evet zor oluyor mecburen yaptırmak gerekiyor benim oğluşun damarlarıda çok ince bana çekmiş elinin üstünden almışlardı birkaç ay önce zor gerçekten.
selam kızlar
bugünlerde çok işim var
ev buldum taşınıyorum
evim 1+1 3+1 e çıkıyorum
oğlumun da bir odası olsun dimi ama
kolay gelsin cnm
lovely canım değer dusuk
benım kuzumun 14 cıkmıstı ozaman doktor 15 ı sınır kabul edıyoruz 14 e bısey yapmıyoruz sık sık emzır demıstı
senınkı 9 hıcbısey olmaz canım
ztar canım özledim senı
Kuzummm :)lovely canım değer dusuk
benım kuzumun 14 cıkmıstı ozaman doktor 15 ı sınır kabul edıyoruz 14 e bısey yapmıyoruz sık sık emzır demıstı
senınkı 9 hıcbısey olmaz canım
ztar canım özledim senı
Hoşgeldiniz cnm bende telden yapıyorum ve gıcık oluyorum.kızın nası iyisiniz inşallah
Kuzummm :)
Derya kuzum bende ozledim kaybildun bir ars ama dondun mu artikin .. Gerci hepimiz ara afa kayboluyoruz hayat telaesi.
Furksn yimeyip seni gicik ediyomus. Her donem ayri zorluklari var bu veletlerin ama canlsri saolsun..
Hosbulduk pisim civanim :)
Sen napiyosun oglusun nasil
Ztar günaydın sen trye gelmedinmi gene gecelerdesin ??
Gecmis olsun asili gibe :)
Ne gecesi kiz sabah oldu..
Kizi emzirdim bakim dedim sonrs kaynananin yaninda gun icinde taze sevgili yapmis ergen gibi oynayamiyorum telefonla :)
Sağol canım güldürdün kız sabah sabah beni yeni ergen haaaAllahda cümlemizi güldürsün butun gece uyumadım ve bu saatler benımmiçin gece sayılır minnoş doğana kadar uyumak laZım ama şimdiden uykusuzluklar başladı sen gele gele sevgılı kaynanacığının yanınamı geldin annenlerin yanına geldin sanıyorum yazıkkk
Tetenoz aşılı gebe geldidün aşımızı olduk bunası bı agrı kolum kalkmıyo yaa minik bebek ler sşı olunca huysuzlanıyolar ya hiç kıyamam ben onlara ama ben bıle huysuzlandım uyku muyku kalmadı ağrımdan parol iç dediler banamısın demedi neyse gecer inş bır ay sonrakinden şimdiden gözüm korktu buarada hayırlı cumalar Rabbim inş hepimizin gönlündeki hayırllı olucaktm dualarımuzı kabul buyursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?