bende iyiyim tatlım ne olsun şu an oğluşla kavga halindeyiz laptopu almaya çalışıyor kızıyor vermeyince ff12gg2
Canım kalkan kesinlikle alınması gerekn birşey ben doğum yaptım 3 gün sonra yana yana kalkan aradım.Heryerde bulunmuyor şimdiden mutlaka al.Göğüs uçları ilk zaman çok hassas oluyor göğüs pedi kullanamıyorsun deyince çok canım yanıyordu benim.kalkan plastikten güğüsün çamaşıra temas etmesini önlüyor hemde hava almasını sağlıyor.Süt içinde birikiyor üzerin ıslanmıyor çok büyük rahatlık 1 buçuk ay kadar kullandım ben sonra göğüs uçları düzeldi.Tavuklu saglikla gelsin kuzun ne guzel bi elin parmaklarini gecmicek kadar gun kaldi kavusmana
Kizlar o kalkan filan ne oluyor neye yariyor ben bi gogus pedini biliyorum baskada bilmiyorum
Birde su sut sagma makinesi konusunda kararsizim kimi elektrikli cam yakiyor manuel cok rahat diyor kimide elektrikliden memnunum diyor napicam sadirdim valla
Meganım canım çok sağol çok şükür kavuştuk meleğimize Rabbim acılarını göstermesin arzu eden herkeze nasip etsin inş.sutum geldiğinden beri daha iyi çok şükür ozaman bende kullanmaya devam ediyım içinde biraz süt bırıkıyo ama ben krem bol kullanıyorum diye o sutlerı bırıktırmıyorum dokuyorum kremle karıstıgı için bende kremi hep siliyorum karbonatlı suyla siz kocaman oldunuz bile maşallah darısı bıze inş
Canım hayırlısı ben 40 haftanın son gunu doğurtuldum doğuramadım bile az kaldı inş seninde saglıkla doğsun kuzun
Eminem cok sağol canım Allah razı olsun darısı senin olsun tez vakitte inşozimmm canımmm benim çok şükür meleğine kavuşmuşsunn maşallah sizeee
rabbiim hayırlı bir evlat etsin yavrunu çokk mutlu oldum
ozim doğum yapmışsın tebrikler canım
herkesler iyidir inşallah
Günaydin canlar nasilsiniz bakalim hergun giriyorum kimsecikler yok herkes nerelerde:)
Size guzel bir haber vereyim bat 6 gun gecikti cift cizgiyi gordum bugun kan tahlili yaptiracagim rabbim hayirlisini nasip etsin
Tavuklum senin kuzu sevdi yerini sanırımAllah hayırlısıyla sağıcakla kavuştursun sizide kolay bir doğum olur inşallah.
Tavuklu saglikla gelsin kuzun ne guzel bi elin parmaklarini gecmicek kadar gun kaldi kavusmana
Kizlar o kalkan filan ne oluyor neye yariyor ben bi gogus pedini biliyorum baskada bilmiyorum
Birde su sut sagma makinesi konusunda kararsizim kimi elektrikli cam yakiyor manuel cok rahat diyor kimide elektrikliden memnunum diyor napicam sadirdim valla
Meganım malesef kızım gazlı ve uykusuz cok aglama krızımız tutuyo gaz damlası ne öneriyosunuz ??Nasılsın kuzun nasıl sakinmi inşallah gazsız olsun
Tangerim ne güzel bi hbr kan sonucu ne zmn çıkıyor?
Ozim ben kalkan almadim ped takiyorum ama o bile rahatsiz ediyor bana cok sıcak basiyor .ben sagdiktan sonra silip biraz acik bırakıyorum hic yara olmadı ama tabi bebis henüz emmedi o zmn farklıdır
ozimm doğurmuş hayırlı olsuntanger işşallah tavuklu makarna sanada hayırlı doğumlar canım çook özledim sizi eski günleri ama çocuklatrdan vakit yok inanın sizi çok seviyorummmmm
Günaydin canlar nasilsiniz bakalim hergun giriyorum kimsecikler yok herkes nerelerde:)
Size guzel bir haber vereyim bat 6 gun gecikti cift cizgiyi gordum bugun kan tahlili yaptiracagim rabbim hayirlisini nasip etsin
Kizlar dr gittim kese olusmus kan tahlili yapmadik cuma tekrar gitcem .
Rabbim birini aldi ama tesellisini verdi tam bir seneoldu bebegimi kaybedeli simdi iyi dusunuyorum ve dua ediyorum rabbim kucagima almayi nasip etsin.
Meganım malesef kızım gazlı ve uykusuz cok aglama krızımız tutuyo gaz damlası ne öneriyosunuz ??
Hilalvim ped yapışıyo canımı yakıyo kızım sürekli emmek istiyo göğsüm dinlenmeden emiyo oyuzden kalkan biraz daha ıyı oldu krem suruyorum bulasmıyo en azından senin yavas yavas alışmış artık yara olmaz inş ceylincik emerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?