selam kızlar-)
dün doktorumuz aradı ve kan sonuçlarının temiz çıktığını söyledi
prenataloga gitmene gerek yok dedi, 2 hafta sonra tekrar kontrol amaçlı ense kalınlığı ölçülecek o kadar
hepinize tekrar teşekkür ederim destek ve dualarınız için
niye böyle oldu acaba moonum :44:
Iyi akşamlar yazamasamda sureklı okuyorum okul ev Furkan gercekten zor oluyor eve gelınce oğlumu özlemış oluyorum ve onda deli gıbı enerjı bende pil bitik o halde kovalamaç oynuyorum ama:) ayın 30 unda 16 aylık oluyor oğlum bayağı konuşuyor artık kayımvalıdem bakıuır sımdılık Aralık sonuna annem gelecek bakıcıya emanet edemedım:)çünkü hala yemek yemıyor ama ben takmıyorum kafama eskısı gıbı Hepinizi Cook özledım
genetik sonuçlarım çıktı malesef kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi çok üzgünüm doktor hamileliğinde iğne kullanıcaksın dedi birde kan sulandırıcı bu sorunu kimler yaşamıştı bilgisi olan varmı
Canimm uzme kendini ne olur bak sebebi ogrenmis oldun artik onlem alicaksin Allah in izniyle hamile kal zor bir surec olucak ama bebegini kucagina alinca unutucaksin insallah
Hilal ve Elis vardi bildigim
Telden giriyorum canim o yuzden cikicam
Bizde dun oglumuzu gorduk masallah hersey yolunda Allahim herkese nasib etsin tarifsiz bir ask
Amin tatlim rabbim evladiniza uzun omurler saglik sihhat versin isteyen herkes e de evlat nasip etsinTam ıkı yıl once buraya yazdıklarımı tesadufen sık kullanılanlarda gordım okudum
ıkı yıl nelerı degostırmıs meger sımdı bır yasında bır oglum var hasretle bekledıgım ugruna goz yasları doktugume degecek kadar guzel bır mutlulık
rabbım sız ısteyen arkadaslarımada en yakın zaman da nasıp etsın ınsallla
kucagınız bu guzellıkle dolsun tez zamanda
dualarım hep sızlerle
As hosgeldin aramiza rabbim kucağına almayi nasip etsinBen de 7.haftasini doldurmuş bir anne adayiyım.Kanada da yaşıyorum.Hamileligin verdiği bir duygusallikla bayanların paylaşımlarda bulundugu bir forum ararken burayı buldum ortamı samimi gördüm ve aranıza katılmak istedim.Bebek niyetiyle yola çıkanlar, bekleyenler ve murada erenler hepinize selam olsun :)
genetik sonuçlarım çıktı malesef kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi çok üzgünüm doktor hamileliğinde iğne kullanıcaksın dedi birde kan sulandırıcı bu sorunu kimler yaşamıştı bilgisi olan varmı
birde troid enzimleriyle alakalı anti tpo anti tg de yüksek çıktı onun içinde endokrine gitcekmişim ilaçla kontrol altına alınan bişeymiş hamilelikdede ilaç kullanıcakmışım
birde troid enzimleriyle alakalı anti tpo anti tg de yüksek çıktı onun içinde endokrine gitcekmişim ilaçla kontrol altına alınan bişeymiş hamilelikdede ilaç kullanıcakmışım
canım bende de var pıhtılaşma..
doğuma kadar iğne kullanıcam clexane 0.4 kullanıyorum
ve 32.haftaya kadar da coraspin.
pıhtılaşma bilindiği zaman problem olmuyor canım yeterki bilinsin iğnesi ilacı var artık rahatla.
bilinmediği zaman problem..
canım bende de vardı pıhtılaşma bende gebeliğim boyunca kullandım..claxsan 0.4 .gebe olduğunu öğrenir öğrenmez iğneye başla tatlım.yalnız troite dikkat et stres yapma düşük tutmaya çalış hem hamişliğe engel hemde bebiş için zararlı.
canım pıhtılaşmayı dert etmiyorumda
troid olayı üzdü beni eğer bu ay hamileysem geç kalmış olurmuyum troid ilaçlarına başlamadım daha bugün öğrendim troid oldunu bende.
2 gün sora adet olucammı bilmiyorum sanki var gibide geliyor bebek daha önce başlamadığım için troid ilacına hadi bebeğe zarar varirse
kafam çok karışık
sendedemi vardı canım bilmiyodum dediğin gibi çaresi var ondan korkmuyorum zatende. troid çıktı o beni üzdü
peki bu pıhtılaşma için benim hamile kalmadanmı kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor yoksa gebelik öğreildikten sonra mı başlanacak
doktor bana demedi başla şimdiden diye de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?