Canım evde yapılan yoğurdu yese daha iyi olur ama uğraşmak istemiyorsanda sütaş babymiks yoğurt verebilirsin.kızlar merhabaaaaaa, günaydııııııııın, nasılsınızzzzzzzzzzzzz??? tatildekilere iyi eğlenceler, bebiş bekleyenlere güzel bir hamile günü :), bebek isteyenlere 5'er çocuk, tatile çıkacaklara hayırlı yolculuklar, benim gibi evde kös kös oturanlara da iyi sıkılmalar dileriiiim:)))))))
pofff... bu sene bir yere gidemedik... hem duurmumuz yok hem vaktimiz... bebek de olunca... daha küçük...cuma günü 5.5 aylık oluyoruz tam. ben yeşil kakasının sebebini buldum mamadan da olmuyormuş, meyve verince oluyor. ama alışır herhalde deneyeceğim yine de... bugün ilk defa yoğurt çaldım. 200 ml ye 2 çay kaşığı koydum ilk defa yoğurt yaptım tutar inşallah sardım sarmaladım koydum bakalım. ya market yoğurdu yese nolur ki bizim komşu market yoğurdu yediriyor. sen deli misin ne alaka yoğurt yapıyorsun diyor...
kuzey bey büyüyor maşallah nereye götürsek dikkat çekiyor hemen kendini sevdiriyor pimpiş...sevimli... dün çok güldüm gülünecek birşey değil ama kapıda kapının açılmasını beklerken sitenin çocukları oyun oynuyordu bağırarak bunun yanından geçtiler.. korktu kuzum... bunlara doğru bir bağırdı vaaaaaaaa, elleriyle vurur gibi ... kart sesiyle :
bursa çok sıcak pişiyoruz valla... ben oruç tutamıyorum, denedim de sütüm çok azaldı zaten zar zor çıkıyor tutamayacağım malesef.. eşim tutuyor.
mmmmmm, başka ........... aşka birşey yok :)
hımmm bak böyle bir yoğurdun olduğunu bile bilmiyordum... algıda seçicilik işte dikkat etmemişim... çok sağol canım... valla alsam daha iyi ya beceremiyorum napim... meyvelerini falan kavanozla almadım kendim camda rendeliyorum falan ama bunu beceremem... bakalım...Canım evde yapılan yoğurdu yese daha iyi olur ama uğraşmak istemiyorsanda sütaş babymiks yoğurt verebilirsin.
kızlar merhabaaaaaa, günaydııııııııın, nasılsınızzzzzzzzzzzzz??? tatildekilere iyi eğlenceler, bebiş bekleyenlere güzel bir hamile günü :), bebek isteyenlere 5'er çocuk, tatile çıkacaklara hayırlı yolculuklar, benim gibi evde kös kös oturanlara da iyi sıkılmalar dileriiiim:)))))))
pofff... bu sene bir yere gidemedik... hem duurmumuz yok hem vaktimiz... bebek de olunca... daha küçük...cuma günü 5.5 aylık oluyoruz tam. ben yeşil kakasının sebebini buldum mamadan da olmuyormuş, meyve verince oluyor. ama alışır herhalde deneyeceğim yine de... bugün ilk defa yoğurt çaldım. 200 ml ye 2 çay kaşığı koydum ilk defa yoğurt yaptım tutar inşallah sardım sarmaladım koydum bakalım. ya market yoğurdu yese nolur ki bizim komşu market yoğurdu yediriyor. sen deli misin ne alaka yoğurt yapıyorsun diyor...
kuzey bey büyüyor maşallah nereye götürsek dikkat çekiyor hemen kendini sevdiriyor pimpiş...sevimli... dün çok güldüm gülünecek birşey değil ama kapıda kapının açılmasını beklerken sitenin çocukları oyun oynuyordu bağırarak bunun yanından geçtiler.. korktu kuzum... bunlara doğru bir bağırdı vaaaaaaaa, elleriyle vurur gibi ... kart sesiyle :
bursa çok sıcak pişiyoruz valla... ben oruç tutamıyorum, denedim de sütüm çok azaldı zaten zar zor çıkıyor tutamayacağım malesef.. eşim tutuyor.
mmmmmm, başka ........... aşka birşey yok :)
Aslında yoğurt yapma makinesi ile kolay oluyormuş uygun fiyatlılarıda var istersen onlardan al dene ben henüz ek gıdaya başamadım ama bende yapamazsam alıcam internttee bir göz at istiyorsanhımmm bak böyle bir yoğurdun olduğunu bile bilmiyordum... algıda seçicilik işte dikkat etmemişim... çok sağol canım... valla alsam daha iyi ya beceremiyorum napim... meyvelerini falan kavanozla almadım kendim camda rendeliyorum falan ama bunu beceremem... bakalım...
ha kızlar bu arada en önemli şeyi söylemeyi unuttum. eşim dün iş buldu ... yemek şirketinin şoförlüğünü yapacak. bugün ilk kez gitti allaha şükür çok kolaymış işi 2-3 saat dağıtım yapıyormuş sonrası boş boş oturuyorlarmış... inşaatten sonra kolay geldi :) 1000 tl maaş veriyorlar anneme bunu anlatmak beğendirmek çok zor ama olsun bize yeter de artar bile.... her kötü günün ardından iyi birşeyler de oolmuyor değil...
krediyle aldık o bizi zorluyor işte canım ben öğretmenim annem eşim öğretmen olmadığından çok üstümüze geliyor. ondan dedim.Çok sevindim hayırlı olsun yeni işi eviniz kiramı?
kızlar bişey sorucam bu salat-ı tefriciyeyi abdest alıp başın açık okuyabilirmisin acaba bilgisi olan var mı en azından işteykende okusam diorum
krediyle aldık o bizi zorluyor işte canım ben öğretmenim annem eşim öğretmen olmadığından çok üstümüze geliyor. ondan dedim.
biz daha öncede okuduk canım, okuyabilirsin. bende iş yerinde okuyorum başım açık ve makyajlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?