Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

meganım ekliyorum şuan remleri ama bunlar birkaç gün öncesi yenileri diide onalrıda atrım pc yine haber ederim karpuz kıyafetiyle çektim bugün eklerim birara canım megim canım sende bak oğluşumua teyzesi

Hihiii olabilir öyle merakla bekliyorum oğluşunun fotolarını

bu sıpam bende akılmı bırakıyo meganım vallaha bazen eşime boş boş bakıyomuşum konuştuğum yerde suusp izliyomuşum diyoki ee diyorum ne ee bitirsene diyo ne diyecektin hıı birşeymi diyorum dediyorum vallaha kırktane tilki geziyo kafada ekledim canım bakabilirsin

canım kocaman olmuş sen büyütmüşsün artık darısı başıma benimkide şöyle otursa.Kaç aylık oldu sormuştum ama kusuruma bakma unutuyorum bendede kafa bırakmadı kübra hanm

canım kocaman olmuş sen büyütmüşsün artık darısı başıma benimkide şöyle otursa.Kaç aylık oldu sormuştum ama kusuruma bakma unutuyorum bendede kafa bırakmadı kübra hanm

estağfurullah meganım 5 aylık olduk 6 döndük işte ben büyüttümde bende büyüdüm yaşladım resmen anacım neler çektim ama geçti artık çok şükür sende büyütüceksin kuzum büyüdükçe daha zevkli oluyo

Bizimkide 3 ay bir haftalıkoldu otursa sanaki oyalamak daha kolay olack gibi geliyor

Elifimm
maşallahhh oğluşa,kocaman olmuş kuzu

Tam yorum yapıyodum ki,kaldırdın albümü gıııı

sağolsın teyzesi büyüttük de ne sıkıntılar çektik emmedi kaşıkla vermkten anam ağladı ssağ ver biberon almaz emzik almaz zayıfladı 2 aydır kilo almıyordu valalaha megim çok zorlu büyüdük ama çok şükür bunada hee ben bilemedim albümden yani ordasndamı yorum yapılıyo ki hımmm:26::26::26:

Bizimkide 3 ay bir haftalıkoldu otursa sanaki oyalamak daha kolay olack gibi geliyor

meganım oturuyo ama desteksiz değil hani bıraktığında düşüyo ve çok harektli saniye durmuyo zaptedemioruz bildiğin gibi değil ayaklarıyla güç alıp kalkıyo ayağa adımalr atıyo kucakdayken bacağımdan güç alıp kendini geriye hızla atıyo yürüteç alalım diyorum ama erkenmidirde diye düşünüyorum dediğin gibi kendi başına oturmaya başlasa daha kolay olabilir şimdi yüzüstü dönüyo sürünüyo sağdan dönüyo yaa yine ordan sırtüstü dönüyo sıpam ne iş yapıyosam benmle birlikte bırakamıyorum korkumdan:26::26::26:

Albüm eklediğinde sadece arkadaş listen görebilir; şayet 'özel albüm'ü seçersen..

Hee ya yorum yapıyodumdu,siliverdin albümü

Maşallahhh çok dadlu olmuş oğlan annesigilim

Albüm eklediğinde sadece arkadaş listen görebilir; şayet 'özel albüm'ü seçersen..

Hee ya yorum yapıyodumdu,siliverdin albümü

Maşallahhh çok dadlu olmuş oğlan annesigilim

hıım ben bilemdiğimden megim ksuruma bakma tşk ediyoruz teyzesi öpüyoruz seni

kızlar benim sıpa şimdi 154 günlük 5 ayı bitirmiş 6. aya girmiş mi oluyor. yani bu çocuk kaç aylık :) her ay kontrole götürüyorum anne sütüm yarı yarıya yetiyor devam sütü yiyor kalan öğünlerde. dr. a dedim mamayı pek sevmiyor ek gıdaya başlasak mı yok iyi dedi kilosu şuan8 in üstünde çünkü... bu ay 180 günlük olmasına doğru götüreceğim baişlatır mı ek gıdaya.. geç kalmadım di mi... ben zaten tattırıyordum meyve sularını ama başka birşey tattırıp yedirmedim... bu ek gıda olayı nasıl oluyor sanırım akşamları muhallebi tarzı tok tutucu şeyler aralarda meyve yoğurt 1 öğün sebze gerisi mama ve varsa anne sütü... bu mudur mantığı...

Perim benım tutmadı 30 lu bişydi benım ama kızçem olucak senın doktor çıkıntı görmüş gerci saglıklı olsunlarda erkekte lazım bizim kızçelere

merhaba kizlar,
bugun ben ilk defa kustum, ama iyi oldu, degilse butun gun rahatsiz oluyordum en azindan biraz rahatladim..
sevgili meg gil, beni neden listeye eklemiyorsun kuzucum, onceden listede sira numarasi falan reserve ederdik, simdi listenin de pek bi ozelligi kalmadi galiba, ama olsun ben yine de listede olmak istiyorum, giriyorum cikiyorum bakiyorum yokum

Perim benım tutmadı 30 lu bişydi benım ama kızçem olucak senın doktor çıkıntı görmüş gerci saglıklı olsunlarda erkekte lazım bizim kızçelere
Senin zilli kandirikci cikmis yeterki saglikli olsunda mavi mi pembemi alicam sasiriyorum sorun orda
Evet bi cikinti var dedi ama kizlardada oluyormus o cikinti dr dan iyi biliyorum bana bakin yaa
Tebrik ederim kustugun icin ben bunca zamanda bi kez kustum sakin belirti falan olsun diye israr etme zor ama zamana birak mutlulugu yasa
Evrt Meg listrye ekle ayagimi nasil surudum gorsunler
Bu arada ben siralamada bi hata gordum once davikli dogurucak ama Hilos ondan onde yaxiyor ben yanilmiuorsam bi el ativer editorum

Son düzenleme:

tatlım doktorun sana dediğinin aynısını arkadaşımada demişti doktoru çıkıntı var demiş erkek büyük ihtimal demiş.. kız doğurdu
ama 50 nin altında baktım erkek diyor ay bilemedimm yaa bende sabırsızlandım heee çabık öğren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…