Selam arkadaslar nasilsiniz ...
Herkese hayirli ramazanlar....
Biliyorsunuz kizimin sol kalcasina cikiga meyilli kalca demislerdi. Ufak bir problem ama kemiklesmede de sorun olunca ortopedist bir alet kullanmanizi soylefi. Atel diyorlar. Dr bir bucuk ay bir kullanin ben hallolacahini dusunuyorum dedi. Tabii basta moralim bozuldu insan hep iyi olsunla istiyor ama hamdolsun insaallah kisa surede hallolacak. Dua ediyorum. Sizde edin kutfen.
Bizde durunlar bu.
Yagiz enes bebek hosgeldi sefalar getirdi. Rabbim saglikli, guzel, uzun onurler nasip etsin. Hep guzel gunlerini gostrsn tebrik ediyorum essue.
Davikli dogumu dusunup de kendini strese sokma. Ben oyle yaptim takmadim. Cunku o an gelince pata kute oluyor bitiyor . Insaallah senin de saglikli ve kolay bir sekilde olur dogumun. Brn normal dogum yaptim ve cok memnunum. En hayirli sekilde al yavrunu kucagina insaallah.
saol canım
ya senin kızına hasta olmuştum Allah banada cok tatlı bi oglus verdi
cok sukur zor günleride atlattık gibi tabi önümüzde uzuuuun zor günler vardır mutlaka ama
ya ben cok acılar cektim kendim enfeksiyon kaptım filan... popomun üstüne oturmak cok zordu dikişlerim acıyodu simdide artık oturmaktanımıdır nedir gene acıyo goguslerim cok acıyodu simdi cok az acıyo
artık acıya dayanıcak gücüm kalmadı inanın...
herseye ragmen bütün kalan gucumu ogluma verdim iyi baktım sanırım 1 kilo aldı bile :) mutluyum huzurluyum
20 gün olsada biraz cıksak her gün daha iyi olsak:)
senn kızın artık agucuk gülücük yapıyodur ahh ahh o günlere gelsek yerim ben bunu yaaaa
EN GÜZELİ SADECE SENİ TANIYAN SENİ İSTEYEN BİR BEBEĞİN OLMASI MUHTEŞEM BİŞEYY, KUCAGIMA ALINCA HEMEN SUSMASI UFF NE MÜKEMMEL BİRSEY ONCA ACININZORLUGUN ARMAGANI .....
babamıza üzülüyorum birazcık:)
dun ablamla konusuyordum 3 cocugu var onun, bundan sonra degisik degisik akintilarin olur filan dedi. ben de simdilik bi sey yok dedim, demek ki daha ilerde oluyomus, buyuk ihtimalle normaldir canim.. benim de pazartesi dr randevm var, ins buyumustur bebegim ins Allahim...kızlar krem rengi yapışkan akıntı geldi hani yumurtlama zamanında olur ya onun gibi ne olabvilir ki bu acaba cuma kontrol var dün gecede belim çok agrıdı
kızlar krem rengi yapışkan akıntı geldi
hani yumurtlama zamanında olur ya onun gibi
ne olabvilir ki bu acaba cuma kontrol var
dün gecede belim çok agrıdı
Ve diğer kızlar doğumdan korkmayın şuan tekrar hamile kalsam sanırım nasıl doğururum diye düşünmem ben sezeryanla doğum yaptım tabiki azda olsa ağrı oluyor ama inanın doğumdan sonra ağrılarınızı düşünecek fırsat kalmıyor bebişle ilgilenirken bir koşturmacaya giriyorsunuz ben 3.5 ay nasıl geçti anlamadım.
