şeyleri bende çok duydum
ama işte gebe göbeği olsun istiyorrrrr
Burdayız patron kızma emrıne amadeyız
megggggg senin için yeni fotolar koydum albümee
slmmmmm
megim bende geliyorum ama genelde boş oluyor kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum
oluyor böyle dönemler arada buda geçer topik gene coşar
eminem kayınpederine allah şifa versin
ztarım ve seçil cevaplar için teşekkür ederim ama ben normalde de zayıfım işte
gebe olunca insan daha bi hassas oluyor dün bi kadın gördüm benden çok göbeği var
bnm sabahları hiç yok akşamları küçücük ,aynı test için gelmişti labaratuvara
bide mahalle baskısı derler yaa aaaaa hiç kilo almadın mı deyince zıplayasım geliyo
bide hiiiiiiiiiiiiiiiiiç öyle bi kaygım yok yani 20 25 alsam umrum olmaz
almaya çalışırken böyle alamayınca sinirime dokunuyor eşimde die çok az yiyorsun die
pooooooooof
kızlar hepinizde çok sağolun umut ediyorumki geçsin gitsin izi bile kalmasın
eşimde moralmen çötü akşam balkonda ağladı durdu kolay kolay ağlayan bir adam değildir
ve şimdi bende işten ayrılma gibi bir durumum var
kızıma bakmam lazım onunla ilgilenecek kimse kalmıyo benim işten ayrılmam şart oldu
Kaçmayın gelin şuraya :95:
Nerde ütopyagil,misis hugil,ildoşgil,davıklıgil,kaktüsgil,elifgil,muungil,lavligil,suugil,ztargil,umutegegil,ozimgil,hilalgil,hülyagil,topiksssgiller
vs vs vs
kızlar hepinizde çok sağolun umut ediyorumki geçsin gitsin izi bile kalmasın
eşimde moralmen çötü akşam balkonda ağladı durdu kolay kolay ağlayan bir adam değildir
ve şimdi bende işten ayrılma gibi bir durumum var
kızıma bakmam lazım onunla ilgilenecek kimse kalmıyo benim işten ayrılmam şart oldu
merhaba kızlar;
profilimde görüyorum hep sadece bir selam vermek istedim, meg nasılsın canım , çok vakıf olamasamda anladığım kadarıyla dükyan açmışsın hayırlı olsun arkadasım ,bebeği doğan arkadaslar sağlıcakla büyütün bebişlerinizi ve gebe arkadaşlar allah kucağınıza almayı nasip etsinn
Kaçmayın gelin şuraya :95:
Nerde ütopyagil,misis hugil,ildoşgil,davıklıgil,kaktüsgil,elifgil,muungil,lavligil,suugil,ztargil,umutegegil,ozimgil,hilalgil,hülyagil,topiksssgiller
vs vs vs
megim sanki ben unutulmuşum
tamam o zaman pisilicanımmmmm
kızlar merhaba, sanırım bende hamileyim:) pazartesi günü kan testi yaptırım değerim 488.4 çıktı adetimin gecikmesnin 6. günüydü değerim normal mi sizcee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?