Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evet çok zorlandın biliyorum neyseki şimdi emiyor çok şükür ek gıdayada başlayınca kolaylık olur kaşığa alıştı
yürüteç alma bence sağlıksızmış bacağındaki yanlış kaslar gelişiyormuş yürüteç ve hoppala almıycam ben hiç kendi zmanı gelince kenarlardan tutunup yürüsün bence bekle.
bebebişin 5 ayını doldurmuş 6 aydan gün almış ama sen şuan 5 aylık demeisin soran olursa 5 aylık oluyor 15 gün sonra 5 buçuk aydersin 6. ayını doldurup 7. aydan gün alıncada 6 aylık oluyor.
benim kızımda 100 günlük 3 ay 10 günlük oluyor ama ben 3 aylık diyorum.
bence anne sütü alıyorsa kilosuda iyiyse bu ayda mama ve anne sütüyle devam etmelisin.önümüzdeki ay başlarsın.
Bende tam bilmiyorum ma sen ek gıdaya geçince mamayı kesersin anne sütü ve ek gıdayla devam edersin önmüzdeki aydan itibaren böyle yaparsın yinede dr a da danış tabii.

Canım nasılsın nasıl gidiyor hamileleik.
kusmak rahatlatıyor insanı ben hamileliğimde çok aşırı bulantı çektim hasat gibi yattım kaç ay aç gezdim ama bir iki kes kustum sadece kusamayınca daha kötü oluyor

kızlar kübranın saçları çok dökülüyordu kestik çok çirkin oldu
saçları uzun doğmuştu zaten 3 aylık olana kadarda biraz daha uzadı ve toplanıyordu ama çok dökülüyordu kedi tüyü gibi ellerinde emziğinde sürekli saç buluyordum ve yutmuşta kakasındanda saç çıkınca sağlığına bir zararı olur diye korktum kestik evde saç kesme makinası vardı onunla kestik kel oldu

herkese hayırlı, huzurlu, sağlıklı ,mutlu bir ramazan dilerimmmmmm

uzun bi aradan sonra ben geldim meg 6 haftalık hamileyim kızım 18 aylık oldu allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkeze versin rabbim

napıyosunuz kimse yok
benim aklıma girmeniz sebebiyle dün eşime dedimki akşam gelirken test al
dedim oda almış bu sabah yaptım 2. çizgide kopkoyu çıktı şaka gibi Allahıma binlerce kez şükürler olsun onu bana bağışlasın
akşam kana gidecez inşl güzel bi kan sonucum çıkar problemsiz olsun Emanetimiz Allaha dua edin bana
sizleri seviyorum

canım tebrik ederim, şükürler olsun binlerce kez. Sende bebeğini sağlıkla al kucağınada burda uykusuzlukdan gazdan şikayet et olurmu

canım tebrik ederim, şükürler olsun binlerce kez. Sende bebeğini sağlıkla al kucağınada burda uykusuzlukdan gazdan şikayet et olurmu

saol canım çok şükür şu kanıda versem iyi çıksa rahatlicam ben gidim yaptırim dedim eşime beni bekle akşama birlikte gideriz dedi
akşama nasıl dayanıcam ben
inşlh o günleri görürüm bende

Canimm nasil mutlu oldum ohh be dedim ama sana test test test diye kandada guzel cikicak hic merak etme 3 gun gecmisti 4 oldu ayy yarin dra gitsen keseyi bile gorebilirsin insallah Allaha emanet hepimizin ki Yasin oku bebegin icin ben hemen hergun okuyorum huzurlu olursun hayalimiz gercek oldu birlikte ilerlicez gun sayicaz sonrada birlikte sikayet edicez

Sevincten unuttum kizlar hepinize selam hepimiz icin hayirli ramazanlar diliyorum tutabilenleri oruclari kabul olsun dua edenlerinde dualari insallah

hala inanamıyorum yaa nolurr kandada iyi çıksın çok korkuyorum
sabah hemen okudum zaten yasinimi
kasıklarımda çok yok ağrı nerdeyse neden öyle yaa
ama göğüsler felaket ağrıyor bide tansiyon düşük ateşimde 36,8 di

canım ya hayırlı uğurlu olsun..çok mutlu oldum.. Allah hepimizinkini sağlıkla tamamına erdirsin..yavrularımızla her zaman mutlu huzurlu sağlıklı eylesin yuvalarmızı..

