Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm özeldekiler daha ii bilir ama 6 ay ücretsiz izin hakkı herkese var die biliyorum..ama tabii ki bunu her şirket kullandırmıyor, senn yerine konacak kimse yoksa, sana sadece zorunlu ücretli izni ve süt iznini toptan verip geçiyor...şu an zorunlu 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası şeklinde..ama yakında uzamasını bekliyorummm

yerime geçebilecek kmse yok..bu konuda anlayışla karşılayacaklarını da düşünüyorum -k,i hep öyle oldular farklı konularda da

şimdi benim iznim 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası seklinde mi?ayy ben Google amcaya bi sorayım yaa

Sor bakalım,ben de merak ettim..:26:

Sor bakalım,ben de merak ettim..:26:

Google amca kkyı çıkardı karsıma...ne varsa bizde var zaten dimi ama canım kk

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-sektorde-calisanlar-dogum-izni-hakkinda.html

buyrun kızlar burda özelde calısan bayanlar yazmış...

bide sgk sitesinden baktım doğum öçncesi 8+dogum sonrası 8 hafta ücretli izin....toplam 16 hafta...ama bu süre 24 haftaya çıkartılmaya calısılıyo mecliste sanırım hala....

evt cnm bu konuyu yeterince gogıllamış biri olarak en son haber, meclis kapanmadan bu konunun görüşüleceğiydi....umarımmm olurr....

Pufimm beğenip yorum yazmadığına göre,
okumadan mı beğeniyosun?
iş güç mü var?
face de misin?

gelsene şurayaaaa

meggilim okumadan beğenirmiyim minik kuzum,

Ben bu ara pskoloji anlamında iyi değil o yüzden pek yazıcak bişey bulamıyorum.tam biri bişey soruyo cevaplıyım diye bakıyorum bi sonraki sayfada cevaplanmış vazgeçiyorum. öyle işte

niye bozukmuş o psikoloji
benim de bozuk psikoloji
buzdolabım bozuk dünden beri..
içindeki her şey ya atıldı,ya anamın buzdolabına taşındı..
adam tükanı toz duman etti,pisletti
vs vs vs bi de bana uzatma dedi
allan gerisi

aman yeaaa Allah başka dert vermesin kızımm...yakarım ben o buzdolabını..yeter ki sen üzülme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…