Çok sağol ketenhelvam Rabbim evlatlarımıza hayırlı omürler versin inşozimm doğurmuş hayırlı olsuntanger işşallah tavuklu makarna sanada hayırlı doğumlar canım çook özledim sizi eski günleri ama çocuklatrdan vakit yok inanın sizi çok seviyorummmmm
Hayırlı olsun canım cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşKizlar dr gittim kese olusmus kan tahlili yapmadik cuma tekrar gitcem .
Rabbim birini aldi ama tesellisini verdi tam bir seneoldu bebegimi kaybedeli simdi iyi dusunuyorum ve dua ediyorum rabbim kucagima almayi nasip etsin.
Hilalim bende oyleyım bi ateş basıyo inan nefes alamıyorum heryerimden su akıyo bı bakıyorsun sıtma tutuyo okadar üşüyorum ki lohusalıktanmış emzirme için tavsiyem emzirme yastığı sırtların ağrıycak bide karbonatlı su kaynamış suya karbonat atıyosun emmeden ve emdıkten sonra göğsünü siliyosun hem bebegin agzı pamucuk olmasın dıye bıde cok sık emdiği için tahriş oluyo lansinoh kullanıyorum daha çok tazeyim bir haftalığız tecrubelerım henüz yok denecek kadar azOhhh çok şükür tekrar tebrik ederim tanger hep iyi düşün her sey güzel olcak rabbim saglicakla büyütmeyi nasip eylesin
Ozim benide cok terletiyor hersey sagma esnasinda ates basiyor yaniyorum resmen sende de oluyor mu birde bana emzirme esnasinda verebilcegin tavsiyeler varmı
Canım aslına bakarsın hiç öneride bulunup seni masrafa sokmam istmeme ben bütün markaları denedim hiçbiri fayda etmedi çok iyi ancak 4. ayda kendiliğinden geçti.Ama yinede denemek istersen bebekten bebeğe farklılık göstersede bize neo baby biraz iyi geldi.Ama tamemen geçiren birşey yok malesef bizde çok çektik kübra ağlamaktan morarrır sesi kesilene kadar ağlardı çok zor günlerdi çok ağlarsa battaniye araında sallamak çözüm olabiliryor birde gazlı bebek emzik ememsi şart diye düşünüyroum emziğe alışırsa bir nebze rahar edersin.
Çok sağol ketenhelvam Rabbim evlatlarımıza hayırlı omürler versin inş
Hayırlı olsun canım cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş
Hilalim bende oyleyım bi ateş basıyo inan nefes alamıyorum heryerimden su akıyo bı bakıyorsun sıtma tutuyo okadar üşüyorum ki lohusalıktanmış emzirme için tavsiyem emzirme yastığı sırtların ağrıycak bide karbonatlı su kaynamış suya karbonat atıyosun emmeden ve emdıkten sonra göğsünü siliyosun hem bebegin agzı pamucuk olmasın dıye bıde cok sık emdiği için tahriş oluyo lansinoh kullanıyorum daha çok tazeyim bir haftalığız tecrubelerım henüz yok denecek kadar az
Sağol meganım napalım allah saglık versınde ole bole buyucekler inş siz atlattınız sıra bizde onun aglamasına dayanamıyorum inş cok surmez
merhaba kızlar.
nasılsınız beni unutmuş olabilirsiniz.uzun zaman oldu.en son tedaviye başlayacağımızı bildirmiştim.şükür herşey yolunda gitti ve şimdi 20.haftalık hamileyim.bir kızımız olcak inşallah ALLAH bağışlarsa.yeni doğum yapanları ve yeni hamiş haberi alan herkesi tebrik ediyorum.
merhaba kizlar.ben araniza yeni katildim azerbaycandan.lutfen bana yardimci olun.ben 4aylik evliyim ama henuz hamile kalmadim.simdi adetime 3gun var.1hafta once adet olucakmisim gibi karin agrilarim basladi.hala devam ediyor.yuzumde sivilceler cikdi oysa hic olmazdi.ayaklarim buz gibi ve cok agriyor.idrara cok sik cikmaya basladim.ama bulantim ve goguslerimde buyume agri falan yok.cok usuyorum.kislik elbiselerimi cikardim dolapdan))sizce bu ne demek?haa bide akintim yok.gecen aylara ragmen azaldi
oyy gülümm çok sevndmmm saglıkla kucagna da all inş
ozimmmm cnm bnmmmmm ömürlü olsunnnnnnnnn resm isterzzzzzhoşşgelmşş kızcemzzzzzz
cnm gaz erken başlamş neo baby btksel bi ilaç cnm kullanablrsn aslnda bzm gazımıza en ii o gelmşti
göğüs yarası içn susam yağı çok ii bi de kalkan ii gelıo kuru tutuo herşey yolna grcek cnm zamnla ilk aylsr brazcık zor sonrası çokk daha keyfliii
çok saolasın duygumm.inşallah sağlıkla kucağımıza alırızsiz nasılsınız ece nasıl.sizden öğrencek çok şey var :)
merhaba kizlar.ben araniza yeni katildim azerbaycandan.lutfen bana yardimci olun.ben 4aylik evliyim ama henuz hamile kalmadim.simdi adetime 3gun var.1hafta once adet olucakmisim gibi karin agrilarim basladi.hala devam ediyor.yuzumde sivilceler cikdi oysa hic olmazdi.ayaklarim buz gibi ve cok agriyor.idrara cok sik cikmaya basladim.ama bulantim ve goguslerimde buyume agri falan yok.cok usuyorum.kislik elbiselerimi cikardim dolapdan))sizce bu ne demek?haa bide akintim yok.gecen aylara ragmen azaldi
Meganım malesef kızım gazlı ve uykusuz cok aglama krızımız tutuyo gaz damlası ne öneriyosunuz ??
Hilalvim ped yapışıyo canımı yakıyo kızım sürekli emmek istiyo göğsüm dinlenmeden emiyo oyuzden kalkan biraz daha ıyı oldu krem suruyorum bulasmıyo en azından senin yavas yavas alışmış artık yara olmaz inş ceylincik emerken
Gunaydin kizlar tavukklu dogum yaptimi merak ediyorum
Digerleride neredeler gamze utopyaa meg puff da bir cogu yok hadi donun su topige ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?