Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

megg canım gecmıs olsun
gözümde canlandıda kıyamam cabuk geçer ınsallah

Sağol Deryam
Şişti dizim işte ama kırık falan yok allahtan

Teşekkür ederim Megcim
Perşembe ya da Cuma tekrarlayacağım testi, Cumartesi de hcg baktıracağım kısmetse.
İnşallah gelmiştir bebeğim

Deryacım,hayırlısı olsun hakkında inşallah..
Gelmiş olsun seninki ne güzel olur
Habersiz bırakma Megi

Oyy kıyamam çok geçmiş olsun.ne vardı acep o tabakalrda gece gcee

1 tabakta karpıs,diğerinde de peynir vardı
Sağol pisim

Son düzenleme:
Aminnn
Tabiki haber veririm
sana da geçmiş olsun bu arada

bu dr gerızekalı galıba ya
netten baktım sımdı
normal sartlarda 8-18 ay arası kapanır dıyor bıngıldak
bızımkı 11 aylık 11 buçuk aylık işte
ve cok ufak kalmış

merhaba hilal 19 senin bi gebelik çizelgesinden bende yapabilirmiyim nasıl oluyor acaba ?

Çok teşekkürler

Birlikten kuvvet doğar

Şimdi elimde 25 adet ovülasyon testi var, adetin bittiği gün mü başlayayım yoksa çizelgeye göre adet günlerimin ortalamasını alıp 8. veya 9. gün mü başlayayım bilemedim..

Eşimde tedavi görüyor, sperm sayısı çok az dediler 4,5 milyondu ilk sayımda şimdi 8,5 a çıkmış çok sevindik en azından ihtimallerimiz arttı değil mi ?

Her türlü bilgiye aç ve açığım arkadaşlar, teşekkürler şimdiden

hayırlı uğurlu olsun kuzum..Allah tamamına erdirsin sağlıkla hepimizinkileri inşallah..isteyen herkese nasip etsin Rabbim..

adet sirkülasyonu kaç sürüyo?28 gün vs? ortalama?

meg, çok geçmiş olsun... bu arada her konuda yardımcı olmaya çalıştığın ve cevap verdiğin için teşekkür edecektim bu vesileyle ifa etmiş olayım.

dün gece bizde karpılaz peynir yedikgece güzel gidiyor hafif oluyor

selamlarrrselamlarrr herkese
herkesler mutlu huzurludur inşallah
biz 15 gündidimde kaldıktan sonra döndük pazar günü
yeni yenimoddan çıkabiliyorum deniz güneş kum
kuzey de çok sevdi denizi güzel bi tatil oldu

geçmişiokuyamadım tabi ama azcık karıştırdım ve roses gebeymiş çoooook tebrik ederim

bi de dhc nin msjını okudum
o adamın doktor olduğuna emin misin
bizim de bıngıldak kapanmadı henüz ki bu çok normal
d vitaminin 10 damla falan kullanma sen bişeyi yok çocuğun saçmalamış o doktor
d vitamini kiloya göre kullanılmaz
boşa panikletmiş seni
maşallah oğluşuna da yürüyormuş

kaçak gelmışşşş
hosgelmısss

valla ferda pazartesı gunu götürdük 2 gundur sınır hastası olduk esımle
adam prof olmasa dıyoruz ama yaslı bır profosor cok sey görüp gecırmıstır dıyoruzda ben çocuğumun hasta oldugunada ınanmıyorum açıkçası

herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim kızlar akşam ilk kontrolümüze gidicez bakalım inşlh herşey çok iyidir
bu ay olmazsa artık tedaviye başlıcaktım çok şükür rabbim nasip ettti... birde gebelik isteyenlere belki bir önerim olur ben bu ay çok kuru incir yedim onunda etkisi vardır heralde bişeylerle meşgul oldum kkursa gittim çok düşünmedim çünkü artık tedaviye başlicaktım
çok şükür gerek kalmadı inşlh hamileliğimde sorunsuz geçer isteyen herkesin ama herkesin olsun bebeği bu mübarek günde..inşlh
o değilde ben oturduğum yerde sızıyorum engel olamıyorum kendime sıcağında etkisi vardır tabi ama zor açıyorum gözlerimi

Bence ilk kez kullanacak olduğundan dolayı ve de yumurtlama erken ya da geç de olabiliyor olduğundan dolayı ve de her ay da değişkenlik gösterebiliyor olduğundan dolayı;
adetinin bitmesinden itibaren (bu ay) 5. gün başla bakalım..
bu ay bir fikir edinilmiş olunur aşağı yukarı..
sonrasında diğer ay haftasında ya da 10. gün başlarsın misal..

kulanmadan önce 4 saat çiş tutulacak
son 2 saat de sıvı almamaya çalışılacak
(idrar seyrelmesin diye)

Ben geldim kizlar eleviti ictim oglen bi degisiklik olmadi kizarikliklarda
Ama icime deet olmasin diye cildiyeye gorundum oda ilac yada yedigin bisey degil bebeginede biseycik olmaz dedi temas eden biseyden dedi bebe yagi kullaniyordum sanirim o yapti hamilelikten hassaslasmistir cildin dedi kendisi farkli bi nemlendirici onerdi ki zaten bebe yagi nemlendirmezmis
Neden bu kadar detayli anlattim yarin bigu biride okur yada cevrenizde duyarsiniz buda bi fikir olsun

Megim sana cok gecmis olsun nazaelara geliyorsun bence fistigim

Rosessim senden guzel bi haber daha istiyorum hadi drdanda guzel haberlerle geliceksin insallah bu arada degerin cok iyi ikiz olabilir mi diye dusundum

Deryacim senin gibi hassas bi anneye oyle bi dr dusmus sen ondan daha iyi biliyorsun bence atmis resmen senin oglun turp gibi masallah 10 Ylikken kac cocuk yururde yuruyene laf atmis bende kizdim valla o dr a
Banada hamile kalma olasiligin cok dusuk asilamada sans cok dusuk hadi sana tup yapalim diyen dr u esim tartaklamamk icin zor tutuyorum ben 10 ne yedim ne ictim omrumden omur gitti ama o ay da mucizem geldi her dr u dinlememek lazim bunu yasadimda ogrendim

Ferda hosgeldik yoklugun hissediliyor soyliyim

Bu arada demir ilaacina ne zaman baslanmali saglik ocagi cok biliyor ya dr neden vermedi dedi dr a mi kiziyim onlara mi sasirdim kan degerim bu gidisimde vericektir dedim

Allahim banada tum isteyenlerede kucagimiza almayi nasib et acilarini gosterme onlara gelicek olan bize gelsin bizlere bagisla yavrularimizi aminnn

dün gece bizde karpılaz peynir yedikgece güzel gidiyor hafif oluyor

oh buz gibi ne güzel oluyor vallahi

Hoşgeldin kızzz buralarda ol he

Hiçbişeyi yok oğlanın Deryam rahat ol

Sağol rosess canımm.. Aminnn
En taze gibemiz

pericim canım benim benimde aklıma geliyor ama bilmiyorum bakalım hayırlısı görücez akşama
birde sen vitamin olarak folbiol mu içiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…