Gebe kalındı,gebelik süreci oldu,doğuruldu vs tabii ki bebelerle ilgilenmek gerekiyor..
Bu sebeple topiğimiz ıssızlaştı yazık ki
Ama yeni gelenlerle şenlenebilir de
Tabii iyi etmişsin..
Folik asit başlatacaktır mutemelen.. günde 1 tane içiyorsun ve gebeliğinin ilk aylarında da içeceğin vitamin hapı o..
adetin bitiminden itibaren 12. günden başlayarak 18. güne kadar ilişki olsun.. biz burda halvet deriz
Gün aşırı tavsiye edilir halvetler..
sen kendin de çiğ yumurta akı kıvamındaki akıntıyı takip edersen şayet,o zamandan itibaren günaşırı halvet edersin..
şenlendiririz inşallah güzel haberlerle
Burası gebelik üzerine bol sohbet topiği..
gebelik harici her şeyden de konuşuruz..:86:
paylaşımların artması dileğiyle
mesaj alınmıstır her seyden konusurz o zamn...bu arada ne hos avatarın var yaa
bende geldimmmmm cocuk düsünenler kervanına bende geldimm cocuk düsünüyoruz artıkk ins rabbimm ben ve benim gibi isteyen herkeze evlat nasıp eder yumurtlama gününü nasıl hesaplıyoruzzz benim zaman zaman 3 5 gün geci yada erken oldugum oluyoo :S
gunaydınnn
uyudu Furkan sonunda
dun benı sınır ettı
öglenkı çorbayı kustu ama aksamkı bır felakettı benım babasının ustu bası koltuk halı heryer mahvoldu ve tabı kendı basından tırnağına kadar
bır görecektınız o halde bana sarılıyor hepımız kusmuk olduk
gebeler mıdenız bulanmasın
anneler alışkındır bulanmaz heralde
napcam ben bu çocukla yaaaa canı sagolsun hasta falan olmasın hep aynı seylerı yesın napayım dıyorum artık
herkes gelıp gelıp yazıyor söyle bı 10 kışı falan aynı ana denk gelsek ne güzel olur ya
eee anlat meg...nelr yaparsın neredensin...kaynaşalım
Allah yardımcın olsun yaa...zor gerçekten..ama dediğin gibi hasta falan olmasın da aynı seyleri yesin...hiç yiyememesinden iyidir dimi
İzmir'deyim..
Petshop işletiyorum..
Evliyim..
bebek yok,gelmiyo.. inatçı bizimki..
Bir de kadınlar kulübü editörüyüm..
zor zor cok zor
anne olmak zormuş gerçekten
sende bebek dusunuyormussun allah ıstedıgın anda kısmet etsın
:))) bol uykulu günler gelir inşallahhhh UZAK bir ihtimal amacanım sağol, valla günler ayıyormu, aymıyormu bilmem
ben her daim uykuya hazır durumdayım
cnm bulurum ben araştırmacıyımdır:))))))))))))) Tavuklum be nickin görünce cnm tavuk çekiyor pek güzelllllpisiii nerden buluyosun bööle şeylerii..günaydınn...
benim kalpler çalınmış ya kötü oldu bu megimGÜNAYDINNN
Yeni Uygulama;
''5000 mesaj 3 kalp
10000 mesaj 4 kalp
20000 mesaj 5 kalp
30000 mesaj 1 kürk
40000 mesaj 2 kürk
50000 ve üzeri 3 kürk''
hoşgeldin rabbim hayırlı zamanda nasip etsinherkese selam...bebek isteyen biri olarak bana da yer var mı buralarda
gunaydınnn
uyudu Furkan sonunda
dun benı sınır ettı
öglenkı çorbayı kustu ama aksamkı bır felakettı benım babasının ustu bası koltuk halı heryer mahvoldu ve tabı kendı basından tırnağına kadar
bır görecektınız o halde bana sarılıyor hepımız kusmuk olduk
gebeler mıdenız bulanmasın
anneler alışkındır bulanmaz heralde
napcam ben bu çocukla yaaaa canı sagolsun hasta falan olmasın hep aynı seylerı yesın napayım dıyorum artık
herkes gelıp gelıp yazıyor söyle bı 10 kışı falan aynı ana denk gelsek ne güzel olur ya
hoşgeldin rabbim hayırlı zamanda nasip etsin
merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar herkese
meg benımde kalbım calınmıs 2 ye dusmus 3 olmayada cok var
camasır asmaya gıdıyorummmm
malum okadar kustukkı yıka yıka bıtmıcek gıbı
petshop mu...ne güzellll
hayırlı zamnda gelecek demek ki annesi...seni düsünüyodur o...vardır bi bildiği RabbiminAllahım gönlünüze göre versin
yaa golden istiyoruz biz meg...bebişle birlikte büyüsün diyefiyatlar nasıl....burda bi yerde sordum500-600 dedi...çok ama yaa yada normal mi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?