Hilalcim eger kokulu degılse ve sancı agrı yanma bişi yoksa normal akıntı gıtgıde coğalıyo ben cok sordum korkma rahım gıttıkce yukarı cıkıyo ve buyuyo bele ıyıce yuklenıyo agrıyonca uzan bıraz fayda edıyo bizimde bugun kontrolumuz vardı 31 haftalık olduk 1700 gr olmuş kızcem maşallah nstye gırdık artık 15 gunde kontroller bir ıkı kasılma gordum fazla ayakta kalma dedi allah korusun ya tam rahatladım artık buyudu derken erken doğum riski rabbime emanetler ne dıyım inş boş alarmdır kızcemın tekmelerı cok kuvvetli karnım dalgalanıyo dışardan herkez görebılır ama bu hareketlerın arasında kasılma varmılki anlamıyorum doktor duzenlı kasılman olursa gel dedi tecrubeli annelrr nası anlıycam :26:
benim yeni favori arabam joie airegünaydınlarrrrr.....
kızlar az önce aldığım gereksiz şeylere, yanlış aldıklarıma, almam gereken asıl şeylere bakıyordum da yazayım da hamile arkadaşlara nacizane fikir olsun dedim.. ahhhh şimdiki aklım olsaaa..... tecrübe işte...
kazulet gibi bebek arabası.... sakııınn.... o kadar araştırdım ve yine gittim kocaman hantal birşey aldım. tavsiyem chicco lite way... 1 kere alın ... komşumuzun ondandı ahhh ahmak kafam... hem yatabiliyor da tamamen.. doğumdan itibaren kullan hafif oh mis... bu sözümü yabana atmayın. aman çok teferruatsız şöyle kapı gibi arabası olsun yavrumun dediydim ben de ama bir halta yaramıyor söylim...
sakın ben gibi bakım ürünlerinde aman nolcak deyip ucuza kaçmayın sonra elinizden daha çok para çıkıyor... bakım ürünlerinin hepsini ( şampuan pişik kremi vs. ) sebamed ya da mustela alın...
bez kesinlikle prima... üstüne bez tanımam... başka markaları denemeyin bile ben denedim paketler boşa gitti. kar edeyim derken zarar..
ıslak mendil kesinlikle su ve pamuktan oluşan tek ıslak mendil var o da unibaby, şimdiden stok yapın. onun üstüne de ıslak mendil tanımam :)
biberon ve setlerinde kesinlikle chicco ... çok kaliteli... fiyatıda dr. brown a göre falan biraz daha uygun...ve kesinlikle bpa değil cam biberon... ha sırası gelmişken kuş kadar su şişesi almayın. 30 ml lik. büyük olsun, çok az su alıyor içine...gereksiz.
banyo küveti çok gereksiz artık sığmıyor kazulet gibi kaldı köşede. leğeeeennn :) hadi aldınız diyelim ilk zamanlar file iyi de şimdi bana küvet süngeri lazım bak, sığmıyor filenin üstüne. bir tane de sünger alın...kuru kuru küvete yatamıyor.
dönence bence gerekli almışken iyi birşley alın yoksa çocuğun ilgisini çekmiyor. tiny love en güzeli...
oyun halısı çokkkkkk gereksiz... sakın almayın...
mutlaka bir hamak beşiğiniz olsun. şimdiden alın. sallamaya alıştırmayayım dese de alışıyoooorrlarr....
şimdilik aklıma gelenler bunlar... :)
soracağınız olursaaa ben burdayım. ha bu arada bunlar benşm fikirlerim yine de siz en iyisini bilirsiniz...
