Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hilalim her gtrdgmde senn takvme bakıorm zaman cabuk gecıo gerçekten bak başladır hazrlklar
concord ne süper araba cnm ama pahalı bi de jokerden bebe conforta bak sen o da hemen hemen aynı tarz bi araba hala indirmdeyse 900dür fiyatı biz baktgmzda oyleydi cunku ....

canım concorn neo çok klas arabadır
ama hafif falan değil o da aslında
haziran annelerinde çok kullann vardı amavhepsi de artık baston alıyor çünkü hem o araba hem bebek zor oluyor taşıması
o da büyük araba çünkü bence o kadar büyük bişey alma
chicco i move ise bence kullanışsız ve hantal
stokkeler çok uçuk zaten
ben hem makul fiyatlı hem dekaliteli şık araba olarak bebe confort maxi cosi ve quinny bakmanı öneririm
bunlar da travel olarak 1000e yakın fiyatlı
daha makul bişey düşünürsen de benim araba da iyidir hauck malibu o da 500-600 civarı
ama artık concorddan sonra açmaz seni bu

herkese de günaydın

hilal valla allah kolaylık versin canım o kadar kafa karışıyor ki fiyat da önemli tabi de insan önceliği neye vereceğini şaşırıyor.Ben bu aşamalrın hiçbirini yaşamadım anlatayım.Şimdi doğu ağustos sonu doğdu ya kış geliyor diye almadım kpin arabası var oto koltuğu da var öyle çıkarız zaten dedim de olmadı her ilazım olduğunda araba olmayınca sinirim bozuldu eşimi gönderdim git ne alıyorsan al dedim gitti aldı.250 tl ye uyduruk bişey aldı sırtı tam açılıyor doğu arabada büyüdü valla 6.ayına kadar ev içinde onla geziyorduk iş yaparkenAma kış falan demeyip almak lazım çok çıktım dışarı.İnşallah gönlüne göre bulursun canım

Günaydın megim sen geldin ben kaçıyorum ev sahibi gelecekmiş hasar tespite depozitoya nasıl yatarımın peşinde yani

günaydın herkseseeeeeeeeeee

tüm TC de güzel, sorunsuz, mutlu günler geçirmek dileğiyle.

yürekten amin diyorum moon dileğine
nasılsın oğluşun falan nasıl
yattığı yerden kalkmaya başladı mı

hepinize tekrardan selam olsun

Günaydınn güzel bi hafta olsun inş bizim yrn kontrolumuz var cok özledim kızımı 1 ay oldu şeker yuklemem var sanırım bu hafta inş normal cıkar ayaklarım cok şişmeye basladı kızlar ya normalmı bide karnımın içi et kesmiş gibi acıyo bugun acaba neden olurkı bi fıkrınız varmı hilalcim arabalar cok kafa karıstırıcı bende 2000 lik begendim bitane eşim azdaha üstüne koyda araba alalım dedi buyunce kullanır diyo :)) ama hafıf bişi alıcam ben butun tecrubelıler aynı seyı söylüyo hafıf olsun buyuncede kullanıslı olsun dıyolar arastırmadayım henuz oda bakıyorum ama hepsı cok fıyatlı begendıklerımın napıcaz bakalım

oğluşum iyi teyzesi kalıyor azıcık yardım ediyoruz ayakata durmak istiyor artık kuzycim nasıl

oğluşum iyi teyzesi kalkııyor azıcık yardım ediyoruz ayakata durmak istiyor artık kuzycim nasıl

Ozim eşine çok Güldüm benimki de eve gelen 8 bin liralık süpürgeyi tanıtanlara üstüne binince gidiyor mu diye sormuştu

Moonum nasılsın kuşum

Napıyosun ne var ne yok
Parkeler bitti mi?

Ben beste hanımla uğraşmacadayım her zamanki gibi
Çığlık atmayı öğrendi kimden öğrendiyse

döşendi parke evet..
eşiklere takılan zımbırtılar silikonla yapıştırıldı bugün sabah..
siyahlarımı giydim,eylemi destekliyorum ama maalesef oturduğum yerden çünkü tükandayım..

Mustafa Kemal'in askerleriyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…