Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slmlar canlar naslsnz valla ben baya yogun haftalar gecrıorm neyse ki tatl şimdi grip oldm toplantılar üstüsteydi vs vs ece hnm da nefes aldrmıo bu ara çok fazla ilgi istıo dakka bırakalım istemıo kucaktan ...
hilalimmmmm nasıl sevndm sana anlatamam cnm arkdasım daha çoooooook alcaksın kucagn kuzunu cekceksn kokusunu içine şükürler olsn Rabbime daha ne guzel gunler gorceksnz brlkte inşşşşş
megimmmmm özledmmmm seni sen naslsn nasıl gdıo işler herşey yolnda demi
moonummm seni de ozledm sen naslsn bakıcam şimdi fotolaraa
kelebegm başladı tatlı telaşlar desene bakaym bakalm fotolarına ne ciciler almşsn

guzel hberler almak guzel gelicem yne bu arada tickermdan belli klo vermeye başladm uzun bi yol varm onumde 16 17 klo kadar inş başarırım

Son düzenleme:
Kızlar merhabalar
Cok uzun bi zmn oldu giremiyorum
Bugun ikinci kez hamile oldmu öğrendim kızım 1,5yasında daha cok erken oldu ama kısmet vardır bundada bir hayır diyorum
Sizlerle paylşmk istedim
Bhcg degerim15.000
Hepinzi öpüyrum

Merhaba canimmm.iyiyim cok sukur sen nasilsin.
Bulantim hic olmadi cnm cok kilo aldim o yüzden simdiden.ileri de ne olur bilmiyorum dikkat etmem gerrk artik.

Evet canim kizim geliyomus Allahin izniyle inşallah saglikla. ..

Sen neler yapıyorsun ev degistirecektin sanirim.
Ciciler almaya baslamissinizdir ben daha baslamadim sabirsizlikla bekliyorum az daha zaman gecsin de ins.

Kızlar merhabalar
Cok uzun bi zmn oldu giremiyorum
Bugun ikinci kez hamile oldmu öğrendim kızım 1,5yasında daha cok erken oldu ama kısmet vardır bundada bir hayır diyorum
Sizlerle paylşmk istedim
Bhcg degerim15.000
Hepinzi öpüyrum

Rabbim kucagina alnayi nasip etsin cnm ikisi bir büyür

Bende seni ozledim cnm eski gunleride ne guzel muhabbet oluyordu simdi isten bebislerden gelwn yok herkes iyi olsun ama arada bi haberlesmek lazım merak ediyoz bak teyzesi büyümüş mu oglusum kizcen nasıl tam isirmalik zamanlari optuk sizi

Kızlar dr bayram sonrası cikarticaz dedi tam gün soylemedi ama cok az kaldi beni bir telaş sardi bir heyecan sormayin

Kızlar dr bayram sonrası cikarticaz dedi tam gün soylemedi ama cok az kaldi beni bir telaş sardi bir heyecan sormayin

oyyy çok sevndmm cnmm bnmm oh mis gibi yeni evinzde bebşnleee çokk mutlu gunler görünn inşşşş
nasıl baya toparlamştr ceylinmiz demi şimdi emzireblcek misin onu drlar izn verıo mu artık ?

Balelam hatirladim seni ne zmn 1.5 sene ne zmn gecti ya masallah tekrar tebrik ederim allah anali babali büyütsun

belalem tebrkler cnm saglıkla kucagna da al inşşş
olsun hilalim saglıklı olun ii olun da çok şükür bu gunlere herşey zamana duzelıo işte Rabbim sabrının ve umudunun meyvesini verıo çokk sevnıorm senn içinn

sedaa gecen aysunayla senden bahsettkk kuagn cınlamştr belki ne kadarlık oldu kuzun naslsnz cnm anlat birazz

Biz geldik aglak kızımla canı sağ olsun sağlıklı olsun ama ıkı dk dur dursk bılmıyoruz bugun 25 günlük olduk çok şükür yrn bayram nasıpse ilk bayramımız gercı bızım eve 25 gun once geldi çok şükür Allahım herkeze yasatsın hilalcim cok sevınıyorum guzel haberlerınıze maşallah aysunum bi kızçe daha mı geliyo masallah ben sana dedim ama basında aynı benımki gibi nazlandı kız bu dedim hayırlı evlat olsun inşş saglıkla al kucagına hamıleliğin tadını cıkar bana hep ole dediler insan hemen doğsun istıyo ozaman ama onun yerı de cok ayrıymış şimdi bambaska tabi de 💕💕duygum özledim ecem kocaman oldu artık masallah telde gırıyorum foto koyamadım ama yakın zamanda koymaya calısıcam inş beyaz kelebegım masallah baya yarıladın inş klasık ne cabuk dıyım bende ☺☺herkeze iyi bayramlar öpüyorum cok

Ozim iyi olmaniza cok sevindim canim..mis kokulu kuzun hoşgelmis tekrar..Adı ne oldu kacirdim mi ben
Foto isteriz

Biz iyiyiz cok şükür ozim evrt bi nazli kiz daha geliyo kismetse
Insan rahat olmak istiyo ama biraz problemli gecince ilk baslar insan ister stemez tedrgin oluyo cnm..ama bu gunumuze cok sukur canimmmm

Kızımın resimlerını koydum olmusmu bilmiyorum bi bakun bakalım teyzelerı iyi bayramlar ☺☺😍😍

Kizlar selam
Grip oldum ama atlattim bu arada kasiklarimda cok agiriyor korkuyorum valla erkenden gelicek diye
Bayramda hazir babasi calismazken odasini hazirlicaz insallah hali ve duvar kagidi aldim oglusuma
Herkesin keyfi yerindedir insallah
Hilalcim hayirlisi olsun bayramdan hemen sonra saglicakla gelir insallah
Herkese simdiden iyi baramlar telden girdim cok bakamiyorum hepinizi opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…