geçsin tatlım bence de..benm de düzensizleşmişti..artık adet olcam diyip düşünüyodum üzülmeyim die.:26:ama hamile kaldığım ay yumurtlama testi yapmıştım hemen ona göre beklenen adet tarihinden 2 gün sonra yaptım testi..yumurtlama testi filan yapmadıysan bekle düşünmemeye çalış unutmaya çalış başka bişilerle uğraş iş çıkar kendine..
Afiyet olsun canımm
Daha iyi olacaksın İnşallah Allah tüm acılarını unutturacak minik mucizeni bu ay vermiş olsun
İyiyim bende kübrada iyi teyesi çok şükür gazman gibi sadcee gazıda geçseydi rahatlıycaktı.
ya ümidimde var belirtide var göğüslere dokunamıyorum mesela şuan o derece ya bide bişe sorucam 2 gün önce benden yumurtlama akıntısı olur ya şu uzayandan hani ondan geldi bu ne sence buda belirti olabilirmi
lovely ya bende mi bööle olcam acaba..arkdaşlarımdan da senn gibi çocuğa çok tititzlenenleri görünce ben böyle olmayım ya filan diorum ama onlar da böyle diodu belki zamanında..hatta dün eşim atıp tutuyo bebeği saalamaya alıştırmıycaksın falan filan, dedim böyle atması kolay doğunca karar verelim istersen bunaama erkekler kesinlikle bebekten uzak tutulunca iyice uzaklaşıyo..bırak herşeyini yapsın, Allah koruru melekleri, baksana geçen gün topikte kızlar yazıyodu bebekleri yanlışlıkla nasıl düşürdüklerini..Allah korur sen merak etme..
valla bende hiçç bi belirti olmadı bi kez kasığım ağrıdı inceden o kadar..akıntı bile daha son 1-2 aydır çoğaldı..kupkuruydum hala..herkeste farklı oluyor tabi, çoğunlukla akıntı artıyomuş:26:
amin cnm inşlh Allah isteyen herkese ama herkese tatdırsın bu duyguyu
ay kuzum ya bebeklerin hepsinde var gaz sorunu düzelir inşlhh
Iyiyim cok sukur keyfim yerinde ama sicakkardan ve gunlerin uzunlugundan bunaldim ben kis aylarinu cok seviyorum bi kez daha anladimCanım hoşgeldin nasıslın.
Ama atıldı pabucu dama ve ben sanırım bunu fazlasıyla hissettiriyorum
Rossesim seni etkilemek istemiyorum ama nerdeyse test alip gelip kapini calasim var :))slm kızlar çok sitersliyim çok bide sıcakki off
5 inde olmam gerekiyordu ve ben hala test yapmadım rahatlıma bakın
ateşimde 36,7 hala bugünde olmam bakalım yarın nasıl olacak
pericim senin bebişi yerim ben çok güzel bi anne olucaksın inşlh
Canim o mendil dedigin hani agiz silmek icin filan olan o kucuk mendillerden mi aa o kadar lazim oluyor mu hic aklima gelmezdi iyiki soyledin tesekkur ederim:26:Perim aklıma gelmişken söyliyim dedim alışverişte mutlaka en az 50 tane mendil al çok lazım oluyor benim 50 tane kadar var sanırım inanki yetişmiyor abartısız şuan tüm mendiller kirlendi ve tişörtlere geçtim yarısı kirlide yarısıda ipte ipten toplayacak fırsat olmadı aşağıda annemlerin bahçede asılı inemiyorum.
