Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Essue Tekrar ömürlü olsun cnm ... kocaman bi maşalalh paşaya da normal dogum evet stresi yetıodur insana die düşnuorm ...kendm yapmadm ama
hilalim haklsın tabi ya kociş de harekete gecsn artık daha da agrlşmadan halledin şu ev işini ...
deryam düşe kalka duzelcek sonra sonra ooo tam yürüme ustası olcak kuzucuk
eee naslsnz bakalm daha daha megim nasl gecti çeşme dinlenmecesi ?

saol canım
ya senin kızına hasta olmuştum Allah banada cok tatlı bi oglus verdi
cok sukur zor günleride atlattık gibi tabi önümüzde uzuuuun zor günler vardır mutlaka ama
ya ben cok acılar cektim kendim enfeksiyon kaptım filan... popomun üstüne oturmak cok zordu dikişlerim acıyodu simdide artık oturmaktanımıdır nedir gene acıyo goguslerim cok acıyodu simdi cok az acıyo
artık acıya dayanıcak gücüm kalmadı inanın...
herseye ragmen bütün kalan gucumu ogluma verdim iyi baktım sanırım 1 kilo aldı bile :) mutluyum huzurluyum
20 gün olsada biraz cıksak her gün daha iyi olsak:)
senn kızın artık agucuk gülücük yapıyodur ahh ahh o günlere gelsek yerim ben bunu yaaaa
EN GÜZELİ SADECE SENİ TANIYAN SENİ İSTEYEN BİR BEBEĞİN OLMASI MUHTEŞEM BİŞEYY, KUCAGIMA ALINCA HEMEN SUSMASI UFF NE MÜKEMMEL BİRSEY ONCA ACININZORLUGUN ARMAGANI .....
babamıza üzülüyorum birazcık:)

allah analı babalı büyütsün canım... o gülücükler atmaya sana bilinçli olarak bakmaya dokunmaya başladığında her şeyi unutuyorsun. benim de şuan belim kopuyor kucağa alıştı ve 5.5 aylık 8.5 kilo akşama kadar kucağımda ... bu kadar tatlı olmasa dayanamazdım galiba şişkoya :)

maşallah tatlım oğluşun pek yakışıklıymış bayıldımAllah analı babalı büyütsün..

günaydıııınnn.... nasılsınız bakalım... valla bugün birşey öğrendim ki ne varsa eskilerde var. bebeğimin kafası konak olmuş 1 haftadır. pahalı pahalı şampuanlar kremler geçmedi. anam deyip dururdu karbonatla zeytinyağı karıştır sür pehhhhh derdim sen anlamazsın olmaz öyle :) valla son çare yaptım dün ve bugün hepsi gitmiş neredeyse... anaaammmmmm... eskileri dinlemek lazım çoğu kez.... şimdi de sebamed alacağım şampuanı hep o dalin yaptı...

tebrik ederim cnm uzuunn hayırlı bi ömrünüz olsun
doğum hakkındaki görüşlere katılıyorum eklemek isterdim ama hamişler var

doğru bazen işe yarıyo eskiler
müstela yı öneriyorum kesinlikle bebe sampuanı olarak 1 numara biraz pahalı ama eczaneden bulbilrisn sebamedle yakın fiyat sayılır

slm kızlar
yağız bebeğe sağlıklı uzun ömürler diliyorum
kızlar bizimde taşınma işimiz çıktı gibi hemde annemlerin yanına başka bir şehire annem diyor gelin kızım orda kimse yok ne yapacaksınız tek başınıza çocuklarla bilmiyorum kafam karışık tamam taşınsam zaten otobüs veya araba olmaz risk olur uçakta bilmiyorum belki basınçtan dolayı riskli olur doktoruma sorucam tabi inşlh uçağa izin verir
Allahım bize hayırlı bir yol göstersin

cnm dr a sor büyük ihtimalle uçağı tercih et der, yakınsa araba en iyii o ayrı..bi de son zamanlara kalmdan halledin tabi..:26:

doğru bazen işe yarıyo eskiler
müstela yı öneriyorum kesinlikle bebe sampuanı olarak 1 numara biraz pahalı ama eczaneden bulbilrisn sebamedle yakın fiyat sayılır
sağol canım cevapladığın için, ben de araştırdım da şimdi ikisi arasında kararsızdım hep sebamed önermişler biraz daha atraştırayım bari...

