Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferdacm nasıl memnun musun hauck malibudan..ben de duymuştum burdan ama yorumlara baktım memnun olmayablar da var korktum

canım memnuniyet göreceli kavram neticede bişey diyemem ama ben fiyat performans olarak değerlendirince memnunum işimi fazlasıyla gördü sürüşü falan da rahat
senn ne beklediğine bağlı
misal çift yönlü değil
ama hiçbir eksisi yok başka bence

bu arada selam diyeyim ama kimse yok
.ace te olduğumuzu düşünüyosan meg şu an orası da sinek avlıyor

arkadaslar doktor bana 3 ay bu iyneni vurmagi tavsiye etdi ay 2 kez adetin 21-22 gunlerde acaba bu iynenin ne gibi etkisi var bilen varmi benim bu hakda bilgim yok bilenler lutfen yazsin :26:

arkadaslar doktor bana 3 ay bu iyneni vurmagi tavsiye etdi ay 2 kez adetin 21-22 gunlerde acaba bu iynenin ne gibi etkisi var bilen varmi benim bu hakda bilgim yok bilenler lutfen yazsin :26:
canım bunun vajinal yolla olanı da var. ben onu kullandım. tüp bebek tedavisinde kullanılıyor genelde tutunmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum. ben 3 ay kullandım istisnasız. düşük tehlikesi olanlarda daha çok kullanılıyor. çok iyi bir ilaç...

gece kuşları gelsenize sohbet edelim
ben öyle bir karıştırdımki miğdem çok fena bulanıyor
burda çok güzel gösteriler yapılıyor anneme söyledim aman sen uzak dur dio
anne iişte her yaşta yavrusunu düşünüyo

megim özledimmm nerelerdesinnn

şükür kavuşturana megimm
kız şaka maka 2 yıl oldu be toipkte kimler geldi kimler geçti
hey gidi günler heyy

şükür kavuşturana megimm
kız şaka maka 2 yıl oldu be toipkte kimler geldi kimler geçti
hey gidi günler heyy

Meg eski Meg değil Hilalim,Meg kucağında laptop,gece erkenden sızan biri oldu artık..
12'i görmüyorum geceleri ben ya:26izilerimin son sahneleri kayıp

Sen bebek büyütüyosun demi
Maşallah size

Meg eski Meg değil Hilalim,Meg kucağında laptop,gece erkenden sızan biri oldu artık..
12'i görmüyorum geceleri ben ya:26izilerimin son sahneleri kayıp

Sen bebek büyütüyosun demi
Maşallah size

ney dizimi ben aylardır hiç bi diziyi izleyemiyorum
hürrem bile kaçmış haberim yok
senide daha umutlu görmek istiyorum bak egede bütün tahlilleri sgk dan yapıyorlar
tüp bebek kliniğinde herşeyi yapıyorlar hsg spermiyogram fln

anladım cnm bi de chicco lite way var..ablam bana ana kucağı vercek die seyahat almasam mı diorum..chicco da tek yönlü ama katlanması filan çok pratik geldi ve içine konan bi minderimsi bişeyle yenidoğandan itibaren kullanılıyo..tek yönlü olunca bebek seni göremeyince ağlar kullanamassın diyenler var sen sıkıntı yaşadın mı?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…