Ben bilyodummmmmm iyi çıkacağını masallah size cnmselam kızlar
dün doktorumuz aradı ve kan sonuçlarının temiz çıktığını söyledi
prenataloga gitmene gerek yok dedi, 2 hafta sonra tekrar kontrol amaçlı ense kalınlığı ölçülecek o kadar
hepinize tekrar teşekkür ederim destek ve dualarınız için
Gozunuz aydin hadi gecmis olsun bundan sonra hep huzurla gecir gunleriniselam kızlar
prenataloga gitmene gerek yok dedi, 2 hafta sonra tekrar kontrol amaçlı ense kalınlığı ölçülecek o kadar
gecmis olsun canim benim annem de miyom ameliyati olmustu. biopsi de guzel gelir insaallah.
Yani suyum geldiginde agrim, sancim yoktu onun icin araba kullanmak sorun teskil etmedi
O dogumunun nasil baslayacagiyla alakali birsey canim. Kolayca su gibi aksin gitsin :)
Ben bilyodummmmmm iyi çıkacağını masallah size cnm
Gozunuz aydin hadi gecmis olsun bundan sonra hep huzurla gecir gunlerini
selam kızlar
cok sevindim canim, ben de kan sonucuna bakmadan konusmasina sasirmistim cok sukur temiz cikmis
saglikli kolay bir hamilelik dilerim sana
Bende seni ayakta alkisliyorum suan kim bilir nasil yoruldunPerim annene cok sevindim hevin sizede cok şükür.
Gece benimki uyku uyumadi dk dk uyudu resmen 3 gün olcak kaka yapamiyor cok sikintili sabah 7 de kclv.deme verdim 9.20 geceye kadar uyudum sonra besledim kahvalti hazirladim topladim camasirlari topladim yeni posta attim astim bebegin bib.sterelize ettim bebegin banyosunu yaptirdim evi supurdum o ara kv de bende aciktik gözleme yaptim (yufkayla tabikide) o piserken makineyi bosalttim sonra eczaneye gidip mamasini aldim ordan markete girip alışveriş yaptim onlari yerlestirdim kollarim koptu su an pertim ve saat daha 4 ve bunu hergün yapan anneleri ayakta alkisliyorum ...
Byzgulum sagol cnm iyiyiz bizde çok şükür ikinmalar devam ediyor bence bu cocuk aglamak yerine ikiniyor çünkü hic aglamiyor.ben bil.acmayali yil olcak hala cepten giriyorum firsat bulursam bi ara girip koycam foto.
Megim burası senin mekanin sensiz olmaz sensiz olmaz
Perim gecmis olsun annene
Bu arada ben depresyona girecek gibiyim her laf batiyo bana cok sinirli oldum hele su süt konusu yokmu acaip sinirimi bozuyor
Bu konuda da tek lafa tahammülüm yok
Bide bnm cocugumun huyunu bana anlatmiyorlarmi vs vs esimede gicigim kadinlara derler cocuk olunca es unutulur die bnm esim unuttu sürekli kizimi soruyor kamera aciyo telden bi sen napiyon iyimisin hosmusun yok gıcık
selam kızlar
Kv denin basi agriyormus . cildirmalik tam hafta sonuda eve gelen giden olcak daha toz alcam yerleri silcem ee bişey lerde hazırlamak lazım güya cocuk premature kadın çağırıp duruyor herkesi bnm misafir ağırlayacak halim mi var.bi carede süt sagmaya çalışıyorum gerçi kesildi giden gitti ama belki geri gelir diye umut dünyası iste
Perim annene cok sevindim hevin sizede cok şükür.
Gece benimki uyku uyumadi dk dk uyudu resmen 3 gün olcak kaka yapamiyor cok sikintili sabah 7 de kclv.deme verdim 9.20 geceye kadar uyudum sonra besledim kahvalti hazirladim topladim camasirlari topladim yeni posta attim astim bebegin bib.sterelize ettim bebegin banyosunu yaptirdim evi supurdum o ara kv de bende aciktik gözleme yaptim (yufkayla tabikide) o piserken makineyi bosalttim sonra eczaneye gidip mamasini aldim ordan markete girip alışveriş yaptim onlari yerlestirdim kollarim koptu su an pertim ve saat daha 4 ve bunu hergün yapan anneleri ayakta alkisliyorum ...
Kv denin basi agriyormus . cildirmalik tam hafta sonuda eve gelen giden olcak daha toz alcam yerleri silcem ee bişey lerde hazırlamak lazım güya cocuk premature kadın çağırıp duruyor herkesi bnm misafir ağırlayacak halim mi var.bi carede süt sagmaya çalışıyorum gerçi kesildi giden gitti ama belki geri gelir diye umut dünyası iste
Cnm esimde soruyo annem ne yapıyor die ama iste yaslilar ne yaparsin çocuğun yaninda otursa bile bana yetiyor bende isimi gücümü yapiyorum o arada.bnm izmirde kimsem yok gecen hafta annem geldi iste 10 gun kaldi ama o da dönmek zorunda evde annane ve dedeme ve bütün ev ahalisine bakiyor .yani mecburum yoksa bugün mamasini bezini nasil alicaktim cikip nettende alıyorum ama mamasi özel her yerde olmuyor yrn dr randevusu var vs vs misafirde şöyle hafta sonu esimin yegeni 1 yasina basiyor büyük bi d.gunu partsi vercekler istanbul dan akrabaları fln gelcek gelmişken bizim kizida görmeye gelcekler tabi biz cagirmadik o ayri.
Pufyim ya bende eczaneden gliserinli fitil aldım aksam doktoru arayip sorcam yapmazsa vericem evde kalip sabun hiç yokki peki yakmaz mi o poposunu hani sabun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?