kimseler yok sanki yine
terkedilmiş topik
yağız efeye kocaman maşallah essue allah analı babalı büyütsün
kuzi konak için en iyisi zeytinyağı evet bi de konak tarağı ile tarıcaksın oh mis gibi
ben oğluma mustela kullandım yaşından sonra sebamede geçtim(daha önce aldığımdan evde vardı yoksa değiştirmezdim) mustelayı öneririm ben

burda olmayan herkese de selam eder gözlerinden öperim
pcden açtım tekrar albüm yapmaya çalışcaminşallah şimdi görebilirsiniz

ve albümü ekledim
saf ben öncekinde resimleri ekleyip kaydetmeyi unutmuşum
neyse doğumgününden tatilden falan bikaç kare ekledim
traştan sonra çirkinleşti oğlum gerçi

ve albümü ekledim
saf ben öncekinde resimleri ekleyip kaydetmeyi unutmuşum
neyse doğumgününden tatilden falan bikaç kare ekledim
traştan sonra çirkinleşti oğlum gerçi

maşallah cnm tam tombikmiş oğlunuzun saç güsel oluyor hakkaten erkek bebişine, bakalım bizimkinin saçları nası olcak belki bizde düşünürüzsen de maşallah çok fitsin darısı doğumdan sonra başıma

oruç basıma vurdu bugun resmen
açlık degılde furkanın pesınde dolanmak ölduruyor benı ve bugun eşimde böbetcı allahım yardım etsın son 3 saate ınsallah 6 ya kadar uyur

ferda gördüm kuzeyı gerçekten toparlamış artık zayıf degıl maşallah
allah uzun ömür versın ne cabuk gectı 1 yıl
bızımkınınde sacları gıttı 8 aylıkken kestırdık cok ağladı sımdıde uzadı ama cesaret edemiyorum kestırmeye yıkıyor ortalığı
vee hala zayıfız aslında 11 kılo ama cok zayıf duruyor boyu 81 oyuzden galıba bu benı hıc rahatsız etmıyor ama mesela gecen gun hastanede bı kadar emıyrmu dedı yok dedım bellı bellı cok zayıf dedı
zaten benım oğlum okadar hareketlıkı asla kılo almaz alsa bıle bellı etmıyor
işte böle sölenınce delırıyorum
dıcektım sen şişkosun cok mu ıyı

neyse artık dısardada elını bırakmaya başladım bugun parkta ordan oraya koşturdu durdu ne güzel bırsey buyuduklerını ızlemek
13 gun sonra oglusum 1 yasında olcak

mıdem gurulduyor acıktım
kuzeyın doğum gunu masasınında bunda payı var hanı

şaka mı yapıyosun kız 11 kiloya zayıf mı diyorsun sen
öyleyse hepimiz atalım kendimizi aşağıya
maşallah boyu uzunmuş
onca zaman geçti sen hala milletin lafını mı takıyosun

çocuklarla oruç zor oluyor gerçekten
zamane bebelerinin hepsinde bi hareket bi hareket nerden buluyolar bu enerjiyi bi bilsem

Selam arkadaslar nasilsiniz ...

Herkese hayirli ramazanlar....

Biliyorsunuz kizimin sol kalcasina cikiga meyilli kalca demislerdi. Ufak bir problem ama kemiklesmede de sorun olunca ortopedist bir alet kullanmanizi soylefi. Atel diyorlar. Dr bir bucuk ay bir kullanin ben hallolacahini dusunuyorum dedi. Tabii basta moralim bozuldu insan hep iyi olsunla istiyor ama hamdolsun insaallah kisa surede hallolacak. Dua ediyorum. Sizde edin kutfen.

Bizde durunlar bu.

Yagiz enes bebek hosgeldi sefalar getirdi. Rabbim saglikli, guzel, uzun onurler nasip etsin. Hep guzel gunlerini gostrsn tebrik ediyorum essue.

Davikli dogumu dusunup de kendini strese sokma. Ben oyle yaptim takmadim. Cunku o an gelince pata kute oluyor bitiyor . Insaallah senin de saglikli ve kolay bir sekilde olur dogumun. Brn normal dogum yaptim ve cok memnunum. En hayirli sekilde al yavrunu kucagina insaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…