slmmmmm
megim bende geliyorum ama genelde boş oluyor kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum
oluyor böyle dönemler arada buda geçer topik gene coşar
eminem kayınpederine allah şifa versin
ztarım ve seçil cevaplar için teşekkür ederim ama ben normalde de zayıfım işte
gebe olunca insan daha bi hassas oluyor dün bi kadın gördüm benden çok göbeği var
bnm sabahları hiç yok akşamları küçücük ,aynı test için gelmişti labaratuvara
bide mahalle baskısı derler yaa aaaaa hiç kilo almadın mı deyince zıplayasım geliyo
bide hiiiiiiiiiiiiiiiiiç öyle bi kaygım yok yani 20 25 alsam umrum olmaz
almaya çalışırken böyle alamayınca sinirime dokunuyor eşimde die çok az yiyorsun die
pooooooooof
emine gecmis olsun canim
megimmmmmmmmmmmmmmm ben burdayim...
bende face mace de yok .. sadikim sana ve topikimize
ama kimseler yok bu aralar ya bakiniyorum hep ama topik yine issizlasti.
sen yeterki iste ben hep gelirim artikin
Selam canlar bir mayıs işçi bayramınınız kutlu olsun
Meg*, ztar+, essue+, moon83+, puffy123+
aha geldiler
nerdesiniz siz bakiim
Meg*, ztar+, essue+, moon83+, puffy123+
aha geldiler
nerdesiniz siz bakiim
slmmmmm
megim bende geliyorum ama genelde boş oluyor kendi kendime konuşuyor gibi oluyorum
oluyor böyle dönemler arada buda geçer topik gene coşar
eminem kayınpederine allah şifa versin
ztarım ve seçil cevaplar için teşekkür ederim ama ben normalde de zayıfım işte
gebe olunca insan daha bi hassas oluyor dün bi kadın gördüm benden çok göbeği var
bnm sabahları hiç yok akşamları küçücük ,aynı test için gelmişti labaratuvara
bide mahalle baskısı derler yaa aaaaa hiç kilo almadın mı deyince zıplayasım geliyo
bide hiiiiiiiiiiiiiiiiiç öyle bi kaygım yok yani 20 25 alsam umrum olmaz
almaya çalışırken böyle alamayınca sinirime dokunuyor eşimde die çok az yiyorsun die
pooooooooof
:2::2: heyy heyy sonunda attım kendimi burayaaaaaaa. bis geldikkk ablalar teyzeler halalar arkidişler.. nasılsıjnız bakimmm. bu yaramaz yeğeniniz yüzünden gelemiyorum buralara. bi selam cee diyelim dedik.. fragman geçeyim ben :) gaz mevzumuz vardı bizim. en son bayramda hastaneden kovulmuştuk. gaz değil başka bir şey bu dediği için eşim. evet gazın yanında VUR. idrar reflüsü çıktı eşim yine haklıydı. bu idrar reflüsü için vooding ultrasonlar ve ilaçlı ultarasonlar çekildi miniğimesonuçta idrar reflüsü var ama allahtan böbreklere ulaşmamış. uzun bi süre antibiyotik tedaisi dedi nefroloğumuz. bactrim her akşam yarım ölçek.. onu az biraz yoluna koyarken. dişler kendini attılar oryaya.. hadi onlar için ağlamaya başladık.. önden iki tane :) pırtt dedi geldi.. yukardan gelmeye başladılar. 15 günden beride geçmeyen boğaz ağrısı var. iştah falan gitti . daha geçen haftaya kadar cici bebeler gelsin , sebze çorbaları gitsindi. üstüne cila niyetine emmeler hakgetire. ama sadece şimdi emme var. gündüz uykuz pek yok. gece babası kılıklı kızım uyumamak için direniyor. uyku azlığı çoğu huylar babadan geçmiş :) işimiz var. 10 aylık olduk 9800 kilo. ki 3330 doğmuştuk. işte böyle böyle oldu.
sizlerden ne habr? kimler hamiş olmuş bakim. hamiş olanlara sağlıklı hayırlı doğumlar dilerim. bebeişi olanlara allah analı babalı büyütesün derim daha ne diyeyim :) ösledik sizi ama.
Mahşalllah minik yavşancık oldu desene.buarada ilk dişimizin cıktıgını söylemek ıcın gırmıstım unutmuşum yazmayı
mılletın alttan çıkar bızımkının ustten cıktıbardaga tık dedı teyzelerı
Hilalim hiç takılma kiloya bende ilk aylar almadım sonradan çok aldım 58 kg ile hamile kaldım hatta ilk haftalar bulantıdan bir 56 bir 57 çıkıoyrdum her gittiğimde ama sonradan ok hızlı kg aldım 76 kg ile doğuma gittim.ztn şu bulantılar bir geçse iştahım açılır diyorum ama henüz geçmedi
sürekli üüü AAA şeklindeyimçok şükür bebeğim haftasıyla normal gidiyor
bir sonraki kontrolde taaa1 ay sonra umarım o zamana kadar alırım
aslında biliyorum kiloyla alakası yok dediğin gibi şeyleri bende çok duydum
ama işte gebe göbeği olsun istiyorrrrr
Tebrik ederim Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin değerin normal.kızlar merhaba, sanırım bende hamileyim:) pazartesi günü kan testi yaptırım değerim 488.4 çıktı adetimin gecikmesnin 6. günüydü değerim normal mi sizcee?
meraba kıslarr,
dün kontrolümüz vardı herşey iyimiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?