Hamileligin belirtisi mi var ki :))
Bendede hic olmadi kasik agrisi gogus hassasiyeti bile soradan basladi ayni adet zamani gibi olup gecmisti simdi yine gecti hattaama dolgunluk var suanda mide bulantisi desen oda yoktu masallah ama hersey yolunda Allahin izniyele endise etme sakin
13 haftalik kocaman oldu bende inanamiyorum hamile olduguma ama bu bi geecek artik anne adyiyiz Allahin izniyle kucagimizada alicaz insallah bol bol dinlen nazlan taze gebis seni

Canım çok şükür gözün aydın ayy ya şükürler olsun Rabbim bu mubarek gunde bu guzel haberi almayı nasıp ettı inş arzu eden butun arkadaslarıma darısı ramazan bereketi gelsin hepimizin kucagı göbişi dolsun inş hiç tedirgın olma lutfen kana falan takılma yeterki Rabbim ol desin ben tup bebekte 22 degerle hamileliği saglıklı bırıyım ki doktorda dahıl bi cok kişi ya dış ya boş ya kimyasal gebelik dediler ama şükürler olsun kızım benımle Allahıma hamd olsun dua et bol bol ya musavvır cek elini karnına koyup yat dınlen bolbol su iç keseyıde kalp atısınıda saglıkla duyucaksın inş

ay inşlhh ya ben şimdi komşuma dedim arabası var beni götür hastaneye ben akşama bekliyemicem hemen gidelim dedi
eşimide aradım akşam zor olur dedim gidicez kan vermeye birazdan. akşamda sonuç çıkarsa eşimle almaya giideriz

kızlar ben çıkıyorum hazırlanim kanı verim akşamı bekliyemicem
görüşürüz

Evet 22 dedigin gunu hatirliyorum hemen dua okumustum senin icin kimbilir sen ne dualar ettin Rabbim yuzunu guldurdu o ol desin yeter ki Allah a emanet yavrularimiz
Senin ki nazli bi kizdi belliydi zaten

kızlar ben çıkıyorum hazırlanim kanı verim akşamı bekliyemicem
görüşürüz

Canimm yavas gidin kemerini tak annesi heesey guzel olucak melegim oyle diyor bak :))) nasil icim kipir kipir yok tarifi telefonlada ogrenirsin sonucu eger hemen cikiyorsa opuyoruz ikimiz ikinizi

uzun bi aradan sonra ben geldim meg 6 haftalık hamileyim kızım 18 aylık oldu allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkeze versin rabbim
Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Canımmm çok sevindim benim kızımda ramazan bebişi bende geçen yıl ramazaan ayında öğrenmiştim hamile olduğumu
Allah hayırlısıyla sana bağışlasın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Rabbim bu mübarek ayda herkesin dualarını kabul etsin.Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim.

DOGUM SIRASI LİSTESİ

..................
88prenses22***miyaba bebek
balelam***miyaba bebek
utopya_06***miyaba bebek
mrs.who***miyaba bebek
didems25***miyaba bebek
nagi_han82***miyaba bebek
dhc3***miyaba bebek
zammbak***miyaba bebek
sewdamm***miyaba bebek
Elis***miyaba bebek
puffy123***miyaba bebek
biblo01***miyaba bebek
azra2424***miyaba bebek
ildailda***miyaba bebek
moon83***miyaba bebek
damlapal***miyaba bebek
Master***miyaba bebek
Masumiyet***miyaba bebek
ozlem8187***miyaba bebek
huzur17***miyaba bebek
rumuzyok***miyaba bebek
lotusdream***miyaba bebek
ksel***miyaba bebek
ketenhelva***miyaba bebek
hevin***miyaba bebek
BLUEmoon2009***miyaba bebek
Oflu***miyaba bebek
sebbnemm***miyaba bebek
RUYALI***miyaba bebek
papatya_ozmen***miyaba bebek
alya_***miyaba bebek
byzglm***miyaba bebek
sifaa***miyaba bebek
ztar***miyaba bebek
suesue***miyaba bebek
ilknur_defne***miyaba bebek
buyukaksu***miyaba bebek
umutege16***miyaba bebek
lovely17***miyaba bebek
everythingwillbegreat***miyaba bebek
melisakaktus***miyaba bebek

1)ozim84
2)_MiNeL_
3)tavuklumakarna
4)hilal19
5)periprenses
6)Jack_Frost
7)beyazkelebek85
8)rosess

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…