Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkese selammmm ben geldimmmmmmferdam kuzeye çok sewindim canım hilalıim gözün aydın balımozim walla benim aşılar hiç acımamıştı ya yazık sana gerçi ben 9 ay boyunca iğne vurulduğum için alışmıştımdryacım yemek konusunda zorlama bence ne sewiyorsa onun yedir bakalım şimdilik benimde kızım nazlı yeme konusunda oğlum maşşallah beni bile yiyecektavuklum onlar seni çekememişlerdir ya boşverr ye gitsin wala iyki benim kilo sorunum yok yemek yemeyi çok sewiyorum çünküztarım kızçen nasıl bakalım oflucum büyüdükçe daha neler yapıcaklar lovely kuzum sarılık değerin çokta fazla değilmiş zaten drunda gerekli açıklamayı yapmış sen bol bol emzir pufidikkk sen nasılsın megimmmmm öpüldünnnbide doğum günümü kutlayan herkese çooooook teşekkürler iyki varsınız canlarım benimmmmmmm

saol tatlım sen de kuzularını öp bizim içünn...

ketenhelvam artık bende ne sevıyorsa onu verıyorum muhallebı tarzı seylerı sevıyor bende o tarz yapcam napayım
az önce yoğurt yedı benı sasırttı cok acıksa bıle yemezdı

kızlarr ne oldu ya oglusla dışarı çıktık arabasının emlıyet kemerını bağlamadım markete gıttık dönüşte parka götürüp sallayım dedım
ve orda adamlar cım bıcıyorlardı benım oglus bır tırstı öyle bır döndukı arabadan asagı ındı kafası kaldı tabı aradan kaydığı ıcın
ben cocugu tuttum cekıyorum araba gerı gerı gıdıyor market posetlerını astıgım ıcınde arkaya doğru düşüyor cekemıyorumda furkanı
bas bas bağırdım yardım edın dıye makınenın sesınden duyan yok furkanın gözlerı fltası gıbı acık adamlara bakıyor cım bıcenlere neyse sonunda bırı duydu feryadımıda geldı ben arabayı tuttum o furkanı çıkardı ordan
cok kötü oldum ya
eşime anlattım onlada kavga ettım
bıdaha dışarı cıkarmıcakmısım cocugumusankı tek onun cocugu
Allahtan oğluma bısey olmadı cok korktumu acaba ya

cnm yaa kötü olmuş..ama acemilik belki de daha ilk çocuğun değil mi..her ailede oluyor sanırım bu gibi çocuk eksenli tartışmalar..panik yok..bi daahakine daha dikkatli olcaz..ayy ben napcam acaba hiç de saklayamam hemen söölerim sen gibi ne oldu ne bittiyse:18:

deryacım geçmiş olsun canım
kemerini bağla artık sen
kuzey kemer takınca durmuyor ben de sadece bacak kısmını takıyorum düşmüyor ve daralmıyor iyi oluyor

ketenhelva seni gördüğüme sevindim
geçmiş dopumgünün kutlu olsun

moon kuseyin resmini sormuşsun da tabletten girdiğim için ekleyemiyorum canım

bu arada hepinize teşekkürler

ha bi de hilal temiz çıkmış sonuçlar de mi hadi gözün aydın canım

azrayı gören oldu mu yaaa

şu çocuk konusunda ahkam kesen babaların ağzına bi tane patlatasım geliyor he
biz anneyiz bee sizden daha iyi düşünürüz herşeyi
(kocama gönderme gibi oldu ama alakası yok sağolsun o yapmaz hiç)

ferdaa sana gezenti diolar ama sen de ankaradayım diosun, sen zaten ankarada yaşamıyo muydun?taşındınız mı başka yere?

canım geçmiş olsun, allahtan furkana bişey olmamış. Mesela çınarda elektrik süpürgesinden korkar. hatta süpürgenin kendisini bile görünce titriyor. O yüzden evi süpüremiyorum çınar evdeyken
eşinde her şeye maydonoz olmasın, o çocuğu sen taşıdın doğurdun konuşmak kolay. sanki sen attın çocuğu da

şu çocuk konusunda ahkam kesen babaların ağzına bi tane patlatasım geliyor he
biz anneyiz bee sizden daha iyi düşünürüz herşeyi
(kocama gönderme gibi oldu ama alakası yok sağolsun o yapmaz hiç)

kız senin kocan türünün son örneği sen ona iyi bak bişey olmasın, o erkek milletinin son kalan insani ferdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…