Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy bende almaktan korkuyorum ne güzel işte canım ya...ben cok tırsıyorum alıp da veremezsem diye...takıntılıyım biraz o konuda:18::18:daha bebiş yok bende ama

JACK SABAH SABAH NE GEYİK ÇEVİRDİK BE BRAVO BİZE

büyük harf olmuş özür üşendim düzeltmeye

Thanks megim aslında cok hafif ama genede göbek işte insan mutlu oluyor
bütün göbişler bebiş dolsun inş.
Bana tavsiyesi olan varmı bol kalorili yemekler fln?

Thanks megim aslında cok hafif ama genede göbek işte insan mutlu oluyor
bütün göbişler bebiş dolsun inş.
Bana tavsiyesi olan varmı bol kalorili yemekler fln?

Hmm bu konuda benim sevdiğim yemekleri sana yazmam kafi olacaktır diye düşünmekteyim :86:

spoiler

Makarna kıymalı,şerbetli hamurlu tatlılar,pide,lahmacun,hamburger,kısır,dürüm,tantuni,kebaplar,ayva,kabak tatlıları,her türlü çikolata vs vs vs

Jeki sen neden daha şimdiden böyle düşündünki bence o bebelerin peşinde koşturmaktan kilo fln kalmaz burda 25 kilo alan arkadaşlar çatır çatır verdiler
hem iyi düşün iyi olsun
bu arada yaş kaç ne zmndır bebek istiyorsunuz şehir fln ?

valla canım ne bilim arkadaşlarım veremediler hep göbek falan kaldı tırstım bende...

daha cok yeniyim ya....3 buçuk aylık evliyim....peki neden bu kadar erken istiyosun dersen?yaşım 27....bu ay 27 doluyo yani...bebeğimle aramda daha fazla yas farkı olsun istemiyorum.eşim de 32 yasında....çocukları da seviyoruz...böle bi karar aldık....dr a falan gittim işte gebelik öncesi testler yapıldı hersey normal...çalışmalara ağustos gibi baslıcaktık...bi tatil yapalım öle dedik...ama basladıkhadi hayırlısı

bu arada adım çağla...adanadayım...cok memnun oldum

Güzeller güzeli kısır Meg diyeceksin litfen

ahahahah tamam tamam...ama alışmak zor olacak....garip bi kelime çünkü...

Son düzenleme:
Bende namı deger hiloş:)29 oldum eşim 35 yaklaşık 4 yıllık evliyim izmirdeyim bende memnun oldum
cnm yaş olarak erken degil eger evlilik öncesi flört döneminiz olduysa yani tanıma anlamında sorun olmaz ama sana tavsiyem hazır yolun başındasın daha balayında sayılırsın hiçccccc kasmayın yani kafanıza göre takılın yok şöyle yaparsak tutar fln die odaklanmayın kafalar rahat olsun geriside gelir tez zmnda inş

bnm görümcemde dogum yaptı 6 aylık oldu ufaklık onunda sadece ayva göbegi kaldı ama normal kilosuna indi sanırım göbek için spor gerekiyor ordaki kaslar aktif hale gelsin die fln

3 haziranda tanısalı 3 sene olacak....bi sene sevgili,bi bucuk sene nişanlılık dönemimiz oldu.bişey dediğimde ben 3 senedir evliyim senle,3 senedir karımsın sen beim diyo ağzını yüzünü yediğimm

o yüzden istiyoruz...rahatız ya....acelemiz yok...Allah kısmet ederse inş olurr

ben su an spora da gidiyorum...jimnastik-pilates karışımı bişi yapıoz işte...baya bi sıkılaştım....ama bırakmayı düşünüyorum...hamile kalırım farkında olmam....hoplayıp zıplıyoruz Allah korusun:18::18:

Selam kizlar
Bizim burada havalar soguk evlere hapis kaldik
Rumeysa da iyice aktiflesti evde ne var ne yok karistirip devirme pesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…