saolasin mooncum :) ins bakalim.
hilal cim eve gidince haber verin insallah.
aysunayy nasi gidiyo canim hamilelik? bulantilar filan nasil? senin de kizin mi olcak oyle gordum sanki :)
tanger cim seni de tebrik ederim canim, ins Allahim sonuna kadar saglikla varmayi nasib etsin. aminn..
simdiden hayirli bayramlar herkese...ailelerinizle sevdiklerinizle musmutlu bi bayram gecirin ins, bizim gibi gurbetcilerin yerine de ailelerinize sarilin ski ski :)
Rabbim kucagina alnayi nasip etsin cnm ikisi bir büyürKızlar merhabalar
Cok uzun bi zmn oldu giremiyorum
Bugun ikinci kez hamile oldmu öğrendim kızım 1,5yasında daha cok erken oldu ama kısmet vardır bundada bir hayır diyorum
Sizlerle paylşmk istedim
Bhcg degerim15.000
Hepinzi öpüyrum
slmlar canlar naslsnz valla ben baya yogun haftalar gecrıorm neyse ki tatl şimdi grip oldm toplantılar üstüsteydi vs vs ece hnm da nefes aldrmıo bu ara çok fazla ilgi istıo dakka bırakalım istemıo kucaktan ...
hilalimmmmm nasıl sevndm sana anlatamam cnm arkdasım daha çoooooook alcaksın kucagn kuzunu cekceksn kokusunu içine şükürler olsn Rabbime daha ne guzel gunler gorceksnz brlkte inşşşşş
megimmmmm özledmmmm senisen naslsn nasıl gdıo işler herşey yolnda demi
moonummm seni de ozledm sen naslsn bakıcam şimdi fotolaraa
kelebegm başladı tatlı telaşlar desene bakaym bakalm fotolarına ne ciciler almşsn
guzel hberler almak guzel gelicem yne bu arada tickermdan belli klo vermeye başladmuzun bi yol varm onumde 16 17 klo kadar inş başarırım
Kızlar dr bayram sonrası cikarticaz dedi tam gün soylemedi ama cok az kaldi beni bir telaş sardi bir heyecan sormayin
Kızlar dr bayram sonrası cikarticaz dedi tam gün soylemedi ama cok az kaldi beni bir telaş sardi bir heyecan sormayin
Rabbim kucagina alnayi nasip etsin cnm ikisi bir büyür
Tesekkür ederim canım aminn inşşlahh
Balelam hatirladim seni ne zmn 1.5 sene ne zmn gecti ya masallah tekrar tebrik ederim allah anali babali büyütsun
Zamn bebişle nasıl geciyo anlamıyoruz bile tesekkür ederim canım aminn inşl
belalem tebrkler cnm saglıkla kucagna da al
Amin canım tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?