Insallah pozitif sonuc alır sagpikla kucagina alırsın bebegini canim.
Bende tup bebek yöntemiyle hamile kaldim.anliyorum heyecanini..5.gun transferi ise simdiden bellidir sonucun.
Yaz burayada mutlaka.ins. guzel hanerini.
insallah teşekkür ederim.5.gün transferi nedir ????????Adına sevindim hamilesin :) İnşallah saglıklı olarak kucagına alırsın.Darısı bana inş.Pozitif sonucu bi alayım yemin ederim büyük harflerle yazacm buraya söz :)
Canım sanırım yasak değil yazman yada özelden msj atarsan cok sevınırımcanım Allah analı babalı büyütmeyi asip etsin benmde 7buçuk aylık oğlum var benimde gğüslerim yara oldu kan emiyodu yavrum tam 50-55 gün sürdü iyieşmesi umarım çabuk düzelir bana lansinoh fayda etmedi ve diğer şeylerde tahin yağı zeytinyağı yarayı anca yumuşatıyo onlar kurutmuyo ben ebe arkadaşımın tavsiyesiyle 3tane kremi karıştırıp sürdüm ona rağmen 15 günü buldu yaranın kuruması istersen kremlerin adını veririm ama burda yazabiliymuyuz bimiyorum Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor göğüs yarası
Ozimm masallah sen ne yedinde boyle dogurdun beee benim zavallaimda olsa ya oyle masallah kuzusuna Allahim hepimize nasib etsin insallah simdi senin evjn misler gibi kokuyordur darisi basima
Hilal insallah cifte bayram olur vallahi bende cook sevinirim bi gelsin evine hepimiz ucucaz valla ama az kaldi insallah
kremlerin adı anestol ,furacin,bepanten pahalı değiller üçü 14 lira tutuyo üçünü karıştırıp sür ama emzirmeden 20 dk önce yıka mutlaka Allah şifa versin
sendemi eskişehirde oturuyosun ben de eskişehirdeyim ben medline da doğum yaptım sen nerde doğum yaptın hangi dr da
Teşeklür ederim yazıyım kenara ama 20 dk önce neden bu bızım için imkansız şusn saat bası emiyo nerdeyse ve bı anda ağlıyo okadar bekletemem neyse inş gecer bakalım evet eskliyım özel ümitte yaptım doğumumu
Yumurta toplama işleminden sonra gecrn sure canim.
O gundn sonra 2.gun 3.gun ve 5. Gun transfer yapılabiliyor embriyolarin durumuna göre
benimki 3.gün transferi ozaman 9.gün oldu belli midir acaba
Ohh masallah senin ogluna darisi benimde oglumun basina :)canım benim oğlum 4700kg doğdu 42 haftalık doğdu ondanda kilosu biraz fazla ama sana tavsiyem bol bol meyva ye ben öle yapmıştım evde yazdan meyve suyu yapmıştık onları içtim ve meyva yedim sanırım ondan kilo aldı bebeğim ama üzülme 3kilo doğsada yeter nolcak sen onu beslersin sen hamileliğini rahat geçir
Gununu beklemek her acidan onemli iste gelisiyor hergecen dakika Allah saglik versin yaa gerisi kolay aslindaCanım sanırım yasak değil yazman yada özelden msj atarsan cok sevınırım
Prensesim sağol canım darısı başına inş hiç özel bişi yemedim kilo için en önemli şey zamanını doldurması 38 haftada 2950 dı miniğim iki haftada 600 grm almış cok şükür sağlıklı olsun da dısarda da hemen buyuyolar annesi Rabbim bu kokuyu arzu eden herkeze versin
Allah emeklerinin dualarinin karsiligini hayirli ve en guzel haberle almayi nasib etain insallah guzel haberi bizede verirsinbenimki 3.gün transferi ozaman 9.gün oldu belli midir acaba
Dostlarım sırdaşlarım ne gunler ne acılar sevınçler paylastım bu topıkte sene 2011 ramazan ayında tanıştım buarayla 2010dan beri arzu ettıgımız miniğimiz için yollara düşmüştüm olmuyodu bi turlu burda sizlerle tanışıp konuşunca farkettım yalnız değildim derdimi sırrımı actım burdaki kardeslerime beraber agladık gun saydık heyecanlandık bırbırımız adına acılarımızı sevinçlerımızı beraber göğüsledik basta demek şstıyorumki burdaki butun arkadaslarımı cok seviyorum Allahım hepinizin gönlüne göre versin inş
