Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende iyiyim tatlım ne olsun şu an oğluşla kavga halindeyiz laptopu almaya çalışıyor kızıyor vermeyince ff12gg2

hahhaaa belli belliiiii
öp o yaramazı benimmm yerimeeee
hatta sen bırak leptopu ona birazda onla çetleşelimm

Canım kalkan kesinlikle alınması gerekn birşey ben doğum yaptım 3 gün sonra yana yana kalkan aradım.Heryerde bulunmuyor şimdiden mutlaka al.Göğüs uçları ilk zaman çok hassas oluyor göğüs pedi kullanamıyorsun deyince çok canım yanıyordu benim.kalkan plastikten güğüsün çamaşıra temas etmesini önlüyor hemde hava almasını sağlıyor.Süt içinde birikiyor üzerin ıslanmıyor çok büyük rahatlık 1 buçuk ay kadar kullandım ben sonra göğüs uçları düzeldi.

Süt sağma makineside medela tavsiye ederim can acıtmıyor manuel alma işine yaramaz.Pompada mutlaka alınması gereken bir ürün şimdiden al ben onuda almadım hamileyken sonra çok pişman oldum lazım olunca her yerde bulunmuyor her marka.

Bende kullanmadım hiç kalkanda biriken sütleri bencede hiç gerek yok memeden emsin daha sağlıklı orda hem bekliyor hemde kremle karışıp yağlı birşey oluyor.Kalkanları sıksık yıkıyordum ben ama sıcak suya koymanı tavsiye etmem ben koydum formu bozuldu sanki sonra hep akıtmaya başladı.

Günaydin canlar nasilsiniz bakalim hergun giriyorum kimsecikler yok herkes nerelerde:)
Size guzel bir haber vereyim bat 6 gun gecikti cift cizgiyi gordum bugun kan tahlili yaptiracagim rabbim hayirlisini nasip etsin

ozimmm canımmm benim çok şükür meleğine kavuşmuşsunn maşallah sizeee
rabbiim hayırlı bir evlat etsin yavrunu çokk mutlu oldum
Eminem cok sağol canım Allah razı olsun darısı senin olsun tez vakitte inş
ozim doğum yapmışsın tebrikler canım
herkesler iyidir inşallah

Sağol ferdacım teşekkür ederiz

Günaydin canlar nasilsiniz bakalim hergun giriyorum kimsecikler yok herkes nerelerde:)
Size guzel bir haber vereyim bat 6 gun gecikti cift cizgiyi gordum bugun kan tahlili yaptiracagim rabbim hayirlisini nasip etsin

Ayy bir gigreyim ne var ne yok dedim süper bir habere denk geldim.Tebri kederim inşallah kandada değerin iyi çıkar.

Tangerim ne güzel bi hbr kan sonucu ne zmn çıkıyor?
Ozim ben kalkan almadim ped takiyorum ama o bile rahatsiz ediyor bana cok sıcak basiyor .ben sagdiktan sonra silip biraz acik bırakıyorum hic yara olmadı ama tabi bebis henüz emmedi o zmn farklıdır

artık günlere bakamıyorum cnm ya etraftan da vakti geçenleri filan duyunca bıraktım kendi haline

ozimm doğurmuş hayırlı olsuntanger işşallahtavuklu makarna sanada hayırlı doğumlar canımçook özledim sizi eski günleri ama çocuklatrdan vakit yok inanın sizi çok seviyorummmmm

Nasılsın kuzun nasıl sakinmi inşallah gazsız olsun
Meganım malesef kızım gazlı ve uykusuz cok aglama krızımız tutuyo gaz damlası ne öneriyosunuz ??

Hilalvim ped yapışıyo canımı yakıyo kızım sürekli emmek istiyo göğsüm dinlenmeden emiyo oyuzden kalkan biraz daha ıyı oldu krem suruyorum bulasmıyo en azından senin yavas yavas alışmış artık yara olmaz inş ceylincik emerken

Canım cok sevındım hamıle haberıne Allah kucağına alıp güle güle büyütmeyi nasıp etsın

Kizlar dr gittim kese olusmus kan tahlili yapmadik cuma tekrar gitcem .
Rabbim birini aldi ama tesellisini verdi tam bir seneoldu bebegimi kaybedeli simdi iyi dusunuyorum ve dua ediyorum rabbim kucagima almayi nasip etsin.

Kizlar dr gittim kese olusmus kan tahlili yapmadik cuma tekrar gitcem .
Rabbim birini aldi ama tesellisini verdi tam bir seneoldu bebegimi kaybedeli simdi iyi dusunuyorum ve dua ediyorum rabbim kucagima almayi nasip etsin.

Tangerim cook sevindim senin adina rabbim saglikla kucagina almayida nasib etsin

Kizlar mantar icin kullandigim fitil az kanama yaptim cok korktum ama olabiliyormus ileride kullanan olursa aklinda olsun benim gibi korkmasin

Bugun kontrole ve seker yuklemesi icin gittik sekerim cikmadi cok sukur ama ben ac karnina ve bigun once diyet yapip gittim resmen insallah kendimi kandirmamisimdir
Ben sismeye devam ediyorum ne olucak bu kilolar bilmem insallah catlak filan olmaz
Bu arada iyi haber gecen kontrolde 2 gun geride kalan kilosu 3 gun ileride cikti pasamin o kadar sevindim ki tarifi yok askim oglum 800 gr olmus

Hepinizi opuyoruz

U arada benim kasiklarim cok agriyor dr erken dogum durumu yok rahi boyu iyi dedi idrar tahlilide temiz cikti ama gercekten cok agriyor ayaga kalkarken filan bakalim onun icin magnezyum verdi ve malesef kabizlik sorunum icinde duphalac verdi
Cok sukur bugunlerime yavrusum iyi olsun dimi kizlar

Son düzenleme:
Ohhh çok şükür tekrar tebrik ederim tanger hep iyi düşün her sey güzel olcak rabbim saglicakla büyütmeyi nasip eylesin
Ozim benide cok terletiyor hersey sagma esnasinda ates basiyor yaniyorum resmen sende de oluyor mu birde bana emzirme esnasinda verebilcegin tavsiyeler varmı

Canım aslına bakarsın hiç öneride bulunup seni masrafa sokmam istmeme ben bütün markaları denedim hiçbiri fayda etmedi çok iyi ancak 4. ayda kendiliğinden geçti.Ama yinede denemek istersen bebekten bebeğe farklılık göstersede bize neo baby biraz iyi geldi.Ama tamemen geçiren birşey yok malesef bizde çok çektik kübra ağlamaktan morarrır sesi kesilene kadar ağlardı çok zor günlerdi çok ağlarsa battaniye araında sallamak çözüm olabiliryor birde gazlı bebek emzik ememsi şart diye düşünüyroum emziğe alışırsa bir nebze rahar edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…