Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya kızlar bide bişey daha sorcam ben hiç balık yiyemiyorum
acaba doktora söylesem bana omega 3 takviyesi verse

ben yerdim canım sıkıntım olmadı o konuda ceviz yiyebilirsin zaten pıhtılaşmaya da iyi geliyor kanı sulandırıyormuş bi müddet sonra artık balık yağı tabletleri oluyormuş ondan veriyorlar 5 ay demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.Ara ara yine denersin bazen insanın fikri değişebiliyor hamilelik bu valla belli olmaz Somon iyi oluyor kokusuz yağsız tavuk göğsü gibi bişey

canım ben tam bir balık tutkunuydum çorbası buğlaması ızgara,hele somona bayılırım taze otlarla
marine edip yapardım hey gidi günler heyy ama gel görki gebelikte böyle bir tiksinme geldi
toplasan 2-3 kere anca yiyebildim kokuyor bana,ama 5.ayda veriliyorsa az kaldı ztn2 haftaya kontrol var
onda sorayım verir belkim,artık cinsiyetide öğreniriz heralde
cevizde hergün yiyorum

Son düzenleme:

Oooo daha ne hilalim inşallah değişir ya güzel güzel yapar yersin.Şu 5. ay olayından emin değilim bak belki daha önce de veriliyordur bilmiyorum sen sor yine de.Cinsiyeti de valla demin ozimin yazdığını hilal diye okuyorum kızım demiş aaa dedim cinsiyet belli oldu demek Dur bakalım meraktayım valla.Haber ver ama

ya kızlar bide bişey daha sorcam ben hiç balık yiyemiyorum
acaba doktora söylesem bana omega 3 takviyesi verse

hilalcim sana katılıyorum canım bence de kesinlikle travel almalısın
benim sana yazdığım markaların hepsi travel zaten
hauck dışındakiler de yüksek sınıf arabalar
ama hauck da fiyst performans olarak gayet iş görür manevrası falan da gayet iyi
boyundan yana sıkıntı olmaz hiçbirinde benim de 168
haziran anaları bastona geçti tabi ben de dahil
o yüzden çok para verme bence canım sen de 1 yaştan sonra bastona geçersin

balık içşn de balık yağı kullanırsın canım ama 5-6 aydan sonra kullanılıyor beyin gelişimi için
elis de yazmış ceviz ye diye ordan da kapatırsın açığı

kızlar merhaba, nasılsınız, kaç gündür giremiyorum .... okul sonu geldi not işlemleri evraklar beni benden aldı :) hepiniz iyisinizdir umarım... burada da aşırı eylemler var... her gün tabak çanak sesinden çocuk uyuyamıyor yaaa

iyi akşamlarr kimse yok ama olsun
ben kızımla hala ders çalışıyorum :126:

Benim bi sorum olacak normalde adetlerim surekli duzenlidir yillardir adetin 26. gunu tekrar adet oluurum ve ilk gunden itibaren normal gelir ve 6. Gun aksam yikanirim. 2 ay once klomen kullandim kist olustu kistten dolayi adetimi 3 gun gectim 4. Gun adet oldum bu ayda bir onceki adetin 19. Gunu adet oldum yani beklenen gunden 8 gun once ilk gun leke geldi aksama kadar gelmedi aksam normal adet gibi oldum 2 ve 3 . Gunler mormal geldi 4. Gun siyah bir akinti ve kesildi 5. Gun ise kahverengi leke sadece peceteye geliyor bunun sebebi sizzce nedir gebelik olmus ise bugun 6. Gunum doktora gitsem belli olurmu dun idrar testi yaptim ilk sanki cift cizgi cikti sonra tek cizgi oldu kafam karma karisik

slmlarrr naslsnz kızlar valla biz iiz işte neolsn ecuşla gecıo gunler tam bi gece kuşu bnm kızım ya gece bi iki üç ...yatıorz e sabah altı yedide de emme falan ...uykum da kaçıo bnm kalknca işte ben de hber falan izlıorm erken kalkıp ...

Gunaydinnn

Masallah Bestos a yaa son fotoya bayildim
Rossescim bugunde olmazsan bi test yap derim ama o atese gore bugunde olmazsin yap yani:26:
Ruyalarimda surekki dogumdan sonra ben hazirlanip toparlanana kadar birisi bebegimle oynuyor ama nasil kiskaniyorum cok sinirim bozuluyor su ruyaya dogunum yaklassin dr a soylucem bebehim benden once odaya filan gitmesin ilk ben koklucam onu insallah

selam kızlar beste sabahtan beri ayakta coşmuş durumdayız :))

Canım beste aynı benim gibi uyuyor ben de öyle yüzüstü yatıp bacağımın birini karnıma çekerek uyurum e cinsine çekecek tabi )))

Ben de çok kıskanırdım biri benden önce görseydi haklısın
O zaman ya normal doğuracaksın yada spinal sezeryanla :))

slmmmm
oğlumu götürdük dıs hekımıne
normal olduğunu söledı
alttada gözuktugunu söledı
12 aya kadar çıkar çıkmazsa 2 aya getır dedı
rahatladım bende

ağzıa tüküryim 2 tel saçımla arada kaldım
budefada palette dore sarı yaptım bekliyorum inşallah iyi bişey olur
birde röfle seti aldım 1-2 hafta sonrada onu yapıcam inşallah birhalta benzetirim
neysee sonucu yazarım birde foto atarımm heheinşallah kaş yapıyım derken göz çıkarmam

ferdacm nasıl memnun musun hauck malibudan..ben de duymuştum burdan ama yorumlara baktım memnun olmayablar da var korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…