ya bende daha bebiş yok ama ben bile düşünüyorum...kv bana cok yakın yürüme mesafesi ama annem 2 araçla bi saatte geleilir..o da cok zor...yani kv bakacak....keşke bende bi yıl kadar kendim bakabilsem ama zor...özel sektör de o kadar izin mümkün değil....bu arada benim haklarım neler bu konuda kızlar?var mı böyle bi hakkım?özeldeyim ya...ayy hiçbişi bilmiyom yaa
ben çok planlı programlıyımdır..
Düşünmek gerekir bişeye kalkışmadan önce..
sinir oluyorum plansızlığına Gary'nin..
cnm özeldekiler daha ii bilir ama 6 ay ücretsiz izin hakkı herkese var die biliyorum..ama tabii ki bunu her şirket kullandırmıyor, senn yerine konacak kimse yoksa, sana sadece zorunlu ücretli izni ve süt iznini toptan verip geçiyor...şu an zorunlu 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası şeklinde..ama yakında uzamasını bekliyorummm
yerime geçebilecek kmse yok..bu konuda anlayışla karşılayacaklarını da düşünüyorum -k,i hep öyle oldular farklı konularda da
şimdi benim iznim 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası seklinde mi?ayy ben Google amcaya bi sorayım yaa
Sor bakalım,ben de merak ettim..:26:
cnm özeldekiler daha ii bilir ama 6 ay ücretsiz izin hakkı herkese var die biliyorum..ama tabii ki bunu her şirket kullandırmıyor, senn yerine konacak kimse yoksa, sana sadece zorunlu ücretli izni ve süt iznini toptan verip geçiyor...şu an zorunlu 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası şeklinde..ama yakında uzamasını bekliyorummm
Google amca kkyı çıkardı karsıma...ne varsa bizde var zaten dimi ama canım kk
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...-sektorde-calisanlar-dogum-izni-hakkinda.html
buyrun kızlar burda özelde calısan bayanlar yazmış...
bide sgk sitesinden baktım doğum öçncesi 8+dogum sonrası 8 hafta ücretli izin....toplam 16 hafta...ama bu süre 24 haftaya çıkartılmaya calısılıyo mecliste sanırım hala....
evt cnm bu konuyu yeterince gogıllamış biri olarak en son haber, meclis kapanmadan bu konunun görüşüleceğiydi....umarımmm olurr....
umarım canım yaaa...ben hamile kalıp doğurana kadar kesin olur zaten
valla bi akrabama yetişir die bekledik olmadı..şimdi de ben bekliyorum...herkeş bekliyo kısacası...
meggilim okumadan beğenirmiyim minik kuzum,
Ben bu ara pskoloji anlamında iyi değil o yüzden pek yazıcak bişey bulamıyorum.tam biri bişey soruyo cevaplıyım diye bakıyorum bi sonraki sayfada cevaplanmış vazgeçiyorum. öyle işte
meggilim okumadan beğenirmiyim minik kuzum,
Ben bu ara pskoloji anlamında iyi değil o yüzden pek yazıcak bişey bulamıyorum.tam biri bişey soruyo cevaplıyım diye bakıyorum bi sonraki sayfada cevaplanmış vazgeçiyorum. öyle işte
niye bozukmuş o psikoloji
benim de bozuk psikoloji
buzdolabım bozuk dünden beri..
içindeki her şey ya atıldı,ya anamın buzdolabına taşındı..
adam tükanı toz duman etti,pisletti
vs vs vs bi de bana uzatma dedi
allan gerisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?