Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya ümidimde var belirtide var göğüslere dokunamıyorum mesela şuan o derece ya bide bişe sorucam 2 gün önce benden yumurtlama akıntısı olur ya şu uzayandan hani ondan geldi bu ne sence buda belirti olabilirmi

amin cnm inşlh Allah isteyen herkese ama herkese tatdırsın bu duyguyu
ay kuzum ya bebeklerin hepsinde var gaz sorunu düzelir inşlhh

ya ümidimde var belirtide var göğüslere dokunamıyorum mesela şuan o derece ya bide bişe sorucam 2 gün önce benden yumurtlama akıntısı olur ya şu uzayandan hani ondan geldi bu ne sence buda belirti olabilirmi

valla bende hiçç bi belirti olmadı bi kez kasığım ağrıdı inceden o kadar..akıntı bile daha son 1-2 aydır çoğaldı..kupkuruydum hala..herkeste farklı oluyor tabi, çoğunlukla akıntı artıyomuş:26:

İnsan ister istemez korumacı oluyor.
Bende saamayacam alıştırmayacam diyordum eşim asla emzik vermeyelim diyordu şimdi ayaktada salanıyor yatağındada sallanıyor hatta çarafta salalıyoruz çünkü çok galzı bir bebeiş ve ağladımmı susturmak imkansız oluyor.
Emziğe alıştırmayalım diyen eşim ağlarken kenedi uğraştı emzik tutsın diye ve şuan kızım bakkal emziği emiyor
Yani ne desen boş bebek kendi istediğine alıştırıyor herkesi parmağında oynatıyor

hayırlısı hakkımızda görücez bakalım zamanla ne olacak canım

amin cnm inşlh Allah isteyen herkese ama herkese tatdırsın bu duyguyu
ay kuzum ya bebeklerin hepsinde var gaz sorunu düzelir inşlhh

Aminn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.Bbelitilere çok takılma olumlu düşün olumlu olsun inşallah.
Evet bu ara tüm bebeişler gazlı büyüdükçe geçecek inşallah

Canım hoşgeldin nasıslın.

Ama atıldı pabucu dama ve ben sanırım bunu fazlasıyla hissettiriyorum
Iyiyim cok sukur keyfim yerinde ama sicakkardan ve gunlerin uzunlugundan bunaldim ben kis aylarinu cok seviyorum bi kez daha anladim

Bende attim esimin papucunu dama hemde daha simdiden
Ilk zamanlar bu durumu gozune gozune sokuyordum artik kendimi frenlemeye calisiyorum
Cunki ne kadar iclendigini bi tartismada anladim o gun cok uzulmustum ona
Rossesim seni etkilemek istemiyorum ama nerdeyse test alip gelip kapini calasim var :))
Gecen ay kac gun gecikmisti
Bence yarinda olmazsin 36.7 den birden dusmez once biraz duser sonra adet atesine duser diyor tecrubem yani nasil desem
Noluuuur test yap :))))
Allahim insallah bu ay gelmistir
Benim ki buyudu egerde erkek oldugu kesinlesirle 15 gun sonra seni iyice sıkıstırırım kiz diye demedi deme

Canim o mendil dedigin hani agiz silmek icin filan olan o kucuk mendillerden mi aa o kadar lazim oluyor mu hic aklima gelmezdi iyiki soyledin tesekkur ederim:26:

Bende frenlemem lazım kendimi geç bile kaldım sanırım

Evet ağız mendili bende 12 tane almıştım sonradan bir 12 li paket daha aldım yinede yetmedi tekstilde çalışan bir taıdığa yeni kumaştan yaptırdım ve yıkayp ütüledim 50 den fazladır kesin ama yetmiyor emzirirken yetiyordu ama mama içerken akıyor çenesinden birde meyve pürelerine başladık her gün yada en geç gün aşırı yıkıyorum çamaşırlarını ama yinede yetmiyor

canım geçen ay 3 gün gecikmişti ama ateşim düşmüştü 1 gün öncesinden yavaş yavaş düşüyor olacağım zaman şimdi düşmedi böyle giderse daha yarında olmicam ama yarın düşmeye başlarsa bilmiyorum
canm açıkcası beklemek istiyorum sabır edicem şimdi test yapıp hayal kırıklı yaşamak var ama ateşim düşerse anlarım adet olcamı en azından ümidim biter
ay inşlh canm valla bende merakten yani acaba ne gerçekten seninki erkekmi sen doğur ne olursa bakalım.. ben ona göre şettirrim

Peki canim cok saol bolca alirim o zaman gecen annem almisti 15li filan bu yeter demistim ama yanilmisim

Senin o kizinin kucucuk agzini opiyim yaaa napsin annesi sigmiyor agzina

bugun sanki ben de oyleyim
bebegimin sapkasini bulamadim annem dolapta gormedigim bir yere koymus
sirf bu sebepten sinirlerim bozuldu
sonra sirkelendim ne yapiyorsun sen dedim kendi kendime :)

ben biraz çıkıyorum kızlar akşama kadar uzanmak istiyorum... birsürü işim var amannn kim yapcak

Rosessimm insallah hayirlisi diyorum icinden geldigi gibi davran ama gelmis olshn o bebek cok sevinicem
Bende nasil merak ediyorum dr bisey demese bu kadar merak etmiyordum simdi gercekten erkek mi yoksa kandirikci hi kiz mi diye meraka dustum saglikli olsun yeter bana ama

Niye bana bisey demiyorsunuz 50 nin altinda ne oluyordu kizlar yaa kiz mi erkek mi 29 bebisiminkisi

Perim
yalan olmasın ama benim hatırladığım;
50'nin altı erkek,üstü kızdı sanırım galiba :26:
Kızlar yazıp çiziyolardı bi aralar dimi..

Peki canim cok saol bolca alirim o zaman gecen annem almisti 15li filan bu yeter demistim ama yanilmisim

Senin o kizinin kucucuk agzini opiyim yaaa napsin annesi sigmiyor agzina
Yok yetmez sen al mutlaka ilave birde çok çabuk lekelenyor zaten ilk zamanlar ben hep göğüs uçları için krem kullanmıştım onun lekeleride bulaşıyordu emzirirken oda çıkmıyor.
op teyzesi şımarık şimdide sütü içip ağzında tutuyor yalandan ağlıyor ingauuu diye gırıl gırıl ses geliyor süt boğazında diye hoşuna gidiyor takrar tekarra yapıyor
bugun sanki ben de oyleyim
bebegimin sapkasini bulamadim annem dolapta gormedigim bir yere koymus
sirf bu sebepten sinirlerim bozuldu
sonra sirkelendim ne yapiyorsun sen dedim kendi kendime :)
Ayy benimde bir silkenlenmeye ihtiyacım var ama yapamıyorum her an sinirlenecek yeni şeyler buluyorum kendime

slm nasılsınız kızçeler meganım albüm nasıl yapılıyodu yine unuttum ben yaa:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…