taze gibeler,
aceba rica etsem,esens arkadaşımız için şu gebelik takibi ticırının yapılışını anlatır mısınızteşekkürler
sabah okadar uğraştımki canm o ticırla yapana kadar yani neysem
bizim ticırımızın altındaki hamilelk takvimi yazan yeri tıkladım ben çıkan sayfada son adet siklusunu girin diyor sonra girdim işte bebeğin tahmini doğum tarihi çıkıyor o tarihi sonra kkullanıcı kontrol panelinde yine yazan bebeğinizin tahmini doğum tarine yaz okeyle tatmam
Bence olabilir ama yerlesmesiylede alakli tabii gonlune gore olsun arkadasimmpericim canım benim benimde aklıma geliyor ama bilmiyorum bakalım hayırlısı görücez akşama
birde sen vitamin olarak folbiol mu içiyorsun
perı canımben 12 haftalıkken başlamıştım demır ılacına
destegın ıcın sagol canım
adam profösor dıye dusunup duruyoruz bosamı okumusyarın burdakı doktorada göturayımde yazarım sonucu
sabah okadar uğraştımki canm o ticırla yapana kadar yani neysem
bizim ticırımızın altındaki hamilelk takvimi yazan yeri tıkladım ben çıkan sayfada son adet siklusunu girin diyor sonra girdim işte bebeğin tahmini doğum tarihi çıkıyor o tarihi sonra kkullanıcı kontrol panelinde yine yazan bebeğinizin tahmini doğum tarine yaz okeyle tatmam
Bence olabilir ama yerlesmesiylede alakli tabii gonlune gore olsun arkadasimm
Ben folik asit ictim solgarin onu onerdi cunki
12den sonrada elevite basladim ama o biraz zorunlu oldu Multitabs Lgg onerdi fakat hicbiyerde bulamayinca bunu verdi
Benim gittigimde buranin cok unlu bi docentiydi ve bi insanin elinden ustelik para icin umutlari bu kadar alinabilirdi
Insallah yaniliyordur ki bence yaniliyor iyi dusun iyi olucak annesi
O zaman saglik ocagi hakli ciktiaman bir ay sonra basliyim ne olucak ki zaten kanim iyi cok sukur
Hamilelik takvimi icin ornegin benim hamileleik takvimimin altinda yada uzstunde yazar hamilelik takvimi eklemek icin tiklayin diye orayi tiklayip olusturabilirsiniz adim adim zor degil
birde kontrol ederse alttan baktırmayım dimi senceanladım cnm peki sence bugün keseyi görebilirmiyiz yaa Allahım birde kalp atışını duysam içim rahatlicak
anladım cnm peki sence bugün keseyi görebilirmiyiz yaa Allahım birde kalp atışını duysam içim rahatlicak
birde kontrol ederse alttan baktırmayım dimi sence
Bugun adetin 5 gun gecmis oluyor dimi
Ben 6. Gunde gormustum
Ama kan degerin cok cok iyi muhtemelen gorursun hayirlisi insallah bugun goremesenizde 3 4 gun sonra gorursunuz gonlunu ferah tut
Bende ayni seyleri soyluyordum ama gebenin istekleri bitmez kalp atisindan sonra da birsuru istegin olucak mesela ben simdi cinsiyeti merak ediyorum bakalim arkasindan neler gelicek :)))
Bu arada bana karindan bakildi eger keseyi goremeseydik sanirim dr alttan baklak isticekti fakat ben bunu hic istemedim sende nasil rahat ediceksen oyle yap
buralardayım inş megim
peri kuzum büyüdünüz maşallah
ben kan hapına 20 haftalık başladım diye hatırlıyorum ama yanlış da olabilir unuttum valla gebelik dönemini
dhc senin doktor bence kasaptan almış diplomasını
ewt bugün 5 .günü canm inşlh görürüz. doğru bitmiyor daha aklımda neler var neler herşey iyi olsun aratık Allahın izniyle çok stresliyim şuan. ya bende alttan baktırmak istemem en sevmediğim şey inşlh bakmaz
ya kızlar siz deyince kafama takıldı şimdi ben gebeyken kan ilacımı yarı içtim yarı içmedim bu sorun çıkarır mı ki ilerde bebeğe??
Hamileligini nedense hissettim sanada cok baski yaptim tedaviden once olabilir filan diye hatta oyle belkide cok istedigimdendi
Bugunde mutlu gelicegini hissediyorum karindan goruceksiniz dr una soyle once karindan bakar
O zaman baktirma zaten gerek kalmicak insallahewt canm dedin sürekli zaten sen demeseydin birde kızlar eşime test al demicektim ilk testi yaptım kopkoyu çıktı ama sabah 6 da yaptığım içim inanamadım acaba uyuyormuyum rüyamı diye eşimi kaldırdım banyodaki teste bak ben yanlışmı görüyorum dedim oda baktı sarıldı felan işte neyse akşam işten geldi bitane daha test almış bunuda yap diye dün sonuca gitmeden akşam onuda yaptım buda aynı şekilde kopkoyu. sonuca giderken artık daha bir ümitli gittim ve sonuç çok şükür
dediğim gibi bende korkuyorum altan baktırmam bişey olur felan
ay ne bileyim üzüldüm korktum şimdi birden... bence de dediğin gibi olsa gerek.. ben ilaç içme fobiliyim içemedim ne yapayım...şurubunu vermişti o da berbattı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?