Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet zor oluyor mecburen yaptırmak gerekiyor benim oğluşun damarlarıda çok ince bana çekmiş elinin üstünden almışlardı birkaç ay önce zor gerçekten.

evet benim kızımında elimnden aldılar çok ağladı.şimdi internetten baktım da 9 değer düşükmüş çok şükür inşallah en kısa zamanda geçer.

selam kızlar
bugünlerde çok işim var
ev buldum taşınıyorum
evim 1+1 3+1 e çıkıyorum
oğlumun da bir odası olsun dimi ama

Selam kizlar nasilsiniz??

Biz gelduk turkiyeye coookk ozlemisimmm

Telden yaziyorum uyuz oluyorum cok zor

lovely canım değer dusuk
benım kuzumun 14 cıkmıstı ozaman doktor 15 ı sınır kabul edıyoruz 14 e bısey yapmıyoruz sık sık emzır demıstı
senınkı 9 hıcbısey olmaz canım

ztar canım özledim senı

Hoşgeldiniz cnm bende telden yapıyorum ve gıcık oluyorum.kızın nası iyisiniz inşallah

Canım çok şükür içi,m rahatladı sıksık emzriyorum inşallah geçecek dr anne sütü emen bebeklerde 2.5 aya kadar uzayabiliyor dedi korkma dedi ama işte ne bileyim insan yinede endişeleniyor.

Kuzummm :)

Derya kuzum bende ozledim kaybildun bir ars ama dondun mu artikin .. Gerci hepimiz ara afa kayboluyoruz hayat telaesi.

Furksn yimeyip seni gicik ediyomus. Her donem ayri zorluklari var bu veletlerin ama canlsri saolsun..
Hoşgeldiniz cnm bende telden yapıyorum ve gıcık oluyorum.kızın nası iyisiniz inşallah

Hosbulduk pisim civanim :)

Sen napiyosun oglusun nasil

Tetenoz aşılı gebe geldi dün aşımızı olduk bunası bı agrı kolum kalkmıyo yaa minik bebek ler sşı olunca huysuzlanıyolar ya hiç kıyamam ben onlara ama ben bıle huysuzlandım uyku muyku kalmadı ağrımdan parol iç dediler banamısın demedi neyse gecer inş bır ay sonrakinden şimdiden gözüm korktu buarada hayırlı cumalar Rabbim inş hepimizin gönlündeki hayırllı olucaktm dualarımuzı kabul buyursun

Ztar günaydın sen trye gelmedinmi gene gecelerdesin ??

Bu arada gunaydinn bugunun ilk gunaydini gun ayar aymaz benden :)

Megim....

Datlum...

Yahu nasil haklisin.. Biz bu topikte neler paylasftik be. Ben kendi adima beraber basladigimizdan beri dunyaya gelen bidiklarin sayisini bile bilmiyorum. Ve burda muhabbetlerle dedteklerle, panik anlarinda sakinlestiricilerle.. Muaxzam dostluklar oldu ve bu sanal dostlugn isim anasi sensin kuzum.. Biz belki telaselerden ayri kaliyoruz ama nacizane fikrim sana da vefasizlik oluyo, o uykusuz uzun gecelerde burada yapilan halvet muhabbetlerine de..

Ozur dilerim benim arkadasim, kizimin teyzesi meg.. Seni seviyoruzzz

Son düzenleme:
Gecmis olsun asili gibe :)

Ne gecesi kiz sabah oldu..

Kizi emzirdim bakim dedim sonrs kaynananin yaninda gun icinde taze sevgili yapmis ergen gibi oynayamiyorum telefonla :)

Sağol canım güldürdün kız sabah sabah beni yeni ergen haaa Allahda cümlemizi güldürsün butun gece uyumadım ve bu saatler benımmiçin gece sayılır minnoş doğana kadar uyumak laZım ama şimdiden uykusuzluklar başladı sen gele gele sevgılı kaynanacığının yanınamı geldin annenlerin yanına geldin sanıyorum yazıkkk

:)) bencede uyu bol bol..

Eee napalim ozicanim aile ziyaretleri. Bizimkilere gecjcez bir ka. Gune insaallah

günaydınlar hayırlı cumalar kızlarrrrrr
yine uykusuz bir gece geçirdik oğlumla şimdi uyudu
birazdan topuk ağrım için dr a gidecem musab ın da kontrolü var

geçmiş olsun canım
benim de ilk dozda çok ağrım olmuştu ama sonraki daha iyiydi
amin canım

günaydın kızlar,
aslında bu gece iyi geçti ama sanırım çok sık uykusuz kalınca uykusuzluk bir yaşam biçimi oluyor :)
uykum var yine

puffycimmmmmmm günaydın

güzel bir gün geçirmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…