Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende senin gibi düşünüp iki gecelik aldım ve aynen hastanede giydim eve gelince kaldılar öyle
sezeryan olmasına rağmen evdede pijama takımı giydim hatta keşke hastanedede pijama giyseydim gecelikle üşütmüşüm farkında olmadan gazdan çok çektim.

Iyi aksamlar ablalar benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi

mrb arkadaslr . bnm de bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım Ck silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olanıdır miyim acabA. bir de test yaptıran varsa aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.

Iyi aksamlar ablalar benim adrtim bir gun gecikti agrim var cok cok acik kahve rengi akintim var adetim hic gecikmezdi .en kotu ihtimal 1 2gun erken gelirdi cik duzenli adetim var aslinda. Sizce bisey olabilirmi

duygummmmmmm
duygum azmine hayranım ben senin kilo çizelgen süper görünüyo
bende bugünlerde inanılmaz iştahım arttı ve kilo artışımda oldu
eşimde aşkım kurbanlık koyun gibi oldun maşallah diyip duruyo
diyetisyene gitmeye niyetlendim ALLAH sonumuzu hayır etsinn

Ablacjm kimse yokmu burda ya

selamlar arar ara uğruyoruz sormak istediğin birşeymi vardı

merhaba canım hoşgeldin testler bazen yanıltabiliyo fakat silik çizgi genelde gebelikle sonuçlanıyo inşallah hakkından hayırlısı olur canım

iyiy akşamlarr prensesim iyim çok şükür sen nasılsın bakalım
ben de iyiyim canım sağol

valla ben de bir türlü diyet yapamayınca diyetisyene gitmeye karar verdim

ben de iyiyim canım sağol

valla ben de bir türlü diyet yapamayınca diyetisyene gitmeye karar verdim

aynen bir dizginleme lazım bize homini gırtlak yiyorum halim duman
evde kendim yapayım diyorum fakat bir öğün az yesem diğerinde çok yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…