bende iyiym tatlım ne olsun oğluş mızıkladı bende banyo yaptırıp yatırdım inşallah bir iki saat uyurda işlerimi yaparım bitmiyorki şu ev işiGunaydin moonum
Iyiyim canim sen nasilsin?
slm kızlar
nasılsınız ben kursa başladım1 haftaadır 1 de çıkıyorum 5 te geliyorum arapça öğreniyorum
bu arada adetim 2 gün geçmiş hiç farkında değilim :26:
bebek oldunu sanmıyorum zaten hiçbir belirtide yok sadece sol kasığım elleyince ağrıyor akıntı bile yok
sabır diliyorum Allahtan
slm kızlar
nasılsınız ben kursa başladım1 haftadır 1 de çıkıyorum 5 te geliyorum arapça öğreniyorum
bu arada adetim 2 gün geçmiş hiç farkında değilim :26:
bebek oldunu sanmıyorum zaten hiçbir belirtide yok sadece sol kasığım elleyince ağrıyor akıntı bile yok
sabır diliyorum Allahtan
Kizlar gunaydinn
Canim benimde hic akintim yoktu ben hic bir belirti yasamadim hatta hala yasamiyorum sadece goguslerim dolgunlasti ve aciyor o bahsedilen damarlar belirginlesti o kadar inan hamileligin hicbi belirtisi yok ilk zamanlar ozellkkle insallah hamilesindir diyorum 2-3 gun bekle test yaparsin
Kizlar dun oyle bisey hatirladim ki ocime nasil kurt dustu anlatamam
Ben hamile oldugumu ogrenmeden once o son gunlerfe yani anneme dijital mammografi cekildi ve yaninda ayni odadaydim dr. Radyasyon yok gibi konusmustu ama nete baktim diger mamografiye gore cok cok dusuk dozda varmis o kadar uzuldum ki anlatamam tamda hassas donemlerde haberim olmadan bebegim etkilenmis olabilir mi haftaya dr. Kontrolumuz var dr a sorucam ama inan canim cok sikildi
Aslinda bana cekilmedi oyle etkiler mi bilmiyorum ama saol csnim icime su serpiliyor insallah bisry olmazgunaydınnnn
perıcım bence hıc bısey olmaz benımde arkadaşım kendısı hamıs olduğunu bılmeden röntgen cekılmıstı bıseycık olmadı
hem orda caalısanlarda hamıs olduklarını ögrendıkten sonra ordan ayrılıyorlar
sen sor yınede doktora ıcın rahatlasın
benımde basıma ne geldı allahım ne sıkıntılı ınsanım ya
her sey benı buluyor cıdden
tuvalete gıttım 2 dk ya
her zaman kapısında bekleyen çocuk yurutecde bastı gıttı vee kocaman bır cıglık nasıl bağırıyor
nasıl çıktım tuvaletten bılemedım
ve manzara suu
yürüteç bı yerde ters dönmüş tam dıkmıs ayakları havaya
Furkan başka bıyerde delı gıbı ağlayarak emekliyor
nasıl dustu ıcınden nasıl cıktı hıc bılmıyorum
yurutecı ters görünce furkanında tepeustu dustugunu hayal ettım ama ımkansız dımı
cok korktum kızlar ya nasıl vıcdan azabı cektım anlatamam benım yüzümden oldu dıyekucagıma alınca hemen sustu yavrum
aaaaa... yok içmiyorum valla... dr. bana öyle birşey demediydi... dr. a gitsem mi bir kadın doğumcuya saçım aşırı dökülüyor, kendimi halsiz yorgun hissediyorum falan diyeyim....Kuzim hamileyken kullandigin vitamin ilaclari var ya onda bahsediyorum canim emzirirken de devam icmelisin
Magnezyum demir hapin falan
aaaaa... yok içmiyorum valla... dr. bana öyle birşey demediydi... dr. a gitsem mi bir kadın doğumcuya saçım aşırı dökülüyor, kendimi halsiz yorgun hissediyorum falan diyeyim....
gunaydınnnn
perıcım bence hıc bısey olmaz benımde arkadaşım kendısı hamıs olduğunu bılmeden röntgen cekılmıstı bıseycık olmadı
hem orda caalısanlarda hamıs olduklarını ögrendıkten sonra ordan ayrılıyorlar
sen sor yınede doktora ıcın rahatlasın
benımde basıma ne geldı allahım ne sıkıntılı ınsanım ya
her sey benı buluyor cıdden
tuvalete gıttım 2 dk ya
her zaman kapısında bekleyen çocuk yurutecde bastı gıttı vee kocaman bır cıglık nasıl bağırıyor
nasıl çıktım tuvaletten bılemedım
ve manzara suu
yürüteç bı yerde ters dönmüş tam dıkmıs ayakları havaya
Furkan başka bıyerde delı gıbı ağlayarak emekliyor
nasıl dustu ıcınden nasıl cıktı hıc bılmıyorum
yurutecı ters görünce furkanında tepeustu dustugunu hayal ettım ama ımkansız dımı
cok korktum kızlar ya nasıl vıcdan azabı cektım anlatamam benım yüzümden oldu dıyekucagıma alınca hemen sustu yavrum
canım geçmiş olsun, korkma daha fazla bebişin korktuğu için ağlamıştır. yürütecin tüm tekerleri takılımı tammı yani, nasıl düştüki acaba.
bu arada saçı dökülen arkadaşım doğumdan benimde çok çok çok aşırı döküldü, elseve arginenin sampuan saç kremi ve sıvısını kullandım. Çok memmun kaldım
anında kesti nerdeyse
herseyı tam canım yurutecın nasıl becerdı bende anlamadım halada anlamıyorum ıcınden çıkmayı basardı yanı aferın ona
benımde cok dökülüyor sacım gıttım kestırdım dun kısacık yaptım küt oldu sacım kalçamdaydı
bu şampuanı not edeyım heryerde vardır dımı
temamdır:) aslında elseve kullanırım ama yıllardır sarısını... bunu hiç farketmemişim. raflarda kendi şampuanım bana algıda seçicilik yapmış sanırım.. gözüm hiçbir şeyi görmemiş :)evet canım tam olarak bu
hoşgeldin... her telden var, hamişi de doğuranı da doğurmayanı da...kızlar meraba bnde kadınlar kulübünde takılıyorum ama bu topiğe hiç uğramamştım hepiniz hamişmi hamile kalamayanda varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?