selamllarrr
nerde benim güzeller güzeli bademli fıstıklı baklavamm:56nerde benimm ballı kaymaklı lokumumm
nerde benimm bol limonlu kısırım
günaydın
bugun bende hıc uyuyamadım
Furkan cok ustunu acıyor dıye aramıza aldık
sabaha kadar dönermı bır çocuk ya
ıhhh dıyor saga 5 dk sonra ıhhh sola sonra yuzustu sonra bası benım göğsüme ayaklar babasına sekılden sekıle gırdı bende 10 dk da bır ustunu örttüm
havalarda serın zaten böyle gıderse uykusuz kalacam
3 gundur kusuyor yedıkten sonra hastada degıl mıdesınde bır sorun var galıba reflu falanmı oluştu cocukda
bugun devam ederse doktora gıderız artık
aşımızıda olduk 10.200 olmuş kılomuz boyda 78cm uzun olcak oğlum
bukadar benden haberler
maşallah oğlunabence yanına alma cnm alışkanlık yapmasın uyku tulumu giydir hem kendi güveni açısından yanına alışmasın
selamllarrr
nerde benim güzeller güzeli bademli fıstıklı baklavamm:56nerde benimm ballı kaymaklı lokumumm
nerde benimm bol limonlu kısırım
eminee yaahiç güleceğim yoktu
Bırdağ bırdaaaağ:115::115::115::115::115::115::86:
cık cık cıkkkkben kendime didiydim onlarııı
en çoktaa kısırııı
biliyosunn ben kısırımmm
kızlar merhaba, benim tüp bebekle dünya güzeli bir bebişim var. aklıma takılanları nerde soruversem acep... burda var mı bilgili, şöyle sorularla deli edilebilecek kıvamda anneler... 3.5 aylık olduk.... :)
çok teşekkür ederim :) ilk sorum gelsin o halde... benden ütopyaya :) ben bebeğimi sağarak besliyorum 3.5 aydır anne sütüyle sütüm kaçıp göçmesin diye her 2 saatte bir geceleri bile aksatmadan sağdım öyle veriyorum şimdilik ucu ucuna yetiyor... ( nolur neden sağıyorsun keşke emzirseydin demeyin denedimmmmm... ) fekaaaatttt canımı sıkıyorlar ben kendimi o kadar inandırdım şartladım ki 6 ay anne sütü sadece.... moralimi bozuyorlar ama yakında sütün biter, sağarak azalır, yetiremezsin diye... öyle mi????(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?