Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

rosess canımm
Çok sevindim senin için
Kana git gel de havai fişeğimizi patlatalım

Kızlar herkese merhaba,

bu başlığa yeni katıldım :)

Bende yaklaşık 1,5 yıllık evliyim, geçtiğimiz aralık ayından beri bebek istiyoruz, maalesef daha nasip olmadı. Bu ay yaklaşık 4 gün geçti günüm. 2 saat önce evde test yaptım, kontrol çizgisi çok belirgindi T bölümü boştu fakat T bölümünden C bölümüne koyu pembe renk dalga oluştu ne olduğunu anlamadım valla.. Daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım..

fikirlerinizi bekliyorum.

Not: Adetlerim hep düzenlidir en fazla 1-2 gün ileri ya da geri oynar..

Son düzenleme:

Merhaba

testin fotosunu ekleyebilir misin?

Evet 22 dedigin gunu hatirliyorum hemen dua okumustum senin icin kimbilir sen ne dualar ettin Rabbim yuzunu guldurdu o ol desin yeter ki Allah a emanet yavrularimiz
Senin ki nazli bi kizdi belliydi zaten

Canım benım bende unutamıyorum şükürler olsun önce Rabbimin izni sonrada sizlerın dualarıyla çok şükür miniğim benimle Allahım acılarını göstermesin güzel günlerini göstersin inş hepimize rose güzel haberini bekliyorum gelşnce yaz hemen

Ferda kuzu tatilde

Başka herkesler nerde acaba?:26:
Didoyla zillisi ne alemde?
Mesela Gamzecan naaptı ki :44: Özledim onları ya

Son düzenleme:
Merhaba

testin fotosunu ekleyebilir misin?

fotoğrafını çekmedim maalesef öğle arasında işyerinde yaptım, kimse görmesin diye de çöpe attım 2 gün daha bekleyip tekrar test yapayım dedim

bir arkadaşıma sordum test belki bozuk olabilir dedi.

Son düzenleme:
Basima gelenn (
Bacaklarim kizardi hafif kasintida var dr u aradim bebegime bisey olmazmis cilek yemistim ya o yapti yada elevit dedi yarinda olursa eleviti kesicez
Ama icime kurt dustu melegime bisey olmaz dimi (((
Eleviti icemezsemnerden vitamin alicak (

Rossesten niye ses yok gel cabuk merak etti teyzesi

slm kızlar canım sonucu akşam eşimle alıcaz birlikte gidicez ben size haber veririm hemen alır almaz
folik asidim bitmişti eczaneden onuda almdım 2 kutu başladım

slm kızlar canım sonucu akşam eşimle alıcaz birlikte gidicez ben size haber veririm hemen alır almaz
folik asidim bitmişti eczaneden onuda aldım 2 kutu başladım
bişeycik olmaz bebişine kuzum için rahat olsun Allaha emanetler

Son düzenleme:
folik asidim bitmişti eczaneden onuda almdım 2 kutu başladım

Yaa sonuc iyide yine de duymak istedi kacta gelicek babasi biliyimde ona gore bakiyim canim ben simdi cikicam restorana gidicem gec donerim bizide bakalim ramazanda nasil bir donem bekliyor

Benim kasintim gecti kizariklikta azaldi insallah bidaha olmaz kizlar bebegim Allaha emanet

olmaz perim hiççbşey blıosn ben hatır hatır kaşndm son aylarmdaoluo hamilelkte kaşntı alerji karacger hassaslaşıo cunku

megim nereye eklıosn sen kızları bakiimm

cnm 19:30 gibi gelir yemek yenir felan çıkarız sen gece yatmadan bakarsın belki geç yazarım 11 gibi felan ordan arkadaşlara geçeriz çünkü..ramazan çok güzel bir ay şimdi benim için çok daha anlamlı bebeğimi öğrendim belkide bakalım
canm senin kaşıntın alerjik sonuçta endişelenme olmaz bidaha inşlh
bende çok sitresliyim şuan çokk

olmaz perim hiççbşey blıosn ben hatır hatır kaşndm son aylarmdaoluo hamilelkte kaşntı alerji karacger hassaslaşıo cunku

megim nereye eklıosn sen kızları bakiimm

Duygum nereye ekliyorum ben yahu :26:
Ben bişey bilmiyorum valla

beyazkelebekim ekledim seni

tesekkur ederim meg gilim :):)

rosess cim seni de tebrik ederim. koyu ciktiysa cok guzel bi deger cikacak eminim kanda da... hadi bakalim hayirli olsuuun...

biz de yeni doktorumuzdan randevu aldik, 29 temmuz, 20 gun var bakalim bekliyoruz..

iyigeceler kızlar
Rabbime çok şükürler olsun kan sonucum 4362 çıktı doktor 4 5 haftalık yaklaşık dedi şaka gibi hala inanamıyorum
Allahım herkese tattırsın anne olma duygusunu
ne dicemi bilemiyorum başkada öpüyorum hepinizi
çok uykum var yatıyorum sabah görüşürüz inşlh..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…