Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ozimm doğurmuş hayırlı olsuntanger işşallahtavuklu makarna sanada hayırlı doğumlar canımçook özledim sizi eski günleri ama çocuklatrdan vakit yok inanın sizi çok seviyorummmmm
Çok sağol ketenhelvam Rabbim evlatlarımıza hayırlı omürler versin inş
Kizlar dr gittim kese olusmus kan tahlili yapmadik cuma tekrar gitcem .
Rabbim birini aldi ama tesellisini verdi tam bir seneoldu bebegimi kaybedeli simdi iyi dusunuyorum ve dua ediyorum rabbim kucagima almayi nasip etsin.
Hayırlı olsun canım cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inş
Hilalim bende oyleyım bi ateş basıyo inan nefes alamıyorum heryerimden su akıyo bı bakıyorsun sıtma tutuyo okadar üşüyorum ki lohusalıktanmış emzirme için tavsiyem emzirme yastığı sırtların ağrıycak bide karbonatlı su kaynamış suya karbonat atıyosun emmeden ve emdıkten sonra göğsünü siliyosun hem bebegin agzı pamucuk olmasın dıye bıde cok sık emdiği için tahriş oluyo lansinoh kullanıyorum daha çok tazeyim bir haftalığız tecrubelerım henüz yok denecek kadar az

Sağol meganım napalım allah saglık versınde ole bole buyucekler inş siz atlattınız sıra bizde onun aglamasına dayanamıyorum inş cok surmez

Evet insan çok üzülüyor ama ağlmaktan birşey olmadaığını anlıyorsun zamanla ben çok korkardım birşey olacak diye ağlarken morarıyordu hatta ilk zamanlar o ağladıkça ağlıyordum sonra böyle yapınca onu dahada huzursuz ettiğimi anladım ve o ağlarken daha sakin olmaya başladım karnını ovala hafif hafif bazen işe yarıyor

Eğer ağlamasının gazdan olduğuna eminsen dr gaz diyorsa hiç takma kafana geçicek kendiliğinden.birde kundak ypmıyorsan tabsiye ederim ben kübrayı şuan kundaklayıp uyutuyorum dakınca açıyorum.Ama kalça çıkığı olmaması için bacak kısmını gevşek bırak üsttaraftan ince bir penye battaniye ile üstten kollarını içeri koyarak sarabilirsin sıkmadan böyle rahat uyuyorlar.

Son düzenleme:
ozim bebeğinin gaz problemi inş.çabuk geçer canım tahmin edebiliyorum çok zor oluyordur..
göğüs acında çabur geçer inş.

ilk günler zorlanıyordur insan ama inş.çabucak alışırsınız canım..

merhaba kızlar.
nasılsınız beni unutmuş olabilirsiniz.uzun zaman oldu.en son tedaviye başlayacağımızı bildirmiştim.şükür herşey yolunda gitti ve şimdi 20.haftalık hamileyim.bir kızımız olcak inşallah ALLAH bağışlarsa.yeni doğum yapanları ve yeni hamiş haberi alan herkesi tebrik ediyorum.

merhaba kizlar.ben araniza yeni katildim azerbaycandan.lutfen bana yardimci olun.ben 4aylik evliyim ama henuz hamile kalmadim.simdi adetime 3gun var.1hafta once adet olucakmisim gibi karin agrilarim basladi.hala devam ediyor.yuzumde sivilceler cikdi oysa hic olmazdi.ayaklarim buz gibi ve cok agriyor.idrara cok sik cikmaya basladim.ama bulantim ve goguslerimde buyume agri falan yok.cok usuyorum.kislik elbiselerimi cikardim dolapdan))sizce bu ne demek?haa bide akintim yok.gecen aylara ragmen azaldi

ozimmmm cnm bnmmmmm ömürlü olsunnnnnnnnn resm isterzzzzz hoşşgelmşş kızcemzzzzzz

cnm gaz erken başlamş neo baby btksel bi ilaç cnm kullanablrsn aslnda bzm gazımıza en ii o gelmşti

göğüs yarası içn susam yağı çok ii bi de kalkan ii gelıo kuru tutuo herşey yolna grcek cnm zamnla ilk aylsr brazcık zor sonrası çokk daha keyfliii

oyy gülümm çok sevndmmm saglıkla kucagna da all inş

cnm belrtiler bazen gerçeği de yansıtıo bazen de yansıtmıo yanltıcı da olablıo en guzeli üç gün sonra idrar testi alıp bi yap bakalm inşş hamişsndr hayırlı zamana gelsn kuzun inşşş

Duygum canım çok tesekkur ederim sana msj atıcaktım inan ona bıle vaktım olmadı resim koyarım inş telden girıyorum hep bı denıycez bakalım gaz mı kolik aglamasımı karısıyo bırbırıne bılemiyoruz inş yavas yavas gecıcek teyzesi

çok saolasın duygumm.inşallah sağlıkla kucağımıza alırızsiz nasılsınız ece nasıl.sizden öğrencek çok şey var :)

ece ii cnm çok şükür büyüdük artık duzenmz daha otrdu gibi hala kaka yaparken zorlanıorz ama eskisi gibi degl artık çok daha başka çok daha keyfli çok şükür ki
tabi cnm ne istersen sorablrsn elmden geldgnce grıorm ben her gun olmasa da okuorm topigi ne istersen sorablrsn alşverş var şimdi demi oy çok keyfli herşey içine sine sine olsun cnm bnm keyfle gecsn bu surec saglıkla da al kucagna bebşini sonnda

selam arkadaslar nasilsiniz ??