Iyiyim cok sukur keyfim yerinde ama sicakkardan ve gunlerin uzunlugundan bunaldim ben kis aylarinu cok seviyorum bi kez daha anladim
Bende attim esimin papucunu dama hemde daha simdiden
Ilk zamanlar bu durumu gozune gozune sokuyordum artik kendimi frenlemeye calisiyorum
Cunki ne kadar iclendigini bi tartismada anladim o gun cok uzulmustum ona
Rossesim seni etkilemek istemiyorum ama nerdeyse test alip gelip kapini calasim var :))
Gecen ay kac gun gecikmisti
Bence yarinda olmazsin 36.7 den birden dusmez once biraz duser sonra adet atesine duser diyor tecrubem yani nasil desem
Noluuuur test yap :))))
Allahim insallah bu ay gelmistir
Benim ki buyudu egerde erkek oldugu kesinlesirle 15 gun sonra seni iyice sıkıstırırım kiz diye demedi deme
Canim o mendil dedigin hani agiz silmek icin filan olan o kucuk mendillerden mi aa o kadar lazim oluyor mu hic aklima gelmezdi iyiki soyledin tesekkur ederim:26:
Iyiyim cok sukur keyfim yerinde ama sicakkardan ve gunlerin uzunlugundan bunaldim ben kis aylarinu cok seviyorum bi kez daha anladim
Bende attim esimin papucunu dama hemde daha simdiden
Ilk zamanlar bu durumu gozune gozune sokuyordum artik kendimi frenlemeye calisiyorum
Cunki ne kadar iclendigini bi tartismada anladim o gun cok uzulmustum ona
Rossesim seni etkilemek istemiyorum ama nerdeyse test alip gelip kapini calasim var :))
Gecen ay kac gun gecikmisti
Bence yarinda olmazsin 36.7 den birden dusmez once biraz duser sonra adet atesine duser diyor tecrubem yani nasil desem
Noluuuur test yap :))))
Allahim insallah bu ay gelmistir
Benim ki buyudu egerde erkek oldugu kesinlesirle 15 gun sonra seni iyice sıkıstırırım kiz diye demedi deme
Canim o mendil dedigin hani agiz silmek icin filan olan o kucuk mendillerden mi aa o kadar lazim oluyor mu hic aklima gelmezdi iyiki soyledin tesekkur ederim:26:
Bende frenlemem lazım kendimi geç bile kaldım sanırım
Evet ağız mendili bende 12 tane almıştım sonradan bir 12 li paket daha aldım yinede yetmedi tekstilde çalışan bir taıdığa yeni kumaştan yaptırdım ve yıkayp ütüledim 50 den fazladır kesin ama yetmiyor emzirirken yetiyordu ama mama içerken akıyor çenesinden birde meyve pürelerine başladık her gün yada en geç gün aşırı yıkıyorum çamaşırlarını ama yinede yetmiyor
Bu arada benden son durumlar bunalıma girdim acayip sinir küpüyüm artık adet olsam belki biraz sakinleşrimiyim acaba eskiden adetim yaklaşınca böyle olurdu çatıcak yer araradım aynen öyleyim bugün hiç sabrım yok kızım hariç herkesten herşeyden nefret ediyorum şuan
yapasım yok biraz daha geçsim 10 gün mesela
O ne demek o be
Yap işte de öğren ne var ne yokmuş kuzum
hem evde testte yok kisırf yapmayım diye almıyorum
ateşime göre bakıcam cnm yarın nasıl olcak bakalım ateş
Yok yetmez sen al mutlaka ilave birde çok çabuk lekelenyor zaten ilk zamanlar ben hep göğüs uçları için krem kullanmıştım onun lekeleride bulaşıyordu emzirirken oda çıkmıyor.Peki canim cok saol bolca alirim o zaman gecen annem almisti 15li filan bu yeter demistim ama yanilmisim
Senin o kizinin kucucuk agzini opiyim yaaa napsin annesi sigmiyor agzina
Ayy benimde bir silkenlenmeye ihtiyacım var ama yapamıyorum her an sinirlenecek yeni şeyler buluyorum kendimebugun sanki ben de oyleyim
bebegimin sapkasini bulamadim annem dolapta gormedigim bir yere koymus
sirf bu sebepten sinirlerim bozuldu
sonra sirkelendim ne yapiyorsun sen dedim kendi kendime :)
slm nasılsınız kızçeler meganım albüm nasıl yapılıyodu yine unuttum ben yaa:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?