Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın herkese....yine cumartesi yine moral sıfır...bugün calsıılır mı yaa....hele de saat 10 da işe gelinir mi?

bari 8 de gelip 1-2 gibi cıkaym dimi ama.....
ama yok biz 10 da gelip 5 te cıkıyrz...sacmalık

Günaydınnn

Epeydir forumdayım ama iş güç yaptım epey :82:

Hem totomu hem kolumu deldirdim rutin migde bulantısı ilaç faslını atlattım birde bahar alerjisi geldi kafayı yedim galiba artık dalgaya vuruyorum :)

bu arada annelerimizin ve anne adayarının anneler gününü kutluyorummm...Allahım hayırlı evlatlar versin hepinize

pufidiğim kıyamam sana...çalışma kuzum çek resti patrona..ya cmt çalışmam yada beni kaybedersin de..(SAKIN GAZA GELMEEE)

tavuklumakarna hamilelik nasıl bi duygu anlatabilirmisin biraz?iyi yanlarından bebeğinden bahsedersen sevnirim çünkü iğneler ilaçlar duydukça tırsmaya basladım

Eklentiler

• $521398_10151344371991919_1579198131_n.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 17
cnm adet düzensizliği varsa dr muayene ol önce istersen..aklında bişi kalmaz..sonra da yumurtlama testi tabii..

canımmm bende öyle düsünüyorum hatta bugun randevu bile aldım ayın yirmibirinde adetiimin 3 cü günü bugun cok gec kalmıs olmam sanırımm dimii bide bagcılar arastırma hastanesi nurşen kurtoğlu aksoy hakkında bilgisi olan varmı arkadaslarr tavsiye üzerine kendisine muayne olucam insallah

kızlarrrrrrrrrrrrrr amniyosentez yerine yapılan yöntem vardı ya
hani testtim amerikaya fln gitmişti sonuçlar çıkmışş
hepsi temiz allah şükür

Rabbime şükürler olsnn
yat hlilalim bi tanem yat rahatna bak sen çok şükür yolnda herşey okdm geçmişnden oyle de gdecek cnm bol dua bol poztf dusunce herşey çokk guzel olcakkk

canlarrrrr naslsnzzz biz ii dielm oyle olsn artık dvm edıo kaka sorunu gaz sorunu ...
gececek bu gunler de inşşş ....

Sagol duygum inş öyle olcak bugün biraz sahilr cıktık temiz havada almış oldum iyi geldi

ya bi arkadaş yazmış igneler ilaçlar korktum die kusra bakma cnm korkutmak istemedim ztn bu bana has bi durum biraz zorlu yollardan geçiyorum,sende bunlar olmıycak allahın izniyle
bende herkesin kolay bi hamilelik geçirmesini canı gönülden isterim

Kimseler yok ama ben genede yazıyım bugun üç aylarların başlangıcı inş Arabbim bu mubarek üç aylarda tüm dualarımızı kabul etsin sağlıklla mutlulukla recep şaban ve ramazanı en güzel bişekilde gecirip mutlulukla bayrama ermeyi nasip etsin aminn... Buarada iki gündür kızım balık gibi kayıyo içimde şükürler olsun müthiiş bi duygu Rabbim herkeze yaşatsın kızım bana varlığını hissettirerek en güzel anneler günü hediyesi verdi hamd olsun ne kadar şükretsem az Rabbime inş sağlıkla alırız kucagımıza

yerim o balıgı ben ozimmm Rabbim kucagna alıp kokusunu içine çekmeyi de nasip etcek ...
işte ozim be bak sabrın sonu nasıl selamet dimi ama

yerim o balıgı ben ozimmm Rabbim kucagna alıp kokusunu içine çekmeyi de nasip etcek ...
işte ozim be bak sabrın sonu nasıl selamet dimi ama

Aynen duygum cok şükür Rabbime ama insan yaşarken bu gunler gelmıycek gıbı karamsar oluyo vaktı saatı bı gelmiyo gibi oluyo insan sabırsız işte cok şükür Allahıma arzu eden cumlesine nasip etsin inş kucagımıza alalım saglıkla mis kokusunu duyım balığımın ecem napıyo alıştımızmı annesi artık birbirinize yerım onu buyudu bıle öpüyorum ikinizide

selam kızlar tüm annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun anne olmak isteyenlere rabbim nasip etsin bnde çifte mutluluk yasıyorum hem anneler gününü anne olarak kutluycam hemde 23 yılı geride bırakıp 24e giriyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…