Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar
nasılsınız ben kursa başladım1 haftadır 1 de çıkıyorum 5 te geliyorum arapça öğreniyorum
bu arada adetim 2 gün geçmiş hiç farkında değilim :26:
bebek oldunu sanmıyorum zaten hiçbir belirtide yok sadece sol kasığım elleyince ağrıyor akıntı bile yok
sabır diliyorum Allahtan

Son düzenleme:
Gunaydin moonum
Iyiyim canim sen nasilsin?
bende iyiym tatlım ne olsun oğluş mızıkladı bende banyo yaptırıp yatırdım inşallah bir iki saat uyurda işlerimi yaparım bitmiyorki şu ev işi

kolay gelsin cnm .aa öyle deme bebekler hiç beklemediğin anda konuverir göbüşe gelmiştir inşallah meleğin

Kizlar gunaydinn

Canim benimde hic akintim yoktu ben hic bir belirti yasamadim hatta hala yasamiyorum sadece goguslerim dolgunlasti ve aciyor o bahsedilen damarlar belirginlesti o kadar inan hamileligin hicbi belirtisi yok ilk zamanlar ozellkkle insallah hamilesindir diyorum 2-3 gun bekle test yaparsin

Kizlar dun oyle bisey hatirladim ki ocime nasil kurt dustu anlatamam

Ben hamile oldugumu ogrenmeden once o son gunlerfe yani anneme dijital mammografi cekildi ve yaninda ayni odadaydim dr. Radyasyon yok gibi konusmustu ama nete baktim diger mamografiye gore cok cok dusuk dozda varmis o kadar uzuldum ki anlatamam tamda hassas donemlerde haberim olmadan bebegim etkilenmis olabilir mi haftaya dr. Kontrolumuz var dr a sorucam ama inan canim cok sikildi

canım son kez bakimde kk ya öyle çıkim dedim bilmiyorum varmıdır ki ya ama akıntı olur yani diğerinde sanki olmuştu gibi3 gün önce göğüsler çok fena ağrıyodu elimi bile değdiremiyodum şimdi sadece hassas bu aralar çok yoğun geçiyo kendimle ilgilenemedim pek sürpriz olursa çok sevinirim hayırlısı bakalım

dokoruna bencede danış mutlaka bilgim yok bu konuda ama için rahat etsin bişicik olmaz seni ve minik sevgilini öptüm
şimdi ben çıkıyorum kursa geç kalıcam gelince okurum

Insallah surpriz olur canim yaa cok sevinirim senin adina benim hic belirtim olmadigi icin olanlarada sasiriyorum gogislerimde ayni adet olucak gibi hassaslasmisti sonra adete yakin gecerdi ve yine gecmisti o derece hic suphelenmemistim
Dr.u galiba aricam yutkunamiyorum o derece taktim kafama insallah icimi rahatlatir konusur Allaha emanet ne diyelim

gunaydınnnn
perıcım bence hıc bısey olmaz benımde arkadaşım kendısı hamıs olduğunu bılmeden röntgen cekılmıstı bıseycık olmadı
hem orda caalısanlarda hamıs olduklarını ögrendıkten sonra ordan ayrılıyorlar
sen sor yınede doktora ıcın rahatlasın

benımde basıma ne geldı allahım ne sıkıntılı ınsanım ya
her sey benı buluyor cıdden
tuvalete gıttım 2 dk ya
her zaman kapısında bekleyen çocuk yurutecde bastı gıttı vee kocaman bır cıglık nasıl bağırıyor
nasıl çıktım tuvaletten bılemedım
ve manzara suu
yürüteç bı yerde ters dönmüş tam dıkmıs ayakları havaya
Furkan başka bıyerde delı gıbı ağlayarak emekliyor
nasıl dustu ıcınden nasıl cıktı hıc bılmıyorum
yurutecı ters görünce furkanında tepeustu dustugunu hayal ettım ama ımkansız dımı
cok korktum kızlar ya nasıl vıcdan azabı cektım anlatamam benım yüzümden oldu dıyekucagıma alınca hemen sustu yavrum

Aslinda bana cekilmedi oyle etkiler mi bilmiyorum ama saol csnim icime su serpiliyor insallah bisry olmaz

Seninki yaramazliga baslamis korkup ondan aglamistir ona biseycik olmaz Allah a emanet uzulme annesi

Kuzim hamileyken kullandigin vitamin ilaclari var ya onda bahsediyorum canim emzirirken de devam icmelisin
Magnezyum demir hapin falan

Kuzim hamileyken kullandigin vitamin ilaclari var ya onda bahsediyorum canim emzirirken de devam icmelisin
Magnezyum demir hapin falan
aaaaa... yok içmiyorum valla... dr. bana öyle birşey demediydi... dr. a gitsem mi bir kadın doğumcuya saçım aşırı dökülüyor, kendimi halsiz yorgun hissediyorum falan diyeyim....

aaaaa... yok içmiyorum valla... dr. bana öyle birşey demediydi... dr. a gitsem mi bir kadın doğumcuya saçım aşırı dökülüyor, kendimi halsiz yorgun hissediyorum falan diyeyim....

Canim bence git
Cok.asiri dokuluyormus hormonlardan mi vitamin eksikligi mi yoksa normal mi anlasilsin hem

canım geçmiş olsun, korkma daha fazla bebişin korktuğu için ağlamıştır. yürütecin tüm tekerleri takılımı tammı yani, nasıl düştüki acaba.

bu arada saçı dökülen arkadaşım doğumdan benimde çok çok çok aşırı döküldü, elseve arginenin sampuan saç kremi ve sıvısını kullandım. Çok memmun kaldım
anında kesti nerdeyse

Slmmm kızlar kan sonuçlarım cıktı bugün doktora göstermeye gittik iyi bi sorun yok dedi idrarı da 1 hafta sonra tekrarlatcaz
sekerim düşük bol bol tatlı yemem lazım heralde bu cıkarımı ben yaptım tabi

herseyı tam canım yurutecın nasıl becerdı bende anlamadım halada anlamıyorum ıcınden çıkmayı basardı yanı aferın ona

benımde cok dökülüyor sacım gıttım kestırdım dun kısacık yaptım küt oldu sacım kalçamdaydı
bu şampuanı not edeyım heryerde vardır dımı

furkanın 1 tane daha resmını yukledım komık oluyor bır bır
ama napıyım resmı küçültmekle uğraşıyorum sonrada yukleyıp 5 dk da bakıp çıkıyorum oğlum uyurken
hadı kaçtım ben

canım elseve siyah kutusu sanırım marketlerin hepsinde vardır. Bende kozmetikçiden alıyorum. bide sıvı oluyor ya saç diplerine sıkılan bakım suyu aynı serinin o suyundanda aldım

kızlar meraba bnde kadınlar kulübünde takılıyorum ama bu topiğe hiç uğramamştım hepiniz hamişmi hamile kalamayanda varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…