Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi geceler kimseler yok ama ben yinede sorayım ben ayın 29 unda sabah regli oldum ve 30 unda akşam bitti nerdeyse sadece 1 gün sürdü bugünde ateş basması var ve çok fena gerginim bunlar biraz menepoz belirtileri offffffff çok canım sıkkın

Kaç yaşındasınki böyle düşünüyorsun..!? Bende de oluyordu bi gün adet sürmeler ..olur arada böyle takılma bence bunlara..

canım belki içinde folikül kisti olmuştur bir doktora git ve usg baktır

kızlar ben de doğurdumm..normal oldu..dün doğdu bugün taburcu olduk..salı dr a gittim kontrole 3 cm açıklık varmış..sabaha kadar hastanede gözetim altında durduk..bi ara kalp atışları düştü..tekrar olursa sezeryana alcaktı dr..ama şükür gerek kalmadı öğlen 2 saat suni sancı takviyesiyle normal doğdu...Allahım herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularına..

tebrik ederim cnm hem normal doğurma cesaretini gösterdiğin için hemde meleğine kavuştuğun için saglıkla büyüyün

tebrik ederim saglikla buyusun yavrun
gecmis olsun sana da

Hayırlı uğurlu olsun canım.. Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.,

Kod:
ta

Tavuklum gözün aydın cok sevındım normal olmasına sağlıkla buyusun inş 🍼👏

Tavuklum Tebrikler ben cepten girdigim için göremiyorum bnm gebelik takvimi hala devam ediyor mu

Tavukluu tebrik ederim Allah uzun omurler versin

Kizlar sirada ben varim galiba ama ocakta ocaga kadar tek eksin hamis haberleri olucak :)

Hilalcim evet hamilelik takvimin devam ediyor

Tavuklum Tebrikler yavruna kavusmussun bol sutlu sağ likli mutlu günler inşallah

kızlar hepinize çokk teşekkürler..

hepinizi öptük yavruşla..

Rabbim her isteyene bir az evvel nasip etsin..

hamilelere de sağlıkla evlerine yavrularıyla dönmeyi nasip etsin..

normal doğumu mümkün olanlar korkmasın korkulacak bişey değil..

Tavuklumakarna masallah size ne güzel bebegine kavusdun darisi bizim basimiza

Kizlar ölüyorum bulantidan hicbirseyin faydasi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…