Kendine gel kızııımm ben kısırrrımmmm bennnnnnn :108::115::124::124::124:
benn kendimdeyimm zatenn:26:
hayırr sen deeelsinn benimmm
Hadi ordan:108::108::108::108::108::108:
ferda ne cnm anlamadım
bana bakkk yoldurrmaaa ogüzell başak sarısı saçlarını
ben kısırımm okadannn noktaa .:130::92::92::92::103:
Emimemm bide bana sor vallahi inanamiyorum persembe insallah kalp atislarini duyarimda o zaman inanirimbende iyimm tavıklımm koşturmaca evimin kadınıçocumun anası kocamın tırıspısıyım
o herkesin içine:26: doğan güzel şey bircde bana doğsa ne güzel olur
hakkımızdan hayırlısı olsun tavıklım vardır bundada bir hayır
prensesimmm canım benimm sen şuan gebesin ya ALLAH a şükürler olsunn inan çok mutluyum
yok canm tanımıyorum, burda sorularla delirtilebilecek tecrübeli anne var mı dedim onun adını verdiler, ben de öyle hitap ettim... tanımıyorum yani... meşhur biri sanırsam :)
Sen de çalı süpürgesi saçlarını yoldurtma
şaka be
Meşhur değil
Bizim Ferda'mız o
Sandım ki hani bizim topiği üye olmadan önce de okuyanlar oluyor,sora üye olunca hepimizi tanıyor oluyorlar da,o şekilde mi hemen utopya'ya soru sorayım demiştin diye düşündüm..
neyseee nasılsınn bakalımmm güzeller güzeli kısır megil
Emimemm bide bana sor vallahi inanamiyorum persembe insallah kalp atislarini duyarimda o zaman inanirim
6+3te duyulur mikine cevap verin asorularima 5 haftalikken gobusten keseyi gorduk ama
Hilal annem daha ne istiyorsun ben simdide alicam korkarim 51 le basladik ama masallah bir istah var tatli diyede cildiriyorum ama bi tatli var disarida yiyorum ohhh akli a geldi yine beni gorenler hamile oldugumu hrmrn anliyor ki degilkende hamile saniuorlardi
Icbisey umurumda degil kilo almisim vermisim yeter ki pitpitlar duyulsun saglicakla
anladım canım... yok, ben hep tüp bebek topiklerindeydim... 5 sene olmadı bebiş... allah isteyen herkese nasip etsin çok zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?