Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

GÜNAYDINNN

Yeni Uygulama;

''5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk''

Duygulandım
Canımsınn sen biliyosun bunu Seviyorum seni Ztarımmm

Selam

Tabii ki herkese yer var
Hoşgeldin

hosbuldum...teşekkürler..bu arada çağla ben adanadan

evleneli 3 ay bitti...ramazan bayramı sonrası bebeiş istiyoruz kısmetse...en azından bi tatile gidelim gelelim öle yapalım dedik.Allahım kısmet ederse

bende geldimmmmm cocuk düsünenler kervanına bende geldimm cocuk düsünüyoruz artıkk ins rabbimm ben ve benim gibi isteyen herkeze evlat nasıp eder yumurtlama gününü nasıl hesaplıyoruzzz benim zaman zaman 3 5 gün geci yada erken oldugum oluyoo :S

hosbuldum...teşekkürler..bu arada çağla ben adanadan

evleneli 3 ay bitti...ramazan bayramı sonrası bebeiş istiyoruz kısmetse...en azından bi tatile gidelim gelelim öle yapalım dedik.Allahım kısmet ederse

Allah sana da kısmet etsin inşallah arkadaşım

Benim 3 kalbim var senin 1 kürkün ooo iyisin bu kış üşümezsin

Ter bastı ama yaz geldi ya

12.14.16.18. günler ilişki olmalı denir en genel olarak..
Allah kısmet etsin canım sana da..Hadi rastgelsin bakalım

benim 2 kalbim gitmiş :)

işte yeni uygulamaya göre düzenleme yapıldı ya..
ben de tamamen kalpsizim baksana

çok mu suskunsunuz bana mı öyle denk geldi acaba...yok ama suskun olsanız bu kadar sayfa konuşulmazdı dimi

çok mu suskunsunuz bana mı öyle denk geldi acaba...yok ama suskun olsanız bu kadar sayfa konuşulmazdı dimi

Gebe kalındı,gebelik süreci oldu,doğuruldu vs tabii ki bebelerle ilgilenmek gerekiyor..
Bu sebeple topiğimiz ıssızlaştı yazık ki
Ama yeni gelenlerle şenlenebilir de

kızlarrrrrrrrrrrrrr amniyosentez yerine yapılan yöntem vardı ya
hani testtim amerikaya fln gitmişti sonuçlar çıkmışş
hepsi temiz allah şükür

çok teşekkür ederim Meg...Amin.

bu arada hamilelik öncesi önerilerinizi bekliyorum...kadın doğumcudan randevu alarak başladım işe....pazartesi gidicem inş

Tabii iyi etmişsin..
Folik asit başlatacaktır mutemelen.. günde 1 tane içiyorsun ve gebeliğinin ilk aylarında da içeceğin vitamin hapı o..
adetin bitiminden itibaren 12. günden başlayarak 18. güne kadar ilişki olsun.. biz burda halvet deriz
Gün aşırı tavsiye edilir halvetler..
sen kendin de çiğ yumurta akı kıvamındaki akıntıyı takip edersen şayet,o zamandan itibaren günaşırı halvet edersin..

kızlarrrrrrrrrrrrrr amniyosentez yerine yapılan yöntem vardı ya
hani testtim amerikaya fln gitmişti sonuçlar çıkmışş
hepsi temiz allah şükür

Ay Hilaaalllllll çok sevindim ya çoookkkkk çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…