- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Tebrik ederim taze hamis saglikla kucagina almakta nasib olsungünaydın kızlarr...anne oluyorum bennn
canım liteway ablamın arabası o da güzel bence fakat ana kucağı ayrı araba ayrı olunca çok zor oluyoranladım cnm bi de chicco lite way var..ablam bana ana kucağı vercek die seyahat almasam mı diorum..chicco da tek yönlü ama katlanması filan çok pratik geldi ve içine konan bi minderimsi bişeyle yenidoğandan itibaren kullanılıyo..tek yönlü olunca bebek seni göremeyince ağlar kullanamassın diyenler var sen sıkıntı yaşadın mı?:26:
ıspartaya geçtim canım evet 3 hafta fln oldu ablamlar da geldiler canım yerleştiler çok şükürferdaa günaydın naptın cnm evine geçtin mi artıkablanlar ne zaman gelcek..arkadaşın filan var mı komuşun vs..
günaydın kızlarr...anne oluyorum bennn
Gunaydinn topigim
Insallah herkesin keyfi yerindedir bugun
Kandilimiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun insallah
Tebrik ederim taze hamis saglikla kucagina almakta nasib olsun
Benden sonraki hamisi sabirsizlikla bekliyordum geldi cok sukur hemen sende ayagini suru senden sonrakide bu hizla dahada hizla gelsin
Darisi tum bekleyen arkadaslarimiza
Rosses senden haber bekliyorum
jack tebrik ederim tatlım rabbim kucağına almayı nasip etsin bu güzel bu güzel haber .....
sağlıklı mutlu huzurlu bol kısmetli bol bebeklli nice kandillere inşallah rabbim dualarınızı kabul etsin.
hayırlı kandıllerrr
jack canım tebrık ederım allah kucagınada almayı nasıp etsınn
günaydın kızlarr...anne oluyorum bennn
günaydın hepimize hayırlı kandiller olsun dualarımız kabul olsun inşallahh
canım liteway ablamın arabası o da güzel bence fakat ana kucağı ayrı araba ayrı olunca çok zor oluyor
anakucağı zaten ağır vişey içine bi de bebeği koyunca çok ağır oluyor taşıması zor oluyor
şahsi fikrim olarak travle sistem hayatı çok kolaylaştırıyor
ben zorlanmadım nedeni de anakucağı arabaya takılıyor olmasıydı yüzü bana dönüktü yani
oturmayı öğrendikten sonra da arabaya geçtim dışarıya ilgisi arttığından dışarıyı izledi zaten
bence bebekken normal araba kullanımı zor olur ama sen bilirsin tabi
ıspartaya geçtim canım evet 3 hafta fln oldu ablamlar da geldiler canım yerleştiler çok şükür
komşularım çok çok iyi hergün nerdeyse görüşüyoruz
çok sevindim gözün aydın
jack hayırlı olsun cnm..Allah tamamına erdirsin hepimizinkini hayırla sağlıkla...
slm,jakci çooook tebrik ederim allah tamamını erdirsin
perim bi dahaki kontrol ne zmn bnm 14 .de zmn geçmiyo bana
roses cnm üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,olmazsa sonraki ay gelcek o sıpa biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?