ankaradan sonra zor alıştık ama alıştık sanırım biraz
ya bıde su çocuğa zayıf dıyenlerı boğasım gelıyorryemıyor ben napayım yese bıle asla almaz babası gıbı fızıgı bellı gelısımı böyle tosun olunca nolcak anlamıyorum
görupte hıc ıyı bakamamışsın dıyorlarya
ıyı bakmak demek sısman etmek sankı cocugu
geçenlerde bırısı dedı öyle bende sen doğur daha ıyı bak dedım ya sonrada cok uzuldum
2 yıllık evlı cocugu yok ve ıstıyor bılıyorum
pişman oldum ama ıyı bakamamışsın zayıf ne demek ben yedırmeye çalışıyorum et satın alıp baglayamamya çocuğa
Bana da sürekli diyorlar çocuk zayıf kalmış diye içim acıyo
Kızlar selam bu arada
Benim fındığım bugün aşı oldu
selam canım ne aşısı oldu bu ay aşı demediler bize benim kızımda çok zayıf üstüyle anca 7 kilo geliyo bnde çok üzülüyorum reflüsü hala geçmedi
Biz Bingöl'deydik 6 aylık aşısını ırda yaptırmadım bugün yaptırdım
Beste 8 kilo ama herkes ay çok küçük diyo ben de çok üzülüyorum
desteksiz oturuomu canım bn yanlarına yastık koyuyorum ama kayıyo nasıl alıştırıcam bilmiyorum
Ketenhelvam malesef benimde iğnelerle başım dertte ilk başta tüp bebiş iğneleri transfer ile bitlikte 12 hafta progestan iğne hergun ve ogun bugundur hergun clexsane vuruyorum koldan ne iğne oldum be Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inş bunlar gecer ama bu tetenoz benı mahfettiherkese selammmm ben geldimmmmmmferdam kuzeye çok sewindim canım hilalıim gözün aydın balım ozim walla benim aşılar hiç acımamıştı ya yazık sana gerçi ben 9 ay boyunca iğne vurulduğum için alışmıştım dryacım yemek konusunda zorlama bence ne sewiyorsa onun yedir bakalım şimdilik benimde kızım nazlı yeme konusunda oğlum maşşallah beni bile yiyecek tavuklum onlar seni çekememişlerdir ya boşverr ye gitsin wala iyki benim kilo sorunum yok yemek yemeyi çok sewiyorum çünkü ztarım kızçen nasıl bakalım oflucum büyüdükçe daha neler yapıcaklar lovely kuzum sarılık değerin çokta fazla değilmiş zaten drunda gerekli açıklamayı yapmış sen bol bol emzir pufidikkk sen nasılsın megimmmmm öpüldünnn bide doğum günümü kutlayan herkese çooooook teşekkürler iyki varsınız canlarım benimmmmmmm
Canım saol aynen benımde şuan kolum şişti dun gece ateşim cıktı kolum kıpkırmızı yanıyo herkezde farklı oluyo demekki gecer heralde 3 gun demişti hemsireozım bu arada bende ılk asıda cok kötü oldum kolum fecı ağrıdı kullanamadım ateslendım 2 kere kustum ve 24 saate yakın bısey yıyemedım
2.asıda agrı az oldu ateş olmadı ama ondada kolum yanık gıbı kızardı kocaman hemde ıkı elınle yuvarlak yap o derece kızardıcok korkmuştum
hılal sonuçların temız cıkmıs cok sevındım tatlım
ztar duygulandırdın benı bende cok özledim o muhabbetlerı nerdeyse 2 sene olacak bu topıge gelıp tanısalı
ahhh ahhhh
evıde b..götürüyor yarın yaparım artık esım furkana bakar
benım oğlum bugünlerde artıstık yapıyor koltuktan tutunca ıkı elınıde bırakıyortabı sonrada dusuyor
Hadi gözün aydın hilalim Allahım hep sağlık haberlerini almayı nasip etsin hep oğlunun diyesim geliyo hayır olsun bakalım :))))kızlarrrrrrrrrrrrrr amniyosentez yerine yapılan yöntem vardı ya
hani testtim amerikaya fln gitmişti sonuçlar çıkmışş
hepsi temiz allah şükür
iyi geceler
1 saatir geçmişi okuyorum ve gördüki benii çok özlemişsiniz
NEYSEE BEN KENDİMİ UNUTTURMAM
nete girmeye hiç fırsatım olmuyo çokk yoğunumm çokkkk
kızımla bugün fena kavg:a ettik çokk inatçıı olmuş çokk ben evde olmaığımdan hiç birşeyden haberiim yok tabi
valla nerdeyse sinir krizi geçiriyodum yaa koluna vurdum birde saçını çektim
üzülüyorum bunları yaşadığıma ama varya ALLAH dağına göre kar veriyo ben birtane daha olsa ne yaparım bilmiyorum:18:
ANNELERR LÜTFEN BEBEKLERİNİZİN HER ANININ TADINI ÇIKARTIN AMAN BÜYÜSEYDİDE KURTULASAYGIM DEMEYİN ÇÜNKÜ SORUNLRDA BÜYÜYO GERÇEKTEN
ne diyelim rabbim yavrularımızın tırnağına taş değirmesin
demirbaşım eminem oluyor bazen cnm ister istemez kızıyoruz sinirleniyoruz ama canlarımız bizim ne yapalım çekicez.rabbim sabır versin.hayırlı evlat olsunlar inşallahhh
hadi herkese iyi gecelerrrr tatlı rüyalar bebem yatarken bende yatayım
desteksiz oturuomu canım bn yanlarına yastık koyuyorum ama kayıyo nasıl alıştırıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?