Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilal cim masallalah sana allah guc kuvvet versin

Iyi akşamlar yazamasamda sureklı okuyorum okul ev Furkan gercekten zor oluyor eve gelınce oğlumu özlemış oluyorum ve onda deli gıbı enerjı bende pil bitik o halde kovalamaç oynuyorum ama:) ayın 30 unda 16 aylık oluyor oğlum bayağı konuşuyor artık kayımvalıdem bakıuır sımdılık Aralık sonuna annem gelecek bakıcıya emanet edemedım:)çünkü hala yemek yemıyor ama ben takmıyorum kafama eskısı gıbı Hepinizi Cook özledım

Iyi akşamlar. Tatlim bende seni ozledim bidahaki gelisinde resim yuklede göreyim oglusunu kokay degil hem is hem cocuk allah yardımcınız olsun

Tam ıkı yıl once buraya yazdıklarımı tesadufen sık kullanılanlarda gordım okudum
ıkı yıl nelerı degostırmıs meger sımdı bır yasında bır oglum var hasretle bekledıgım ugruna goz yasları doktugume degecek kadar guzel bır mutlulık
rabbım sız ısteyen arkadaslarımada en yakın zaman da nasıp etsın ınsallla
kucagınız bu guzellıkle dolsun tez zamanda
dualarım hep sızlerle

Ben de 7.haftasini doldurmuş bir anne adayiyım.Kanada da yaşıyorum.Hamileligin verdiği bir duygusallikla bayanların paylaşımlarda bulundugu bir forum ararken burayı buldum ortamı samimi gördüm ve aranıza katılmak istedim.Bebek niyetiyle yola çıkanlar, bekleyenler ve murada erenler hepinize selam olsun :)

genetik sonuçlarım çıktı malesef kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi çok üzgünüm doktor hamileliğinde iğne kullanıcaksın dedi birde kan sulandırıcı bu sorunu kimler yaşamıştı bilgisi olan varmı
birde troid enzimleriyle alakalı anti tpo anti tg de yüksek çıktı onun içinde endokrine gitcekmişim ilaçla kontrol altına alınan bişeymiş hamilelikdede ilaç kullanıcakmışım

Son düzenleme:

Canimm uzme kendini ne olur bak sebebi ogrenmis oldun artik onlem alicaksin Allah in izniyle hamile kal zor bir surec olucak ama bebegini kucagina alinca unutucaksin insallah
Hilal ve Elis vardi bildigim
Telden giriyorum canim o yuzden cikicam
Bizde dun oglumuzu gorduk masallah hersey yolunda Allahim herkese nasib etsin tarifsiz bir ask

yani en azında öğrendim bir daha yaşamak istemiyorum çok zordu...inşlh nasip olur sağllıkla inşlh artık
zor süreç hiç umrumda değil yeterki sağlıkla alayım kucağıma
maşallah bebişine canm Rabbim sevdiklerine bağışlasın görüşürüz

Amin tatlim rabbim evladiniza uzun omurler saglik sihhat versin isteyen herkes e de evlat nasip etsin
As hosgeldin aramiza rabbim kucağına almayi nasip etsin

Cnm sonucta nedeni anlaşıldı uzme kendini bizim gelinde de vardi hergun igne vuruldu zor olacak ama yavrunu kucağına alinca hepsini unutucan simdi kizi 3 yasinda bile .en kisa zamanda gebelik haberini alirixz insallah

canım bende de var pıhtılaşma..
doğuma kadar iğne kullanıcam clexane 0.4 kullanıyorum
ve 32.haftaya kadar da coraspin.
pıhtılaşma bilindiği zaman problem olmuyor canım yeterki bilinsin iğnesi ilacı var artık rahatla.
bilinmediği zaman problem..

sendedemi vardı canım bilmiyodum dediğin gibi çaresi var ondan korkmuyorum zatende. troid çıktı o beni üzdü
peki bu pıhtılaşma için benim hamile kalmadanmı kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor yoksa gebelik öğreildikten sonra mı başlanacak
doktor bana demedi başla şimdiden diye de

canım bende de vardı pıhtılaşma bende gebeliğim boyunca kullandım..claxsan 0.4 .gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başla tatlım.yalnız troite dikkat et stres yapma düşük tutmaya çalış hem hamişliğe engel hemde bebiş için zararlı.

canım pıhtılaşmayı dert etmiyorumda
troid olayı üzdü beni eğer bu ay hamileysem geç kalmış olurmuyum troid ilaçlarına başlamadım daha bugün öğrendim troid oldunu bende.
2 gün sora adet olucammı bilmiyorum sanki var gibide geliyor bebek daha önce başlamadığım için troid ilacına hadi bebeğe zarar varirse
kafam çok karışık

canım içini serin tut eğer ilacı kaç doz kullanacağın belliyse hemen temin et ve kullanmaya başla sana en büyük tavsiyem çok sık takip et troitini .ben hamişken 1o günde bir giderdim kan vermeye zaten zamanla düzene giriyor en önemlisi ilk üç ay

hamile kaldığını öğrenir öğrenmez başlarsın cnaım.
evet bende de iki faktör heterezigot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…