Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlaar bakın dün cekildim
yarın akşam arkadasımın dügünü var orda giyicem elbisee
ama bu uykudan kalmış halim:)))) takı konusunda henüz karar vermedim halen düşünüyorummm bunları takmayabilirimm... :44:

canım maşallah göbüşüne, oğluşuna ve sana
elbise çok yakışmış, takıda uymuş bence, güzelce eğlenin düğünde paşanla

bu da boydan ama malesef ki boy aynam yok arada kesit var

etek boyunu kestiriyorum da öylesine katlamıştım ondan yamuk yumuk :)) biraz daha uzun olcak normaldeeee

canım maşallah göbüşüne, oğluşuna ve sana
elbise çok yakışmış, takıda uymuş bence, güzelce eğlenin düğünde paşanla

sagol canım :))
bakalım oynayabilecekmiyim bu halde ama inşallah eglenirim özledik dügün dernekleriii

ama ne bilyim küpeyle kolye pek alakasız olduuu gibi snkiii

başka kolyem vardı her zaman elimin altındaydı dün akşam evi alt üst getirdim yok bulamıyorum deli oldummmmm :95:

saol cnm...hep kız bebek seven ben hamilelikten beri erkek bebelere bayılır oldum..doğmuş içime dimek..

maşşallah sana ve oğluşuna kuzumm..fıstık olmuşun cebine sarımsak başı koy da nazar değmesin..bizim de yazın epey düğünler var bakalım napcaz göbüşşlee

Kızlar kanamam başladı cok korkuyorum dua edin lütfen devam etmesin

içimi yıne bır tuhaf ettın
ınsallah canım durur kanaman
doktora söyledın mı
benım arkadaşımda 13 haftalık hamıle gecen hafta ondada oldu kanama ama bısey olmadı sonra kesıldı
dua edelım canım
ıcını rahat tutmaya calıs

Doğum yapanlar hayat telaşesine düştü pufimm..
özellikle de çalışmayıp da evde olanlar..
ben onlara hak veriyorum aslında.. ama topik garibanlaştı.. bu çok açık..
üzülüyorum tabii..

canım üzülme biz burdayız
Günaydin kizlar
Puffyim yerim ben o yakisikli oglunu

sağol azram bende rümeysayı ve onun melez güzeli anasını yerim

hilalim canım korkma rabbim sağlıkla kavuşturucaktır bebeğine zor zamanları geçiriyorsunuz. Doktoruna git sanırım progestan vercek, fitil olarak kullanmanı tavsiye ederim bir danış doktoruna canım rabbim sağlıkla versin evladını kucağına

Tavuklu makarna senin oglusu da yerim ben
Elibeses masallah diyorum ikinize de boylu poslusun sanirim.
Puffyim canim benim
Hilalim insallah devami gelmez canim
Benim bir arkadasim da doguma kadar kan geldi ama bebisini kucagina aldi simdi 2 haftalik oldu bile bebegi hic korkma canim gonlunu ferah tut.

Hilalcim Allah korusun bebeğini canım arkadaşım..
Habersiz bırakma bizi..

Kızlar sag elimde serum var solda zor yaxıyorum hastaneye yatış yapıldı bebek iyiymiş ama kanama var

Kızlar sag elimde serum var solda zor yaxıyorum hastaneye yatış yapıldı bebek iyiymiş ama kanama var

kıyamam ben sana hiç..canımsın hilalim
allah bebeğini sana bağışlasın inşallah
hastane koşullarında olman iyi..

meggilim özlediysen cadımı izle bi
çok temiz titiz oldu yavrum benim
[video=youtube;KPVbME0rHoU]http://www.youtube.com/watch?v=KPVbME0rHoU[/video]

Kızlar kanamam durdu ama önlem olarak bikaç gün burda kalıcaz erkek yasak oldugu için kv.kalıyor allah razı olsun herkes seferberlik ilan etti görümcemde canta hazırladı eşim desen leyla gibi cok korkmuş
sonu güzel olsunda bide burda cok bekleyen sıkıntılı gebelik geçirenler var onlar içinde dua istiycem sizlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…