dogru duzgun takip de edemiyorum sanirim ozim dogum yapmis. davikli da dogurdu doguracakmis. haydi bir avazda insaallah..

ozim yavrun hayirli, ugurlu olsun.. Rabbim saglikli guzel omurler versin,.

nerde eski gunleri bu topikin yaa..

muhabbetler bitmezdi

hosgeldin aramiza
soylediklerin hamilelikle ilgili olabilir ama boyle seyler insani cok yaniltabiliyor
sen simdi hamile kalmak istedigin icin her ay hamileymissin gibi hissetmen normal
ben de cok yasadim ve her yasadigimi hamilelikten diye yorumluyordum
en onemli sey adet gecikmesi unutma. bunu ysadiginda hamile kalma ihtimali cok yuksek oluyor tabi gecikme baska sebeplerden degilse.
bir de bazi kadinlar yerlesme kanamasi gorebiliyor. benim adete 1 hafta kala yerlesme kanamam oldu ve hamile kaldigima emin oldum.
insallah en kisa zamanda hamile olursun

gaz damlasi sabsimplex cok iyi canim, hem bitkisel hem de baya etkili oldu bizde. ben bircok damla denedim ve en iyi bu geldi. tabi bebekten bebege degisiyor ama cogu kisi bunu kullaniyordu benim arkadaslarimdan da

Gunaydin kizlar tavukklu dogum yaptimi merak ediyorum

Digerleride neredeler gamze utopyaa meg puff da bir cogu yok hadi donun su topige ...

Gunaydin kizlar tavukklu dogum yaptimi merak ediyorum

Digerleride neredeler gamze utopyaa meg puff da bir cogu yok hadi donun su topige ...

ben burdayım canım, sadece arada yazıyorum ama her gün ne var ne yok diye okuyorum.

Bu arada kızlar bi çoğunuz bilmiyosunuz esranın bebeğinin kalbi durmuştu, kürtajla alındı üzerinden 2 haftadan fazla geçti, olaki esrayı görürseniz bişey söylemeyin bebekle ilgili, yarası tekrar deşilmesin

DOGUM SIRASI LİSTESİ

..................
88prenses22***miyaba bebek
balelam***miyaba bebek
utopya_06***miyaba bebek
mrs.who***miyaba bebek
didems25***miyaba bebek
nagi_han82***miyaba bebek
dhc3***miyaba bebek
zammbak***miyaba bebek
sewdamm***miyaba bebek
Elis***miyaba bebek
puffy123***miyaba bebek
biblo01***miyaba bebek
azra2424***miyaba bebek
ildailda***miyaba bebek
moon83***miyaba bebek
damlapal***miyaba bebek
Master***miyaba bebek
Masumiyet***miyaba bebek
ozlem8187***miyaba bebek
huzur17***miyaba bebek
rumuzyok***miyaba bebek
lotusdream***miyaba bebek
ksel***miyaba bebek
ketenhelva***miyaba bebek
hevin***miyaba bebek
BLUEmoon2009***miyaba bebek
Oflu***miyaba bebek
sebbnemm***miyaba bebek
RUYALI***miyaba bebek
papatya_ozmen***miyaba bebek
alya_***miyaba bebek
byzglm***miyaba bebek
sifaa***miyaba bebek
ztar***miyaba bebek
suesue***miyaba bebek
ilknur_defne***miyaba bebek
buyukaksu***miyaba bebek
umutege16***miyaba bebek
lovely17***miyaba bebek
everythingwillbegreat***miyaba bebek
melisakaktus***miyaba bebek
hilal19***miyaba bebek
ozim84***miyaba bebek

1)_MiNeL_
2)tavuklumakarna
3)periprenses
4)Jack_Frost
5)beyazkelebek85
6)esens
7)Taube
8)aysunayy
9)umudumunUmudusun

Biz geldik ama kimseciklerde yokki
Allah isteyen herkese tez zamanda hayirli saglikli bi bebis versin insallah en zor sinavlardan biride bu iste
Tum hamislerde hayirlisiyla kuzucuklarina kavussun insallah

Listeye baktimda tavuklu dogurduysa eger sida ben varim sanirsam
Allahim su ocak ayi hayirlisiyla saglikla gelsin insallah hemencicik

Selam kızlar
Umudum umud olsun cnm coook tebrik ederim allah tamamini erdirsin
Pufy im esradan habetim yoktu cok kötü oldum okuyunca geçmiş geldi aklima ama iste geçiyor daha çok yeni ama o da fark etcek bi günler de gecicek güzel günler gelecek onun için
Bende hastanede süt sagiyorum bir yagmur basladi ki burda eve gitmek istemiyorum şimşekler fln
Perim 6 dan sonrs nasil gecti ben anlamadim

Hilalim napiyor minik kizin ondan haberler getir bize
Zaman hic gecmicekmks gibi geliyor bana nedense ay su ay bitsin ay bu ayda bitsin diye diye geldik ekime bayramda oglusumun odasi hazirlanicak simdide bayrami bekliyorum oda biraz oyalar kasimdada esyalarini yerleatirsem aralikta gecer heralde bi sekilde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…