Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilal yı akıl ettın bende albume ekledım göbişi telden yukledım oldumu bılmıyorum ama ı

Vallaha ne güzel olur Elifim ya
Tüm topik beraber gidebilsek keşke..
sabahlara kadar laflardık ohh,karpıslar,börekler,çaylar,kahveler..sigara tüttürmece

ay keşke megim vallaha çok güzel olur amaa nerdeeee ben bu sıpaylaa balkona çıkamıyorum ömrümü yidi yidi

ferdaaa gördüm paşayı allah nazarlardan saklasın
çok mutlu bi çocuk bu gözlerinin içi gülüüyor her resimde
maşallahhh

ozimmmm senin göbişide gördüm sizde çok güzel
gözüküyorsunuz

Canım cok sağol asıl senınkı ne tatlı olmuş ole kibar gebe seni ben şişko gebişim acık

hamişler ballık yesem şimid bir zararı olurmu sizce ama tatlı su balığından bahsetmiyorumonlar zararlı

Son düzenleme:
sağol canım
keyfi yerindeyse mutlu bir bebek

hamişler ballık yesem şimid bir zararı olurmu sizce ama tatlı su balığından bahsetmiyorumonlar zararlı
ye canım ye
netten bak dip balıkları yüzey balıklarına
dip balığı yeme yüzey balığı ye

ferda bende göemıyorum dogumgunu fotolarını sadece eskı albüm var nıyekı acepp:44:

yok neden zararlı olsun
somon balıgı ozellıkle ıyı olur

tebrık ederım
saglıklı kolay bır hmılelıkle kavus bebıslerıne

Günaydın kızlar iyi haftalar
Cumartesi günü beta hcg baktırdım, 399,97 çıktı. Adetim 2 gün gecikmişti, nasıl sizce?
Cumartesi Ultrasonla bakılcak

Günaydın kızlar iyi haftalar
Cumartesi günü beta hcg baktırdım, 399,97 çıktı. Adetim 2 gün gecikmişti, nasıl sizce?
Cumartesi Ultrasonla bakılcak

bence değerin iyi canım hergün katlanarak çıkar artık zaten hayırlı olsun Allah kucağınada almayı nasip etsin

megim eşyalarının eski halini bilmiyorum ama bu halide gayet kullanışlı gözüküyor.

Yorucu bir hafta sonuydu. Kayınvalidem kuran okuttu ve iftar verdi, tabi en çok yorulan ben oldum desem yeri var
gezmemden geri kalmadım ama hem kalabalık hem yemek içmek hazırlamak çok yordu, pertimmm

Bu arada çınar yine tatile gidicek ananesi ile sanırım bu haftayıda oğlumsuz geçiricem

kızlar ben salat-ı tefriciye okumaya başladım ama tek başıma altından kalkamıcam sanırım bana yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa özelden ya da burdan yazabilirler mi ne kadar okuyabilirlerse

kızlar ben salat-ı tefriciye okumaya başladım ama tek başıma altından kalkamıcam sanırım bana yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa özelden ya da burdan yazabilirler mi ne kadar okuyabilirlerse

söz vermiyorum o yüzden okurum ne kadar okuduysam her akşam özeline yazarım

Günaydın kızlar

Teşekkürler salon hakkındaki yorumlar için
Çeşme'deydik biliyosunuz..Dinlendik geldik çok şükür..

Deryacım değerin gayet iyi.. Maşallah
Pufim naparmış
Ferda göremedim ben Damadı yahu :44:

Öpülmek siz

sağol megcim, inşallah sağlıklıdır :26:
Ne güzel tatil yapıp geldiniz he, süper walla

Gunaydinn herkese soyle bi evi toparlayip azicik dinlenip disari cikicam dum cok yoruldum esimin kiz kardesine gittik 2 cocuk ustelik biri hasta beynimi yordular
Benimki oyle olmucak akilli uslu oluvak insallah
Cuma gunu dr kontrolu, uz var bakalim bu seferde cinsiyete erkek dicek mi gecen benzetmisti ama 1 hafta sonra gittigim dr kendinden emin kiz bu dedi ayy kafam cok karisik netlessin instiyorum ona neler alicamm
Herkesi oprummm
Megim salonunuzu bebegendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…