Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın herkese geç bir günaydın oldu ama
uykusuz gecelerimiz devam ediyor bizim
sizin keyfiniz iyi olsun inşallah

günaydın
bugun bende hıc uyuyamadım
Furkan cok ustunu acıyor dıye aramıza aldık
sabaha kadar dönermı bır çocuk ya
ıhhh dıyor saga 5 dk sonra ıhhh sola sonra yuzustu sonra bası benım göğsüme ayaklar babasına sekılden sekıle gırdı bende 10 dk da bır ustunu örttüm
havalarda serın zaten böyle gıderse uykusuz kalacam

3 gundur kusuyor yedıkten sonra hastada degıl mıdesınde bır sorun var galıba reflu falanmı oluştu cocukda
bugun devam ederse doktora gıderız artık

aşımızıda olduk 10.200 olmuş kılomuz boyda 78cm uzun olcak oğlum
bukadar benden haberler

selamllarrr
nerde benim güzeller güzeli bademli fıstıklı baklavamm:56nerde benimm ballı kaymaklı lokumumm
nerde benimm bol limonlu kısırım

maşallah oğluna bence yanına alma cnm alışkanlık yapmasın uyku tulumu giydir hem kendi güveni açısından yanına alışmasın

maşallah oğluna bence yanına alma cnm alışkanlık yapmasın uyku tulumu giydir hem kendi güveni açısından yanına alışmasın

dogdugundan berı hıc almadık ılk kez yanımızda uyudu
uyku tulumuda cok sıcak tutar terliyor zaten catlar ıyıce cocuk

selamllarrr
nerde benim güzeller güzeli bademli fıstıklı baklavamm:56nerde benimm ballı kaymaklı lokumumm
nerde benimm bol limonlu kısırım

Bırdağ bırdaaaağ :115::115::115::115::115::115::86:

kısırım kısırımm
bol limonnlu kısırım
yerim ben onu maydonozlu kısırımm
ooo yeeeeeee
kısırım kısırımm
kimyonsuz olmaz kısırımm
her öğün yerim seni
bol limonlu kısırımm
oooo yeeeeeeee

kızlar merhaba, benim tüp bebekle dünya güzeli bir bebişim var. aklıma takılanları nerde soruversem acep... burda var mı bilgili, şöyle sorularla deli edilebilecek kıvamda anneler... 3.5 aylık olduk.... :)

kızlar merhaba, benim tüp bebekle dünya güzeli bir bebişim var. aklıma takılanları nerde soruversem acep... burda var mı bilgili, şöyle sorularla deli edilebilecek kıvamda anneler... 3.5 aylık olduk.... :)

var var utopyamız var :)) allah bağışlasın bebeğinizi hayırlı evlat olsun inşallah

ferdam sağolcnm okudum sonra yazdığınıda desteksiz çok rahat oturuyor ama ben elinden tutuyorum öyle kaldırıyor altına yastık koyunca kendi kalkıyor zaten oturuyor heralde ay sonu kendi başına kakcak inşallah

çok teşekkür ederim :) ilk sorum gelsin o halde... benden ütopyaya :) ben bebeğimi sağarak besliyorum 3.5 aydır anne sütüyle sütüm kaçıp göçmesin diye her 2 saatte bir geceleri bile aksatmadan sağdım öyle veriyorum şimdilik ucu ucuna yetiyor... ( nolur neden sağıyorsun keşke emzirseydin demeyin denedimmmmm... ) fekaaaatttt canımı sıkıyorlar ben kendimi o kadar inandırdım şartladım ki 6 ay anne sütü sadece.... moralimi bozuyorlar ama yakında sütün biter, sağarak azalır, yetiremezsin diye... öyle mi???? (((((((((

cnm üzüldüm ama sen üzülme çünkü stres çok etkiliyor bence sağıyorsan bitmez niye bitsinki sütün çünkü sürekli uyarıyorsun memişleri bişi olmaz sen bitcek gibi düşünme emzircem yetiyor diye pozitf düşün humana çay,rezene bulgur pilavı, bol su iç sğmaya devam et maşallah 3,5 al olmuş ek gıdaya geçince işin rahatlar birazdaha milletin dediğine takma sakın.yetmezsede sütün devam sütü verirsin artık kaliteli mamalarda var hiçbirşey senin sağlığından önemli değil bebişine sen lazımsın.çünkü.

kuzi cnm ben de aldm sagma makinesi gunde bi kez sagıorm daha da artıo kalkanlarm var süt toplama kabı da onlar blıosndr belki onlardan anlıorm arttıgını daha da arttrıo bnce sagma makinesi

benim bebiş çok yiyor bir de... 100 günlük şuanda 7400 gr. maşallah ... ben 2.5 saatte bir sağıyorum her sağmada 90 ile 140 arası çıkyor. 2.5 - 3 saatte bir 120 ile 140 arası yiyor. yetiyor yani... bakalım inşallah azalmaz yaaa, canımı sıkmasalar azalmayacak ama, tatile gitti diyorum, gelecek diyorum yok anlamıyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…