Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tam 39 günün Ardından bugün kizimi kucagima verdiler nasil anlatilir bilmiyorum kelime bulamıyorum. Darisi isteyen herkesinbasbasina.cikmamizada az kaldi öyle diyor Dr

Rabbim ayirmasin cnm bir an once evinize cikmayi nasip etsin saglik sihat versin size

Tam 39 günün Ardından bugün kizimi kucagima verdiler nasil anlatilir bilmiyorum kelime bulamıyorum. Darisi isteyen herkesinbasbasina.cikmamizada az kaldi öyle diyor Dr

Ay çok sevindim Allah bir daha hiç ayırmasın sizi yakında evinede gelecek mis kokusuyla kuzun.
Çok güzel bir duygu dimi Allah herkese nasip etsin inşalahh

Çok şükür Hilalim

Vay yy be resmen listede adim yok:13:

herkeslere selam...
nasılsınız ben bayadır uğramamıştım buraya...doğuranlar hamile kalanlar hamile kalıp doğurup yine hamiş olanlar....oooohooooo topikte bayağı gelişmeler olmuş...
benim meleğimde bu ayın 30 unda 1 yaşını dolduracak kısmetse...zaman su gibi akıyor değilmi..
dün SATların-BATların hesabını tutarken bugün yavrularımızın yaşlarından hareketlerinden davranışlarından bahsediyoruz...rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin...bütün arkadaşlarıma da ennnnnn kısa zamanda bu duyguyu tatmayı nasip eylesin...

Hilal canim nasil mutlu oldum Allahim bidaha bu kadar ozletnesin yavrunu cok sukur artik yaramazliklarini anlat bize insallah bayramliklatiyla bu nazlli kizin guzelliginide gorelim :))

selam kizlar napiyonuz? ben de bayadir giremiyorum kk ya.
1 hafta tatil yaptik geldik simdi de tekrar is basi.
cok sukur, bebisimiz buyuyor Allahim yaratiyor iste kendilginden buyuyor orda, canim bnm ins iyidir rahati yerindedir.

bu arada ben de buyuyorum tabi, simdiye kadar 6.3 kg almisim, napicam ben yaa.. doktor da normal filan diyor anlamadim.
hadi bakalim hayirlisi..

kizima bi de yelek ordum, baya zorlandim ama nako tv videolari saolsun. bi de patik orucem ins.
yani tabi cok profesyonel olmadi ama bitince resmini eklerim yine de.
bi tane anne cantasi aldim resimlerine surdan bakabilirsiniz (siyah noktali olani aldim), turkiyede ne diye geciyor bilemedim, burda bebek bezi cantasi diyolar.
bebek arabasi ve araba koltugu takimina karar verdik, bi de besik ve cekmeceli dolap. bunlar tabi burda satilan markalar, turkiyedeki gibi cicili bicili seyler yok burda malesef. napalim oldugu kadar. :)
onlari da yavas yavas alicas bakalim.
umarim herkesler iyidir, cok cok opuyorum sizleri!!

hilalcim sen de ins en kisa surede bebisinle evine gecersin canim, Allahim hep guzel haberler vermeyi nasib etsin amin...​

Hepsi cok güzel cnm gule güle kullansin meleği n inşallah

canım burdan takip edemiyorum ama duygudan alıyorum haberlerini sen ve bebeğin hep dualarımdasınız allah biran önce bebeğini sağlıkla alıp evinize gitmeyi nasip etsin

Kizlar nerdesiniz azra ozlem gamze sevda ve diger arkadaslar en azindan ayda bir durum bildirimde iyi olduğunuzu bilelim özellikle azra nerdesin be ya kizin kocaman olmuştur

Albume iki resim koydum megim bakarsin nasılsın pisin ve kopusun nasil:

yeni cekilmis kizce resmi dizimin dibinde n ayrilmaz hayırlı evlat:

Benim canım arkadaşım pisicikim moonum;
Bayıldım oğluna da kızına da Maşallah onlara
Teşekkür ederim fotolar için.. Hem de çok

Megim sagol cnm ne demek teyzesi koyarim resim arada haber veririm gene bayramda cicilerimizle cekiliriz

Hepsi cok güzel cnm gule güle kullansin meleği n inşallah

saolasin mooncum :) ins bakalim.

hilal cim eve gidince haber verin insallah.

aysunayy nasi gidiyo canim hamilelik? bulantilar filan nasil? senin de kizin mi olcak oyle gordum sanki :)

tanger cim seni de tebrik ederim canim, ins Allahim sonuna kadar saglikla varmayi nasib etsin. aminn..
simdiden hayirli bayramlar herkese... ailelerinizle sevdiklerinizle musmutlu bi bayram gecirin ins, bizim gibi gurbetcilerin yerine de ailelerinize sarilin ski ski :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…