Iyi aksamlar ablalarrrr
Merhaba canimmm.iyiyim cok sukur sen nasilsin.
Bulantim hic olmadi cnm cok kilo aldim o yüzdensimdiden.ileri de ne olur bilmiyorum dikkat etmem gerrk artik.
Evet canim kizim geliyomus Allahin izniyleinşallah saglikla. ..
Sen neler yapıyorsun ev degistirecektin sanirim.
Ciciler almaya baslamissinizdirben daha baslamadim sabirsizlikla bekliyorum az daha zaman gecsin de ins.
Kızlar merhabalar
Cok uzun bi zmn oldu giremiyorum
Bugun ikinci kez hamile oldmu öğrendim kızım 1,5yasında daha cok erken oldu ama kısmet vardır bundada bir hayır diyorum
Sizlerle paylşmk istedim
Bhcg degerim15.000
Hepinzi öpüyrum
Balelam hatirladim seni ne zmn 1.5 sene ne zmn gecti ya masallah tekrar tebrik ederim allah anali babali büyütsun
Biz geldik aglak kızımla canı sağ olsun sağlıklı olsun ama ıkı dk dur dursk bılmıyoruz bugun 25 günlük olduk çok şükür yrn bayram nasıpse ilk bayramımız gercı bızım eve 25 gun once geldi çok şükür Allahım herkeze yasatsın hilalcim cok sevınıyorum guzel haberlerınıze maşallah aysunum bi kızçe daha mı geliyo masallah ben sana dedim ama basında aynı benımki gibi nazlandı kız bu dedim hayırlı evlat olsun inşş saglıkla al kucagına hamıleliğin tadını cıkar bana hep ole dediler insan hemen doğsun istıyo ozaman ama onun yerı de cok ayrıymış şimdi bambaska tabi de 💕💕duygum özledim ecem kocaman oldu artık masallah telde gırıyorum foto koyamadım ama yakın zamanda koymaya calısıcam inş beyaz kelebegım masallah baya yarıladın inş klasık ne cabuk dıyım bende ☺☺herkeze iyi bayramlar öpüyorum cok
Selam kızlar
Söyle bi göz atayım dedim moon beni merak etmiş hemen özet geçeyim
Kız kardeşimi evlendirdik 1 ay oldu kına nikah düğün derken baya başım kalabalıktı
Dün lokumum 1 yaşına girdi herşey süperdi
Peri masalı gibi bi doğum günü yaptım kuzuma
Kurabiyelerini de didoş yaptı sağolsun.
Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?