Evet çok zorlandın biliyorum neyseki şimdi emiyor çok şükür ek gıdayada başlayınca kolaylık olur kaşığa alıştısağolsın teyzesi büyüttük de ne sıkıntılar çektik emmedi kaşıkla vermkten anam ağladı ssağ ver biberon almaz emzik almaz zayıfladı 2 aydır kilo almıyordu valalaha megim çok zorlu büyüdük ama çok şükür bunada hee ben bilemedim albümden yani ordasndamı yorum yapılıyo ki hımmm:26::26::26:
yürüteç alma bence sağlıksızmış bacağındaki yanlış kaslar gelişiyormuş yürüteç ve hoppala almıycam ben hiç kendi zmanı gelince kenarlardan tutunup yürüsün bence bekle.meganım oturuyo ama desteksiz değil hani bıraktığında düşüyo ve çok harektli saniye durmuyo zaptedemioruz bildiğin gibi değil ayaklarıyla güç alıp kalkıyo ayağa adımalr atıyo kucakdayken bacağımdan güç alıp kendini geriye hızla atıyo yürüteç alalım diyorum ama erkenmidirde diye düşünüyorum dediğin gibi kendi başına oturmaya başlasa daha kolay olabilir şimdi yüzüstü dönüyo sürünüyo sağdan dönüyo yaa yine ordan sırtüstü dönüyo sıpam ne iş yapıyosam benmle birlikte bırakamıyorum korkumdan:26::26::26:
bebebişin 5 ayını doldurmuş 6 aydan gün almış ama sen şuan 5 aylık demeisin soran olursa 5 aylık oluyor 15 gün sonra 5 buçuk aydersin 6. ayını doldurup 7. aydan gün alıncada 6 aylık oluyor.kızlar benim sıpa şimdi 154 günlük 5 ayı bitirmiş 6. aya girmiş mi oluyor. yani bu çocuk kaç aylık :) her ay kontrole götürüyorum anne sütüm yarı yarıya yetiyor devam sütü yiyor kalan öğünlerde. dr. a dedim mamayı pek sevmiyor ek gıdaya başlasak mı yok iyi dedi kilosu şuan8 in üstünde çünkü... bu ay 180 günlük olmasına doğru götüreceğim baişlatır mı ek gıdaya.. geç kalmadım di mi... ben zaten tattırıyordum meyve sularını ama başka birşey tattırıp yedirmedim... bu ek gıda olayı nasıl oluyor sanırım akşamları muhallebi tarzı tok tutucu şeyler aralarda meyve yoğurt 1 öğün sebze gerisi mama ve varsa anne sütü... bu mudur mantığı...
merhaba kizlar,
bugun ben ilk defa kustum, ama iyi oldu, degilse butun gun rahatsiz oluyordum en azindan biraz rahatladim..
sevgili meg gil, beni neden listeye eklemiyorsun kuzucum, onceden listede sira numarasi falan reserve ederdik, simdi listenin de pek bi ozelligi kalmadi galiba, ama olsun ben yine de listede olmak istiyorum, giriyorum cikiyorum bakiyorum yokum
napıyosunuz kimse yok
benim aklıma girmeniz sebebiyle dün eşime dedimki akşam gelirken test al
dedim oda almış bu sabah yaptım 2. çizgide kopkoyu çıktı şaka gibi Allahıma binlerce kez şükürler olsun onu bana bağışlasın
akşam kana gidecez inşl güzel bi kan sonucum çıkar problemsiz olsun Emanetimiz Allaha dua edin bana
sizleri seviyorum
canım tebrik ederim, şükürler olsun binlerce kez. Sende bebeğini sağlıkla al kucağınada burda uykusuzlukdan gazdan şikayet et olurmu
napıyosunuz kimse yok
dedim oda almış bu sabah yaptım 2. çizgide kopkoyu çıktı şaka gibi Allahıma binlerce kez şükürler olsun onu bana bağışlasın
akşam kana gidecez inşl güzel bi kan sonucum çıkar problemsiz olsun Emanetimiz Allaha dua edin bana
sizleri seviyorum
Canimm nasil mutlu oldum ohh be dedim ama sana test test test diye kandada guzel cikicak hic merak etme 3 gun gecmisti 4 oldu ayy yarin dra gitsen keseyi bile gorebilirsin insallah Allaha emanet hepimizin ki Yasin oku bebegin icin ben hemen hergun okuyorum huzurlu olursun hayalimiz gercek oldu birlikte ilerlicez gun sayicaz sonrada birlikte sikayet edicez
napıyosunuz kimse yok
sizleri seviyorum
canım ya hayırlı uğurlu olsun..çok mutlu oldum..Allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsin..yavrularımızla her zaman mutlu huzurlu sağlıklı eylesin yuvalarmızı..
hala inanamıyorum yaa nolurr kandada iyi çıksın çok korkuyorum
sabah hemen okudum zaten yasinimi
kasıklarımda çok yok ağrı nerdeyse neden öyle yaa
ama göğüsler felaket ağrıyor bide tansiyon düşük ateşimde 36,8 di
napıyosunuz kimse yok
sizleri seviyorum
Hamileligin belirtisi mi var ki :))
Bendede hic olmadi kasik agrisi gogus hassasiyeti bile soradan basladi ayni adet zamani gibi olup gecmisti simdi yine gecti hattaama dolgunluk var suanda mide bulantisi desen oda yoktu masallah ama hersey yolunda Allahin izniyele endise etme sakin
13 haftalik kocaman oldu bende inanamiyorum hamile olduguma ama bu bi geecek artik anne adyiyiz Allahin izniyle kucagimizada alicaz insallah bol bol dinlen nazlan taze gebis seni
Canım çok şükür gözün aydın ayy ya şükürler olsun Rabbim bu mubarek gunde bu guzel haberi almayı nasıp ettı inş arzu eden butun arkadaslarıma darısı ramazan bereketi gelsin hepimizin kucagı göbişi dolsun inş hiç tedirgın olma lutfen kana falan takılma yeterki Rabbim ol desin ben tup bebekte 22 degerle hamileliği saglıklı bırıyım ki doktorda dahıl bi cok kişi ya dış ya boş ya kimyasal gebelik dediler ama şükürler olsun kızım benımle Allahıma hamd olsun dua et bol bol ya musavvır cek elini karnına koyup yat dınlen bolbol su iç keseyıde kalp atısınıda saglıkla duyucaksın inş
ay inşlhh ya ben şimdi komşuma dedim arabası var beni götür hastaneye ben akşama bekliyemicem hemen gidelim dedi
eşimide aradım akşam zor olur dedim gidicez kan vermeye birazdan. akşamda sonuç çıkarsa eşimle almaya giideriz
kızlar ben çıkıyorum hazırlanim kanı verim akşamı bekliyemicem
görüşürüz
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.uzun bi aradan sonra ben geldim meg 6 haftalık hamileyim kızım 18 aylık oldu allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkeze versin rabbim
napıyosunuz kimse yok
sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?