merhaba kizlar
oglumun gaz sancilari basladi ya
gece uyuyor inleyerek surekli kinarak icim gidiyor
bazen de uykusundan uyandiriyor basliyor aglamaya
gunduz de cok agliyor
ne yapacagimi sasirdim
biogaia diye bir gaz damlasi verdi doktor
bir de ayagina elma yagi suruyorum
baska tavsiyesi olan var mi
rahat olsun istiyorum ciim gidiyor her inlediginde
gunaydınnnn
perıcım bence hıc bısey olmaz benımde arkadaşım kendısı hamıs olduğunu bılmeden röntgen cekılmıstı bıseycık olmadı
hem orda caalısanlarda hamıs olduklarını ögrendıkten sonra ordan ayrılıyorlar
sen sor yınede doktora ıcın rahatlasın
benımde basıma ne geldı allahım ne sıkıntılı ınsanım ya
her sey benı buluyor cıdden
tuvalete gıttım 2 dk ya
her zaman kapısında bekleyen çocuk yurutecde bastı gıttı vee kocaman bır cıglık nasıl bağırıyor
nasıl çıktım tuvaletten bılemedım
ve manzara suu
yürüteç bı yerde ters dönmüş tam dıkmıs ayakları havaya
Furkan başka bıyerde delı gıbı ağlayarak emekliyor
nasıl dustu ıcınden nasıl cıktı hıc bılmıyorum
yurutecı ters görünce furkanında tepeustu dustugunu hayal ettım ama ımkansız dımı
cok korktum kızlar ya nasıl vıcdan azabı cektım anlatamam benım yüzümden oldu dıyekucagıma alınca hemen sustu yavrum
canım inşallah gaz problemin bi an önce çözülür doğada sürekli gaz sancısı çekiyordu kullanmadıgım gaz damlası kalmadı acı elma yagıda denedim sürekli gece hastaneye gidiyorduk gaz çıkardıgı halde karnı hep gaz doluydu om-x diye bi surup önerdi doktor damlasıda olur dedi ilk damlasını aldık dereotu ve zencefil içeriyo gaz problemimiz 3.güne kalmadan bitti kendi kendine çıkarıyordu aradada bacaklarını karnına itiyordum olur olmadık heryerde pırtlatıyordu ablam diyodu bu kızın kıçı yırtılacak diyebi araştır istersen uyku düzeninide düzenliyo
Everim karnina masaj yap internette arattir nasil yapilacagini gosteriyor
Gaz sancisi tuttumu suyu seviyorsa eger banyoya sok arkasindan o dedigin masaji yap birde yuzustu yatir o cok iyi gelmisti rümeysaya kendi cikariyordu pat pat
gunaydınnn
oğlum 3.dısıde çıkardı ustten altta hıc yok
ve benı öldurdu hıc bırsey yemıyor yıne sıpa
bugun kocısde evde bol bol gezerız
kuzi
dedigin gibi bebekten bebege degisiyordur
zinco bizde hic ise yaramadi
onlari kaldirdim zaten vermiyorum artik
kendim iciyorum kimyonlu rezene cayi
canım meraba ben okudumda gaz sıkıntınızı neo baby önereyim dedim bizim kızlarda duygumla meganımada söyleidm onlarda mennun kaldı benim oğlanda doğduğundan beri gazı var hemde ne gaz ıkınmaktan yüzü kıpkırmızı dökmüştü yanmış gibiydi zinco metsil hiç bir işe yaramadı ama bu ilaç süpre derecede fark etti artık pırt pırt çıkarıyoruz gazımız istersen sende dene csnım inş işe yarar :26::26:
Ztarım
size, eşim yada kayınpederim yeni tane alırlar anne,dert etmeyiniz lütfen deseydin
Hoşlanmadım kayınvalidenden..
ilgincalttan hiç çıkmaması
bizimde cıkacak galiba yarılmış dişin ucu görünüyo alttan :26:
Canım çok sağol sende oflumda oda önermişti neo babay i bana sayenizde bizim gaz sorunumuz kalmadı çok şükür.
Ben şunları denedim
sabsimplex
agulin
baybay
nurse harbeys
metsil
hepsini denedim fayda etmemeişti neo baby yaradı çok şükür ama aralıksız günde üç defa ve ena z bir hafta kullnmdan sonuç belli olmuyor.
canım meraba ben okudumda gaz sıkıntınızı neo baby önereyim dedim bizim kızlarda duygumla meganımada söyleidm onlarda mennun kaldı benim oğlanda doğduğundan beri gazı var hemde ne gaz ıkınmaktan yüzü kıpkırmızı dökmüştü yanmış gibiydi zinco metsil hiç bir işe yaramadı ama bu ilaç süpre derecede fark etti artık pırt pırt çıkarıyoruz gazımız istersen sende dene csnım inş işe yarar :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?