ya kızlar bide bişey daha sorcam ben hiç balık yiyemiyorum
acaba doktora söylesem bana omega 3 takviyesi verse
ben yerdim canım sıkıntım olmadı o konuda ceviz yiyebilirsin zaten pıhtılaşmaya da iyi geliyor kanı sulandırıyormuş bi müddet sonra artık balık yağı tabletleri oluyormuş ondan veriyorlar 5 ay demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.Ara ara yine denersin bazen insanın fikri değişebiliyor hamilelik bu valla belli olmazSomon iyi oluyor kokusuz yağsız tavuk göğsü gibi bişey
canım ben tam bir balık tutkunuydum çorbası buğlaması ızgara,hele somona bayılırım taze otlarla
marine edip yapardım hey gidi günler heyy ama gel görki gebelikte böyle bir tiksinme geldi
toplasan 2-3 kere anca yiyebildim kokuyor bana,ama 5.ayda veriliyorsa az kaldı ztn2 haftaya kontrol var
onda sorayım verir belkim,artık cinsiyetide öğreniriz heralde
cevizde hergün yiyorum
slmmm
geçmişe bakıp geldim arabyla ilgili yazdıklarınızı okudumda uykudan yeni kalktıgımdan tam kafamı tplayamadım
ferda cnmm bnm baktıklarım içinde baya hafif geldi manevra kabileyeti fln süperdi
ama hauck,bebecomfort ve diğer marklara da bakcam henüz jokere hiç gitmedim
zaten şöyle karar aldık arabayı sanırım biz alcaz hediye almak isteyenede başka şeyleri
söyleriz nasıl olsa biton şey var alıncak
bide bnm boyum171 bu arabanın boyuda yüksek diğerlerinde acaip eğildim
haziran anneleri heralde baston tipine geçmiştir onların hafifliği inanılmazmış
bunlardan sonra çok rahat geliyormuş ama ben yalnızım alışverişe
veya ailemi ziyarete fln gidicem bana travel sistem şart gibi bide gebeliğim malum
ev de geçtiği için hep diyorumki bebeğim olsun küçük müçük demiycem hep gezcem
bide daha bekliycem nasıl olsa cinsiyet belli değil hem fiyatlar düşebilir
ya kızlar bide bişey daha sorcam ben hiç balık yiyemiyorum
acaba doktora söylesem bana omega 3 takviyesi verse
iyiyim fıstığım sen nasılsın çıkmak zorunda kaldım görmemişim
maşallah bestemeanası afet kızı afet
Gunaydinnn
Masallah Bestos a yaa son fotoya bayildim
Rossescim bugunde olmazsan bi test yap derim ama o atese gore bugunde olmazsin yap yani:26:
Ruyalarimda surekki dogumdan sonra ben hazirlanip toparlanana kadar birisi bebegimle oynuyor ama nasil kiskaniyorum cok sinirim bozuluyor su ruyaya dogunum yaklassin dr a soylucem bebehim benden once odaya filan gitmesin ilk ben koklucam onu insallah
canım concorn neo çok klas arabadır
ama hafif falan değil o da aslında
haziran annelerinde çok kullann vardı amavhepsi de artık baston alıyor çünkü hem o araba hem bebek zor oluyor taşıması
o da büyük araba çünkü bence o kadar büyük bişey alma
chicco i move ise bence kullanışsız ve hantal
stokkeler çok uçuk zaten
ben hem makul fiyatlı hem dekaliteli şık araba olarak bebe confort maxi cosi ve quinny bakmanı öneririm
bunlar da travel olarak 1000e yakın fiyatlı
daha makul bişey düşünürsen de benim araba da iyidir hauck malibu o da 500-600 civarı
ama artık concorddan sonra açmaz seni bu
herkese de günaydın
amaann bi geçmişi okuyum dedim bitiremedim vallane çene var yeaaa bebelerin gazıydı pozuydu oyyhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?