Ooo şehzade annesi hoşgeldin gözün aydın saglıklı hahırlı evlat olsun inş bizim kızcelerin başın paşa geliyo demek ne cabuk gectı dıycem karsıdan bi başkasının hamileliği hemen geçiyo sanki ben bu otuzlara çAkıldım gibi eylül olsun artık ki sizinde göbişler kocaman olsunHerkede merhaba
Dr a kontrolumuz bugundu cok sukur hersey yolunda ve bi oglum olucagi kesinlesti bacak arasinda kordon vardi biraz ugrastik emin olmak icin doppler filanda bakti dr ve kesinlesti ultrasonu iyi oldugu icin guveniyorum bu arada 3 boyutlu mu 4 boyutlu mu ondanda baktik kocaman olmus
Darisi isteyenlerin basina insan kucucuk bi seye nasil boyle asik oluyor bilmem
ozii ben de 2 hafta sonra randevum var muhtemelen aynı haftalarda olcaz...ürktüm şimdi senden..aman diim dinlen kuzum...:26:
Herkede merhaba
Dr a kontrolumuz bugundu cok sukur hersey yolunda ve bi oglum olucagi kesinlesti bacak arasinda kordon vardi biraz ugrastik emin olmak icin doppler filanda bakti dr ve kesinlesti ultrasonu iyi oldugu icin guveniyorum bu arada 3 boyutlu mu 4 boyutlu mu ondanda baktik kocaman olmus
Darisi isteyenlerin basina insan kucucuk bi seye nasil boyle asik oluyor bilmem
canım benim çok sevindim sağlıklaa doğsun oğlun yerim ben onu
Allah isteyen herkese versin innşallh
rosess senn kuzular napıyo bakimm, onlara 2 öpücük:
Hiic gecmiyor zaman ama geciyor aslinda :))Ooo şehzade annesi hoşgeldin gözün aydın saglıklı hahırlı evlat olsun inş bizim kızcelerin başın paşa geliyo demek ne cabuk gectı dıycem karsıdan bi başkasının hamileliği hemen geçiyo sanki ben bu otuzlara çAkıldım gibi eylül olsun artık ki sizinde göbişler kocaman olsun
Dınlenıyorum tavıklum ya evdeyım zaten hiç bişi yapmıyodum bı yemek onu da bıraktım an itibarıyla inş yalancı sancı gibi bişeydur ben bişi hissetmiyorum kızcemin tepiklerinden baska Allaha emanetler inş vaktını saatını bekler sıpalar
canım benim çok sevindim sağlıklaa doğsun oğlun yerim ben onu
Allah isteyen herkese versin innşallh
günaydınlarrrrr.....
kızlar az önce aldığım gereksiz şeylere, yanlış aldıklarıma, almam gereken asıl şeylere bakıyordum da yazayım da hamile arkadaşlara nacizane fikir olsun dedim.. ahhhh şimdiki aklım olsaaa..... tecrübe işte...
kazulet gibi bebek arabası.... sakııınn.... o kadar araştırdım ve yine gittim kocaman hantal birşey aldım. tavsiyem chicco lite way... 1 kere alın ... komşumuzun ondandı ahhh ahmak kafam... hem yatabiliyor da tamamen.. doğumdan itibaren kullan hafif oh mis... bu sözümü yabana atmayın. aman çok teferruatsız şöyle kapı gibi arabası olsun yavrumun dediydim ben de ama bir halta yaramıyor söylim...
sakın ben gibi bakım ürünlerinde aman nolcak deyip ucuza kaçmayın sonra elinizden daha çok para çıkıyor... bakım ürünlerinin hepsini ( şampuan pişik kremi vs. ) sebamed ya da mustela alın...
bez kesinlikle prima... üstüne bez tanımam... başka markaları denemeyin bile ben denedim paketler boşa gitti. kar edeyim derken zarar..
ıslak mendil kesinlikle su ve pamuktan oluşan tek ıslak mendil var o da unibaby, şimdiden stok yapın. onun üstüne de ıslak mendil tanımam :)
biberon ve setlerinde kesinlikle chicco ... çok kaliteli... fiyatıda dr. brown a göre falan biraz daha uygun...ve kesinlikle bpa değil cam biberon... ha sırası gelmişken kuş kadar su şişesi almayın. 30 ml lik. büyük olsun, çok az su alıyor içine...gereksiz.
banyo küveti çok gereksiz artık sığmıyor kazulet gibi kaldı köşede. leğeeeennn :) hadi aldınız diyelim ilk zamanlar file iyi de şimdi bana küvet süngeri lazım bak, sığmıyor filenin üstüne. bir tane de sünger alın...kuru kuru küvete yatamıyor.
dönence bence gerekli almışken iyi birşley alın yoksa çocuğun ilgisini çekmiyor. tiny love en güzeli...
oyun halısı çokkkkkk gereksiz... sakın almayın...
mutlaka bir hamak beşiğiniz olsun. şimdiden alın. sallamaya alıştırmayayım dese de alışıyoooorrlarr....
şimdilik aklıma gelenler bunlar... :)
soracağınız olursaaa ben burdayım. ha bu arada bunlar benşm fikirlerim yine de siz en iyisini bilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?