hoşgeldin canım kendi profiline gir sol altta albüm ekle yazan yere tkla albümü oluştur sonrada foto ekleden blgisayarından seçip ekliyorsun
Hihiii olabilir öyle merakla bekliyorum oğluşunun fotolarınıayy sağolsın meganım vallaha her seferinde unuturmu insan unutyorum vallahaa
Hihiii olabilir öyle merakla bekliyorum oğluşunun fotolarını
bu sıpam bende akılmı bırakıyo meganım vallaha bazen eşime boş boş bakıyomuşum konuştuğum yerde suusp izliyomuşum diyoki ee diyorum ne ee bitirsene diyo ne diyecektin hıı birşeymi diyorum dediyorum vallaha kırktane tilki geziyo kafadaekledim canım bakabilirsin
canım kocaman olmuş sen büyütmüşsün artık darısı başıma benimkide şöyle otursa.Kaç aylık oldu sormuştum ama kusuruma bakma unutuyorum bendede kafa bırakmadı kübra hanm
megimmmmmmmmmmmmmmm albüm yaptım canım bakıver teyzesi
estağfurullah meganım 5 aylık olduk 6 döndük işte ben büyüttümde bende büyüdüm yaşladım resmenanacım neler çektim ama geçti artık çok şükür sende büyütüceksin kuzum büyüdükçe daha zevkli oluyo
Elifimm
maşallahhh oğluşa,kocaman olmuş kuzu
Tam yorum yapıyodum ki,kaldırdın albümü gıııı
Bizimkide 3 ay bir haftalıkoldu otursa sanaki oyalamak daha kolay olack gibi geliyor
sağolsın teyzesi büyüttük de ne sıkıntılar çektik emmedi kaşıkla vermkten anam ağladı ssağ ver biberon almaz emzik almaz zayıfladı 2 aydır kilo almıyordu valalaha megim çok zorlu büyüdük ama çok şükür bunada hee ben bilemedim albümden yani ordasndamı yorum yapılıyo ki hımmm:26::26::26:
Albüm eklediğinde sadece arkadaş listen görebilir; şayet 'özel albüm'ü seçersen..
Hee ya yorum yapıyodumdu,siliverdin albümü
Maşallahhh çok dadlu olmuş oğlan annesigilim
hıım ben bilemdiğimden megim ksuruma bakma tşk ediyoruz teyzesi öpüyoruz seni
Perim benım tutmadı 30 lu bişydi benım ama kızçem olucak senın doktor çıkıntı görmüş gerci saglıklı olsunlarda erkekte lazım bizim kızçelereRosessimm insallah hayirlisi diyorum icinden geldigi gibi davran ama gelmis olshn o bebek cok sevinicem
Bende nasil merak ediyorum dr bisey demese bu kadar merak etmiyordum simdi gercekten erkek mi yoksa kandirikci hi kiz mi diye meraka dustum saglikli olsun yeter bana ama
Niye bana bisey demiyorsunuz 50 nin altinda ne oluyordu kizlar yaa kiz mi erkek mi 29 bebisiminkisi
Senin zilli kandirikci cikmisPerim benım tutmadı 30 lu bişydi benım ama kızçem olucak senın doktor çıkıntı görmüş gerci saglıklı olsunlarda erkekte lazım bizim kızçelere
Tebrik ederim kustugun icinmerhaba kizlar,
bugun ben ilk defa kustum, ama iyi oldu, degilse butun gun rahatsiz oluyordum en azindan biraz rahatladim..
sevgili meg gil, beni neden listeye eklemiyorsun kuzucum, onceden listede sira numarasi falan reserve ederdik, simdi listenin de pek bi ozelligi kalmadi galiba, ama olsun ben yine de listede olmak istiyorum, giriyorum cikiyorum bakiyorum yokum
Senin zilli kandirikci cikmisyeterki saglikli olsunda mavi mi pembemi alicam sasiriyorum sorun orda
Evet bi cikinti var dedi ama kizlardada oluyormus o cikinti dr dan iyi biliyorum bana bakin yaa
Tebrik ederim kustugun icinben bunca zamanda bi kez kustum sakin belirti falan olsun diye israr etme zor ama zamana birak mutlulugu yasa
Evrt Meg listrye ekle ayagimi nasil surudum gorsunler
Bu arada ben siralamada bi hata gordum once davikli dogurucak ama Hilos ondan onde yaxiyor ben yanilmiuorsam bi el ativer editorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?