Kızlar herkese merhaba,
bu başlığa yeni katıldım :)
Bende yaklaşık 1,5 yıllık evliyim, geçtiğimiz aralık ayından beri bebek istiyoruz, maalesef daha nasip olmadı. Bu ay yaklaşık 4 gün geçti günüm. 2 saat önce evde test yaptım, kontrol çizgisi çok belirgindi T bölümü boştu fakat T bölümünden C bölümüne koyu pembe renk dalga oluştune olduğunu anlamadım valla.. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım..
fikirlerinizi bekliyorum.
Not: Adetlerim hep düzenlidir en fazla 1-2 gün ileri ya da geri oynar..
Evet 22 dedigin gunu hatirliyorum hemen dua okumustum senin icin kimbilir sen ne dualar ettin Rabbim yuzunu guldurdu o ol desin yeter ki Allah a emanet yavrularimiz
Senin ki nazli bi kizdi belliydi zaten
kızlar ben çıkıyorum hazırlanim kanı verim akşamı bekliyemicem
görüşürüz
Merhaba
testin fotosunu ekleyebilir misin?
fotoğrafını çekmedim maalesef2 gün daha bekleyip tekrar test yapayım dedim
Basima gelenn(
Bacaklarim kizardi hafif kasintida var dr u aradim bebegime bisey olmazmis cilek yemistim ya o yapti yada elevit dedi yarinda olursa eleviti kesicez
Ama icime kurt dustu melegime bisey olmaz dimi(((
Eleviti icemezsemnerden vitamin alicak(
Rossesten niye ses yok gel cabuk merak etti teyzesi
Basima gelenn(
Bacaklarim kizardi hafif kasintida var dr u aradim bebegime bisey olmazmis cilek yemistim ya o yapti yada elevit dedi yarinda olursa eleviti kesicez
Ama icime kurt dustu melegime bisey olmaz dimi(((
Eleviti icemezsemnerden vitamin alicak(
Rossesten niye ses yok gel cabuk merak etti teyzesi
slm kızlar canım sonucu akşam eşimle alıcaz birlikte gidicez ben size haber veririm hemen alır almaz
folik asidim bitmişti eczaneden onuda almdım 2 kutu başladım
Yaa sonuc iyide yine de duymak istedi kacta gelicek babasi biliyimde ona gore bakiyim canim ben simdi cikicam restorana gidicem gec donerim bizide bakalim ramazanda nasil bir donem bekliyor
Benim kasintim gecti kizariklikta azaldi insallah bidaha olmaz kizlar bebegim Allaha emanet
olmaz perim hiççbşey blıosn ben hatır hatır kaşndm son aylarmdaoluo hamilelkte kaşntı alerji karacger hassaslaşıo cunku
megim nereye eklıosn sen kızları bakiimm
beyazkelebekim ekledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?