Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım inşallah gaz problemin bi an önce çözülür doğada sürekli gaz sancısı çekiyordu kullanmadıgım gaz damlası kalmadı acı elma yagıda denedim sürekli gece hastaneye gidiyorduk gaz çıkardıgı halde karnı hep gaz doluydu om-x diye bi surup önerdi doktor damlasıda olur dedi ilk damlasını aldık dereotu ve zencefil içeriyo gaz problemimiz 3.güne kalmadan bitti kendi kendine çıkarıyordu aradada bacaklarını karnına itiyordum olur olmadık heryerde pırtlatıyordu ablam diyodu bu kızın kıçı yırtılacak diye bi araştır istersen uyku düzeninide düzenliyo

cnm gelmiş geçmiş olsun ya allah korusun seninki tam afacan

gunaydınnn
oğlum 3.dısıde çıkardı ustten altta hıc yok
ve benı öldurdu hıc bırsey yemıyor yıne sıpa

bugun kocısde evde bol bol gezerız

Everim karnina masaj yap internette arattir nasil yapilacagini gosteriyor
Gaz sancisi tuttumu suyu seviyorsa eger banyoya sok arkasindan o dedigin masaji yap birde yuzustu yatir o cok iyi gelmisti rümeysaya kendi cikariyordu pat pat

sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin
bugun iyiyiz masallah dun gece de huzurla uyudu
elma yagi mi yoksa doktorun verdigi surup mu etkili bilmiyorum ama ise yaradi gibi
umarim boyle huzurlu devam ederiz
surup bitkisel degil malesef ama mecbur kullandim zor durumdaydik

kuzi
dedigin gibi bebekten bebege degisiyordur
zinco bizde hic ise yaramadi
onlari kaldirdim zaten vermiyorum artik
kendim iciyorum kimyonlu rezene cayi

canım meraba ben okudumda gaz sıkıntınızı neo baby önereyim dedim bizim kızlarda duygumla meganımada söyleidm onlarda mennun kaldı benim oğlanda doğduğundan beri gazı var hemde ne gaz ıkınmaktan yüzü kıpkırmızı dökmüştü yanmış gibiydi zinco metsil hiç bir işe yaramadı ama bu ilaç süpre derecede fark etti artık pırt pırt çıkarıyoruz gazımız istersen sende dene csnım inş işe yarar :26::26:

Selam herkese!!!!

Artik kayinvalidemle olan mevzularidirem buraya yazayim yoksa anneme kocama anlatmaktan kadinin hi bir gunahi kalmayacak:) az once dayanamadim kocama yumurtladim ama hic memnun degilim bu huyumdan. Akilli kadin azcik susmasini bilecek. Karakterim nasil karakterse tutamiyorum hic birsey icimde.

Hamileligimin baslarida yanimdaydi ve bir cok problem yasamistik hatirlayanlar olur. Su an eski halimden eser yok kendisine karsi gayet mesafeliyim. Ve bunun son derece farkindadir eminim cunku cok uyanik bir insan.

Neyse az once bana dedigi su: senin saatin benimkinden pahali mi ? Bilmiyorum senninki ne kadar dedim , su kadar dedi. Nerdyse 3 kati olmasina ragmen agzina laf vermemek icin birazcik daha pahalidedim. Bana diyor ki saatim cok kucuk goremiyorum sen benimkini al bende seninkini alayim. Dediim bakalim ben seninkini begeniyor muyun? Guzel degil mi dedi, herkesin zevki farkli dedim. Bende begenmemeistim de x(kocam) aldi dedi. Kedi begenmedigini bana niye veriyorsun dedim? Ya beenmiyorum degil genc isi ve cok kucuk goremiyorum dedi. Sana yenisini alalim dedim . Yazik degil mi su kadar para cope gideek dedi. Ben sonra ne dedim hatirlamiyorum.

Yahu sen ne istiyorsun benim saatimden. Birde mesafeli olmasam gam yemicdm.ben saatimden memnunum. Hangi normal insan gelinine boyle bir soru sorar ya cok enteresan. Yani sacmaliga bak ben saatimden memeninum senelerdir kullaniyorum ne diye vereyim sana. Ayrica keni saati hic de genc isi degil:)

Neysee yaa

Canım çok sağol sende oflumda oda önermişti neo babay i bana sayenizde bizim gaz sorunumuz kalmadı çok şükür.
Ben şunları denedim
sabsimplex
agulin
baybay
nurse harbeys
metsil
hepsini denedim fayda etmemeişti neo baby yaradı çok şükür ama aralıksız günde üç defa ve ena z bir hafta kullnmdan sonuç belli olmuyor.

Ztarım

size, eşim yada kayınpederim yeni tane alırlar anne,dert etmeyiniz lütfen deseydin
Hoşlanmadım kayınvalidenden..

Ztarım

size, eşim yada kayınpederim yeni tane alırlar anne,dert etmeyiniz lütfen deseydin
Hoşlanmadım kayınvalidenden..

Megim bende hoslanmiyorum kendisinden:)

Esim de doyorki al anne detip verseydin nolcak? Dedim o gunler eskidendi...

Bize gekmisti uc ayligina ya hamileligimin en hassas donemleriydi tam zehir etmistibresmen. O zaman gelio gelio yaziyordum aklimi oynaymamak icin.

Bir de su politik olmayi becerebilsem

Bu arada kizlar ben hala pc kullanmiyoruk telden yaziyorum ondan boyle abuk subuk oluyor. Inanin oyle ozledimki burda toplasip muhabbet ettigimiz gunleri. Tr gelen giden bebek derken cok yogun geciyor. Yazliga gecersek acacam pc yi. Sixi cok ozledim

ilginc alttan hiç çıkmaması
bizimde cıkacak galiba yarılmış dişin ucu görünüyo alttan :26:

cıkmıs ozaman canım yarılıp ucu gözüktüyse
15 güne diş tamamlıyor kendını

evet ya alttan nıye cıkmıyorkı normalde ılk alttan cıkar:44::44:

Anaggggmmmmm benim saatin taliplileri artti :)

Derya sana feda olsun baciim ne dunek :)

meganım işe yaradığına çok sevindim canım ama bende ilk günde etki etmişti inanılmazdı unutulamz birgün bizim için oflum sağolsun söyledi büyük sevaba girdi rabbimde onun ne muradı varsa versin inş AMİNNNNNN

tesekkur ederım cnm alayım ben ondan da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…