Gelelim mutlu sona aralık ayıında kousmak için gıttıgımız tup bebek merkezinde anı bı kararla o gıb baslama kararı aldık inanamamıştım kimseye solemedik aslında suprız baslamak iyi oldu stres yapmaya vakıt kalmadan transfer gunu geldi ve buyuk gun 15 ocakta test yaptırıp mujdemi vericektım sızlere ama test sonucum düşük ve ümitsizdi ama ben inanmak istedim sizlerin dusları ve Rabbimin izniyle o zor gunler gectı be mınığım bana tutunmuştu düşük tehlıkesi kanama falan derken aramıza bı prenses geliceğini öğrendik Günler zor geçiyodu bazen zaman duruyodu ama endişeler bıraz hafıfledı şükürler olsun cok güzel bi hamilelik gecırdım zaman daraldı ve cok şüküürson zamanlara geldık artık hazırdık odası esysları hepimiz heycanla prensesimizi bekliyoduk 36 37 38 derken 39 haftanın bıtımıne doğru sezeryan yapma kararı aldı dokgorumuz miniğim kanala yerleşemedi kan sulandırıcıda olduğum için riske atamadı sancıda yok ortada cuma günü sezeryanla alındı miniğim genel anestezi oldum iyiyim çok şükür kuzumu görünce butun acılar gecıyo narkoz atmada biraz sıkıntı yasadım ogun dikişlerim cok acıdı ama şimdi ıyıyız kuzım 3550 51 cm doğdu ilk iki gun mama takvıyesi yaptık şimdi sadece emiyo sutum yavas yavas geliyo ama su acı konusu cok zor yara oldu gıbı lansınoh kullanıyorum kalkan aldım kullananlar nası kullandığınızı yazarmısınız onu takınca hep nemli kalıyo sanki napsam bilmiyorum inş dsha fazla olmazda emziririm kuzumu mutlu sona geldik cok şükür hepinize tesekkur ederiz guzel dileklerınız için Rabbim arzu eden herkeze versin inş doğum beklıyen canlarım inş sizlerde vaktınde saglıkla tadın bu mutluluğu hepinizi coookkk öptük
ben daha doğurmadım kızlaroğluşla geziyoruz, yavrum annesini çok seviyo ayrılamıyo herhalde sağlıkla gelsin de inşallah
vitamini kestim fazla kilo almasın da doğum kolay olsun die..inşallah sağlıklı ve kolay olur hayırlısıyla..
Tavuklu saglikla gelsin kuzun ne guzel bi elin parmaklarini gecmicek kadar gun kaldi kavusmanaben daha doğurmadım kızlaroğluşla geziyoruz, yavrum annesini çok seviyo ayrılamıyo herhalde sağlıkla gelsin de inşallah
vitamini kestim fazla kilo almasın da doğum kolay olsun die..inşallah sağlıklı ve kolay olur hayırlısıyla..
Meganım canım çok sağol çok şükür kavuştuk meleğimize Rabbim acılarını göstermesin arzu eden herkeze nasip etsin inş.sutum geldiğinden beri daha iyi çok şükür ozaman bende kullanmaya devam ediyım içinde biraz süt bırıkıyo ama ben krem bol kullanıyorum diye o sutlerı bırıktırmıyorum dokuyorum kremle karıstıgı için bende kremi hep siliyorum karbonatlı suyla siz kocaman oldunuz bile maşallah darısı bıze inşCanım tebrik ederimmmm Allah analı babalı büyütsün kuzunuu.
Göğüs yaralarından bende çok çektim ağlayarak emziriyordum hiç geçmicek sanmıştım ama geçiyor zamanla alışıyor göğüs uçları ben lanolin gold diye bir krem kullanmıştım o lansinohtan daha iyi geldi bana.Onuda silmeden emzirebiliyorsun ben yinede üzerinden yoğun kremini siliyordum kuru bir penye mendille.
Kalkanların hava alanlarını kulandım gündüz gece de üzerim ıslanmasın diye kapalı olanalrı kullnıyordum ben 40 ım çıkana kadar
göğüs ucu nemli kalıyor ama kanallar açık oluyor böyle daha az acıyor bende senin gibi düşünüp bir ara kalkanları çıkarmıştım ama göğüs uçları kuruyunca emzirirken daha çok canım yanıyordu.
Canım hayırlısı ben 40 haftanın son gunu doğurtuldum doğuramadım bile az kaldı inş seninde saglıkla doğsun kuzunben daha doğurmadım kızlaroğluşla geziyoruz, yavrum annesini çok seviyo ayrılamıyo herhalde sağlıkla gelsin de inşallah
Napiyon Eminem özledim durumlar nasil kizin nasil
Album yaptım son diye bakarsın nezaman demirbaş olcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?