Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kuzi selam şekercim hoşgeldin
Allah bağışlasın bebeğini maşallah ona

Emimemm bide bana sor vallahi inanamiyorum persembe insallah kalp atislarini duyarimda o zaman inanirim
6+3te duyulur mikine cevap verin asorularima 5 haftalikken gobusten keseyi gorduk ama

Hilal annem daha ne istiyorsun ben simdide alicam korkarim 51 le basladik ama masallah bir istah var tatli diyede cildiriyorum ama bi tatli var disarida yiyorum ohhh akli a geldi yine beni gorenler hamile oldugumu hrmrn anliyor ki degilkende hamile saniuorlardi

Icbisey umurumda degil kilo almisim vermisim yeter ki pitpitlar duyulsun saglicakla

yok canm tanımıyorum, burda sorularla delirtilebilecek tecrübeli anne var mı dedim onun adını verdiler, ben de öyle hitap ettim... tanımıyorum yani... meşhur biri sanırsam :)

yok canm tanımıyorum, burda sorularla delirtilebilecek tecrübeli anne var mı dedim onun adını verdiler, ben de öyle hitap ettim... tanımıyorum yani... meşhur biri sanırsam :)

Meşhur değil
Bizim Ferda'mız o
Sandım ki hani bizim topiği üye olmadan önce de okuyanlar oluyor,sora üye olunca hepimizi tanıyor oluyorlar da,o şekilde mi hemen utopya'ya soru sorayım demiştin diye düşündüm..

anladım canım... yok, ben hep tüp bebek topiklerindeydim... 5 sene olmadı bebiş... allah isteyen herkese nasip etsin çok zor..

inann artıkk inan valla seni hep umutsuz görüyodum yaa şimdiki hallerine bayılıyorum söyleyeyimm maşşallahhh sizeee

gözlerim yaşarıyor vallahi altta böyle çok isim gördükçe

bırı bana gıt yat desınnn
perı canım ben 6+6 da duymuştum kalp atışını sende duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…