günaydın kızlarr...anne oluyorum bennn
slm,jakci çooook tebrik ederim allah tamamını erdirsin
perim bi dahaki kontrol ne zmn bnm 14 .de zmn geçmiyo bana
roses cnm üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,olmazsa sonraki ay gelcek o sıpa biliyorum
Jack tebrik ederimm hayirlarla kucagina al insallahh..
slm kızlar jack cnm tebrk ederm çok sevndm saglıkla kucagna da al inşş ...
rosses gelcek cnm hiç mrk etme kısa zamanda gelcek melegn ve sımmsıkı tutunca sana hayırlsyla
ztarm naslsn naslsnz Zehra hnmla bakalm ? hiç görşemıorz artık ...
biz iiz işte gaz sorunu dvm edıo sanki duzeldi derken yne bi gun kötü oluverio beklıorm artık işte ...
tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallah.
Roses üzülme canım o günler gelecek her ay bi adım daha yaklaşıyor bebiş
slm kızlar jack cnm tebrk ederm çok sevndm saglıkla kucagna da al inşş ...
rosses gelcek cnm hiç mrk etme kısa zamanda gelcek melegn ve sımmsıkı tutunca sana hayırlsyla
ztarm naslsn naslsnz Zehra hnmla bakalm ? hiç görşemıorz artık ...
biz iiz işte gaz sorunu dvm edıo sanki duzeldi derken yne bi gun kötü oluverio beklıorm artık işte ...
Kontrolumuz yarin ama dakikalar saat geliyor beklemek bisey degil aslinda gittigimde iyi oldugunu duyalim yeterslm,jakci çooook tebrik ederim allah tamamını erdirsin
perim bi dahaki kontrol ne zmn bnm 14 .de zmn geçmiyo bana
roses cnm üzülme bu ay olmazsa bi dahaki ay,olmazsa sonraki ay gelcek o sıpa biliyorum
Canim bi ay daha yaklastin diyelim beni kizlar hep oyle avuturducanım yaa ne güzel demişsin gelecek dimi inşlhh bi gelsin artık içimde güzel duygular var ama bi an o duygular gidiyo ya hiç olmazsa off
dua edin bana hamişler bu mübarek günde benim gibi isteyen herkese dua bekliyorum sizden
Miyaba
Ben de hep kontrol ediyorum burayı ama yazmıyorum çünküm de kızıyorum eskisi gibi kalabalık değil diye
slm kızlar
benim için güzel şeyler yazmışsınız teşekkürler
pzrtesi için randövu aldım doktordan doktorumuda deiştirdim iyi olduğuna inanıyorum bu doktorun bakalım hızlandırmak için neler yapmak lazım
klomen diye biişeler varmış araştırdımyumurta çatlatma iğnesiymiş ondan isticem doktora söylicem yani ne gerekiyorsa yapıcam yeterki sağlıkla bebişim gelsin önce Allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?