Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar iyi geceler hepinize hayırlı kandiller Rabbim gönlümüzdeki tum hayırlı duaları kabul etsin gönül mıradlarımıza ulaştırsın inş biz doktora gıttık kızım maşallah kocaman olmuş inanamadım Şükürler olsun şeker yüklememiz yapıldı normal çıktı herhangı bı sıkıntı yok ok şükür 3 hafta sonra gidicez artık tekmeleri cok kuvvetli kuzumun inş vaktınde saatınde sağlıkla doğar bebişim bizden haberler böle şimdiye kadar 5 kilo almışım dokgor gayet iyi dedi miniğim 750 gr olmuş maşallah oda normalmiş Allahım arzu eden cumlesıne nasıp etsın hep duamdasınız ben cok kandıller bayramlar gecırdım onsuz cok şükür bugunume Eabbim inş arzu eden beklıyen butun arkadaslarımın once göbişini sonra kucagını doldursun ismen duamdasınız sizlerde bizi unutmayın öpüyorum hepinizi iyi geceler

Günaydın kızlar

slm,jakci çooook tebrik ederim allah tamamını erdirsin

perim bi dahaki kontrol ne zmn bnm 14 .de zmn geçmiyo bana

roses cnm üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,olmazsa sonraki ay gelcek o sıpa biliyorum

Jack tebrik ederimm hayirlarla kucagina al insallahh..

tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah.
Roses üzülme canım o günler gelecek her ay bi adım daha yaklaşıyor bebiş

canlarım çok teşkkür ederim...Amin inşAllahım isteyen herkese nasip etsin inş....

Duygum sorma gorusemiyiruz. Telden yazdigim icin sinir oluyorum ve cok nasir yaziyorum o yuzden.

Iyiyiz cok sukur kosturmaca ugrasip duruyoruz. Sadece zehranin sol kalcasi gelisimini tam bitirmemis. %2 lik bir oran kalmis. Su an iki bez kullaniyorum insaallah 3 haftaya tamamlar ona kafam cok takiliyor.

Gaz konusunda biZde ayniyiz canim. Gidip gidip geliyor. Canlari sagilsun di mi duygum oyle biyle mutlu, huzurlu olsunlar bize yeter.

slm,jakci çooook tebrik ederim allah tamamını erdirsin

perim bi dahaki kontrol ne zmn bnm 14 .de zmn geçmiyo bana

roses cnm üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,olmazsa sonraki ay gelcek o sıpa biliyorum
Kontrolumuz yarin ama dakikalar saat geliyor beklemek bisey degil aslinda gittigimde iyi oldugunu duyalim yeter
Hilalim yaa saglikla kavusalim kuzulara insallah cok korkuyorum onu cok seviyorum

Canim bi ay daha yaklastin diyelim beni kizlar hep oyle avuturdu
Olucak Allahin izniyle benim bunu soylemem seni hic teselli edemez biliyorum o duygulari hissettiklerimi hala unutamadim
İnan hep dualarimdasin Allah cok buyuk ellerimizi bos cevirmicek onun gucune inan yeter
En kisa zamanda gelirsin insallah guzel haber inan cok sevinicem

Son düzenleme:
gunaydınn
banada pazar gunu hıc gelmiyor
anneme gıdıp 2 hafta kalcam ama zaman gecmıyor vallaaaa

herkese selamlar

melisa bugun sezercik olcak....:I)))))) meleğine kavuşmuştur heralde haber yok daha bekliyoruz

ztarım zehramızada şifa verir rabbim düzelir allahın izniyle.

puffy nasılsın şekerim demirbaşlık görevini emoştan aldın

megim nasılsın cnm tükkan nasıl

gamzeden haber varmı :26::26::26::26:

moon evet canım demirbaş benim ama sadece varım. Okuyorum bakıyorum yazamıyorum niyeyse. Ya bi konu yok yada konuşucak kimse. Hayalet okuyucuyum ben

Miyaba

Ben de hep kontrol ediyorum burayı ama yazmıyorum çünküm de kızıyorum eskisi gibi kalabalık değil diye

Gamzeden haber var kızlar bağlantısı yokmuş 2 gündür korkmuştum bende
Şükür iyiymiş
Kaçak girdiği için böyle sorunlar çıkabiliyor
Jack Allah tamamına erdirsin canım hayırlı evlat olsun

Bugün çok mutluyum kızlar hayatımda ne kadar pislik ş...fsiz varsa intikamımı aldım sayılır :)))

slm kızlar
benim için güzel şeyler yazmışsınız teşekkürler
pzrtesi için randövu aldım doktordan doktorumuda deiştirdim iyi olduğuna inanıyorum bu doktorun bakalım hızlandırmak için neler yapmak lazım
klomen diye biişeler varmış araştırdımyumurta çatlatma iğnesiymiş ondan isticem doktora söylicem yani ne gerekiyorsa yapıcam yeterki sağlıkla bebişim gelsin önce Allahın izni ile

İnşallah canım biyerden başlayınca umudun artacak.Bebişin sağlıkla gelecek canım emin ol hem de günler öyle çabuk geçecek ki hatırlamayacaksın bile bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…