Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Insallah pozitif sonuc alır sagpikla kucagina alırsın bebegini canim.
Bende tup bebek yöntemiyle hamile kaldim.anliyorum heyecanini..5.gun transferi ise simdiden bellidir sonucun.
Yaz burayada mutlaka.ins. guzel hanerini.

insallah teşekkür ederim.5.gün transferi nedir ????????Adına sevindim hamilesin :) İnşallah saglıklı olarak kucagına alırsın.Darısı bana inş.Pozitif sonucu bi alayım yemin ederim büyük harflerle yazacm buraya söz :)

Yumurta toplama işleminden sonra gecrn sure canim.
O gundn sonra 2.gun 3.gun ve 5. Gun transfer yapılabiliyor embriyolarin durumuna göre

Ozimm masallah sen ne yedinde boyle dogurdun beee benim zavallaimda olsa ya oyle masallah kuzusuna Allahim hepimize nasib etsin insallah simdi senin evjn misler gibi kokuyordur darisi basima

Hilal insallah cifte bayram olur vallahi bende cook sevinirim bi gelsin evine hepimiz ucucaz valla ama az kaldi insallah

Canım sanırım yasak değil yazman yada özelden msj atarsan cok sevınırım

Prensesim sağol canım darısı başına inş hiç özel bişi yemedim kilo için en önemli şey zamanını doldurması 38 haftada 2950 dı miniğim iki haftada 600 grm almış cok şükür sağlıklı olsun da dısarda da hemen buyuyolar annesi Rabbim bu kokuyu arzu eden herkeze versin

kremlerin adı anestol ,furacin,bepanten pahalı değiller üçü 14 lira tutuyo üçünü karıştırıp sür ama emzirmeden 20 dk önce yıka mutlaka Allah şifa versin

sendemi eskişehirde oturuyosun ben de eskişehirdeyim ben medline da doğum yaptım sen nerde doğum yaptın hangi dr da

Teşeklür ederim yazıyım kenara ama 20 dk önce neden bu bızım için imkansız şusn saat bası emiyo nerdeyse ve bı anda ağlıyo okadar bekletemem neyse inş gecer bakalım evet eskliyım özel ümitte yaptım doğumumu

kimyasal ilaç olduğu için canım iyice yıkarsanda bi sorun olmaz bence 20dk bekleme haklısın yeni doğduğundan sürekli emmek ister Allah şifa versin çokk zordur bilirim psikolojm bozulmuştu resmen yaralarım bi geçsin 24 saat emzirmeye razıyım diyodum

canım benim oğlum 4700kg doğdu 42 haftalık doğdu ondanda kilosu biraz fazla ama sana tavsiyem bol bol meyva ye ben öle yapmıştım evde yazdan meyve suyu yapmıştık onları içtim ve meyva yedim sanırım ondan kilo aldı bebeğim ama üzülme 3kilo doğsada yeter nolcak sen onu beslersin sen hamileliğini rahat geçir

Ohh masallah senin ogluna darisi benimde oglumun basina :)
Aslinda bende meyve filan tuketiyorum ama hepsi bana yariyor malesef
Insallah tontis olur yavru kusum zayif olursa cok uzulucem nedense taktim kafaya 3 kilo cok minnak saglikli tabi ama

Gununu beklemek her acidan onemli iste gelisiyor hergecen dakika Allah saglik versin yaa gerisi kolay aslinda
Kurban olurum koklasin onu teyzesi mis misss
benimki 3.gün transferi ozaman 9.gün oldu belli midir acaba
Allah emeklerinin dualarinin karsiligini hayirli ve en guzel haberle almayi nasib etain insallah guzel haberi bizede verirsin

ben daha doğurmadım kızlaroğluşla geziyoruz, yavrum annesini çok seviyo ayrılamıyo herhalde sağlıkla gelsin de inşallah

vitamini kestim fazla kilo almasın da doğum kolay olsun die..inşallah sağlıklı ve kolay olur hayırlısıyla..

Canım tebrik ederimmmm Allah analı babalı büyütsün kuzunuu.
Göğüs yaralarından bende çok çektim ağlayarak emziriyordum hiç geçmicek sanmıştım ama geçiyor zamanla alışıyor göğüs uçları ben lanolin gold diye bir krem kullanmıştım o lansinohtan daha iyi geldi bana.Onuda silmeden emzirebiliyorsun ben yinede üzerinden yoğun kremini siliyordum kuru bir penye mendille.

Kalkanların hava alanlarını kulandım gündüz gece de üzerim ıslanmasın diye kapalı olanalrı kullnıyordum ben 40 ım çıkana kadar
göğüs ucu nemli kalıyor ama kanallar açık oluyor böyle daha az acıyor bende senin gibi düşünüp bir ara kalkanları çıkarmıştım ama göğüs uçları kuruyunca emzirirken daha çok canım yanıyordu.

Tavuklum senin kuzu sevdi yerini sanırımAllah hayırlısıyla sağıcakla kavuştursun sizide kolay bir doğum olur inşallah.

Tavuklu saglikla gelsin kuzun ne guzel bi elin parmaklarini gecmicek kadar gun kaldi kavusmana

Kizlar o kalkan filan ne oluyor neye yariyor ben bi gogus pedini biliyorum baskada bilmiyorum
Birde su sut sagma makinesi konusunda kararsizim kimi elektrikli cam yakiyor manuel cok rahat diyor kimide elektrikliden memnunum diyor napicam sadirdim valla

Meganım canım çok sağol çok şükür kavuştuk meleğimize Rabbim acılarını göstermesin arzu eden herkeze nasip etsin inş.sutum geldiğinden beri daha iyi çok şükür ozaman bende kullanmaya devam ediyım içinde biraz süt bırıkıyo ama ben krem bol kullanıyorum diye o sutlerı bırıktırmıyorum dokuyorum kremle karıstıgı için bende kremi hep siliyorum karbonatlı suyla siz kocaman oldunuz bile maşallah darısı bıze inş
Canım hayırlısı ben 40 haftanın son gunu doğurtuldum doğuramadım bile az kaldı inş seninde saglıkla doğsun kuzun

Napiyon Eminem özledim durumlar nasil kizin nasil
Album yaptım son diye bakarsın nezaman demirbaş olcan

kediciğimm canımm kusura bakma görmedim
nasıl olayım hayat hep koşturmacayla geçiyo:26:
kızımda:26:iyi çok şükür okullar başladı ve bizim için marotonda başladı:18:
sen nasılsın bakalım bende çok özledim

ozimmm canımmm benim çok şükür meleğine kavuşmuşsunn maşallah sizeee
rabbiim hayırlı bir evlat etsin yavrunu çokk mutlu oldum

bende iyiyim tatlım ne olsun şu an oğluşla kavga halindeyiz laptopu almaya çalışıyor kızıyor vermeyince ff12gg2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…