Derya sen nerene rejim yapıyosun bakiimzaten ipincecik değil miydin sen
eve kuruyemıs almıyorum abur cubur falan ama eşim almış yemezde hepsını ben yerım sımdıcnm bende beyazleblei yiyom ne yacaz bu kiloları ayyyyy yaz geliyo
Derya sen nerene rejim yapıyosun bakiimzaten ipincecik değil miydin sen
megg nasılım, performnsımı beğeniyo musun, bugün sabahtan beri burdayımm:26:
kimse yok ama ben yazayım yine de yoksa meg kızıyo
okudum geldim geçmişi şöyle bir
ben hala ankaradayım genelde dışardayım geziyorum haftaya döncem artık
ayrıca o feysbukta olunca buraya da bakıyorum bikerem ben orda da çok aktif olamıyorum haziran analarının psylaşımlarını okuyorum çoğu zaman katılamıyorum bile
hem kalbim sizinle bi kerem
Ferda geberttirtme kendini bana
özlüyoruz kızım ya hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dönsene evine hem sen :86: gezenti
o tam gezenti oldu meg.
kendi grup anneleriyle buluşup duruyor hep geziyor. ben çalışıyorum o geziyor
lütfen stanbulda delinmesin beyaz converse var ayağımda
Kızlar kübrayı dün kontrole götürmüştüm dr biraz sarı gibi dedi kan tahlili istedi kandaki değer
9 çıktı ok yüzsek değil 2.5 aylık olunca tekrar yapalım artıyormu düşüyormu dedi sizce bu değer çok yüksekmi?
Kuzum kan alınırken çok ağladı bende ağladım inşallah bir daha tahlil yaptırmak gerekmez.
ohhhhh al tabi bebiş büyücekhedefim yazın 10 kilo almak
ben var ya hamile olmadan önce günde 2-3 gidiyodum en fazlaşimdi sayamıyorum
allahım afatsız versin yardımcısı olsun izmiriminİzmir'de gök delindi arkadaşlar..
Sel her yer :26:
Kızlar kübrayı dün kontrole götürmüştüm dr biraz sarı gibi dedi kan tahlili istedi kandaki değer 9 çıktı ok yüzsek değil 2.5 aylık olunca tekrar yapalım artıyormu düşüyormu dedi sizce bu değer çok yüksekmi?
Kuzum kan alınırken çok ağladı bende ağladım inşallah bir daha tahlil yaptırmak gerekmez.
ohhhhh al tabi bebiş büyücek
allahım afatsız versin yardımcısı olsun izmiriminay özledim be ya izmiri
cnm değerleri bilmiyorum tam geçmiş olsun kuzuya kereviz ye bol bol sütten bebişe geçer çok iyi bizim bir tanıdıkın kızındada vardı öyle geçti tabi ilaç gerekiyorsa onuda kullan tatlım
evet zor oluyor mecburen yaptırmak gerekiyor benim oğluşun damarlarıda çok ince bana çekmiş elinin üstünden almışlardı birkaç ay önce zor gerçekten.dr birşey yapmaya gerek yok sıksık emzir dedi ama yinede bilmediğimden sormak istedim sizlere.dr yükske bir değer değil daha sonra tekrarlarız dedi ama kan vermek çok zor oluyor tekrarlamakta istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?