mrb canlar naslsnz bakalmmm yarın mevlutumz var bizimm bugun hazrlklar tmmlandı sayılır lacivert bi elbse aldım kızım de bembeyaz cicler gycek yarınönü açlmıo bnm elbsenin sütümü brktıorm buzdolabnda artık yarın için hadi hayırlsıyla bu de gelsn gecsn inşşşş
slm canlarım nasılsınız umarım çok iyisinizzz ben dün çatlama iğnesi vurdum bana dua edin inşallahhh tutarrrrrrrrrr
dualarm sennle cnm bnmmm ii hberlerne az kaldı bak yazıorm buraya
kımse yok ama ben yazayım dedım ıcımı kemıren bısey var suanda
oğlumun usttekı 2 dışı çıktıya
alttakıler çıkmadan onun yanındakıde cıktı sımdıde bellı dıger ust 4.gelıyor
yanı ust taraf sırası ıle 4 diş olacak
ama altta hıc kabartı bıle yok
bu normal degılmı yoksa
normal bır bebegın alt dışı önce cıkmazmıkı????
hala nıye bısey yok
pazartesı diş hekımıne götürmeye karar verdım
sızın yorumlarınız neler?
bılgısı olan varmıkıı:44:
Fiyatlar coşmuş durumda bebek arabalarınınslm kızlar bugün çok yoruldum avm de biraz araba baktık
kafam gene karışık bi arabayı çok beyendim concord neo
ama fiyatı çok geldi 1250 bide üstüne ana kucagı var o da 450 fln
çok oluyor,ama çok hafif manevra kabileyeti fln süper
chicco i move modelide güzel o da 900+400gibi
o daha hantal ama yine dönnme özelliği fln çok güzel
hele bi stokke mu ne vardı o en hafifi ama 2000 nin üstünde
başka markalarda baktık 389 bile travel sistem setler var ama işte dayanıklı mı güvenilir mi?
bide ben şöyle düşünüyorum allah kısmet ederse biz 2 .yi hatta 3.yü bile düşünüyoruz hani
kaliteli bişey alınırsa çok kullanılır
ama işte 1000 tlyi geçiceğini hiç düşünmüyordum bu fiyatları görünce şok oldum
Fiyatlar coşmuş durumda bebek arabalarının
Benimki sunny baby innova çok memnunum canım ama kardeşimin hediyesi olduğu için fiyatını bilmiyorum
Ana kucağı pier cardin almıştım ama 2-3 kere ancak kullandık çok ağır oluyo zaten beste kış bebeği olduğu için çok dışarı çıkmadık çıkıncada zaten arabamız olduğu için battaniyeye sarıp kucağımda çıkardım
cnm işte bizim hem doktor uzakta mutlaka arabayla gitcez e o zamanda kısa mesafe değil
oto koltugunu kullanmam lazım bide ilk zamanlarda çok sık dr ziyareti oluyor sağlık ocagı çagırıyor dr
çagırıyor vs vs yani her seferinde eşim gelemiyceği için ben kendim arabayla gidebilirim
doktora o zmnda ana kucagı şart
bizede hediye olcak ama işte ben bu fiyatlara çıkmak pek istemmiyorum sonuçta hediyede olsa
sorcaklar bize hangi markayı beyendiniz die?ama ayıp olmaz mı bunu istiyorum dersem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?