Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar

dün doktorumuz aradı ve kan sonuçlarının temiz çıktığını söyledi
prenataloga gitmene gerek yok dedi, 2 hafta sonra tekrar kontrol amaçlı ense kalınlığı ölçülecek o kadar
hepinize tekrar teşekkür ederim destek ve dualarınız için

Ben bilyodummmmmm iyi çıkacağını masallah size cnm

Gozunuz aydin hadi gecmis olsun bundan sonra hep huzurla gecir gunlerini

İnsallah canim yarin ogrenicez artik sonucu

Bakalim insallah su gibi gecer
Daha drumla dogumu hic konusmadik bakalim o ne dicek

Su kizlarinizin fotosunu koyun yaaa azicik gozumuz gonlumuz acilsin

Son düzenleme:

cok sevindim canim, ben de kan sonucuna bakmadan konusmasina sasirmistim cok sukur temiz cikmis
saglikli kolay bir hamilelik dilerim sana

Gunaydinlarrr
Annemin sonucu temiz cikti cok mutluyum
Simdide saliyi iple cekiyorum bu yogunlukta kendi kendine neler yapti acaba minnosum onu cok ozledim goremem lazim :))
Allahim herkese nasib etsin karninin icinde minik bi kostebek o nasil guzel bisey yaa hele kokusu kimbilir dunyalara bedeldir
Hepinizi opuyoruz teyzeleri
Ayrica bebe fotosu isteriz

Perim annene cok sevindim hevin sizede cok şükür.
Gece benimki uyku uyumadi dk dk uyudu resmen 3 gün olcak kaka yapamiyor cok sikintili sabah 7 de kclv.deme verdim 9.20 geceye kadar uyudum sonra besledim kahvalti hazirladim topladim camasirlari topladim yeni posta attim astim bebegin bib.sterelize ettim bebegin banyosunu yaptirdim evi supurdum o ara kv de bende aciktik gözleme yaptim (yufkayla tabikide) o piserken makineyi bosalttim sonra eczaneye gidip mamasini aldim ordan markete girip alışveriş yaptim onlari yerlestirdim kollarim koptu su an pertim ve saat daha 4 ve bunu hergün yapan anneleri ayakta alkisliyorum ...

Bende seni ayakta alkisliyorum suan kim bilir nasil yoruldun
Asil merak ettigim sen bu kadar isi yaparken kv den napiyor :)

canım walla kız çocuk öyle oluyor bak bi büyüsün babaya nasıl düşeceksen şimdi sadece bebişine yoğunlaş bide aptamilin kabızlık için özel bi maması var onu dene derim canım..veee çok yorgun olduğun anlarda beni düşün moralin yerine gelsin balım

canım çok sevindim işşallah sağ salim doğar bebişin

bu arada benim kuzularda şükür büyüyorlar..henüz yürüme belirtisi yok sadece sıralıyorlar..bide destek alarak ilerliyorlar onun dışında paso emekliyorlartabi yaramazlık ve merak huyumuz artıyor sürekli odalarındaki dolabın vs.çekmecelerini boşaltıyorlarartık birbirlerinin farkındalar oyun oynıyabiliyorlar kısmende olsa ve tabi şimdiden söz dinlemeler bildiğini okumalar var ama yinede çok güzel onlarla hayatrabbim herkese nasip etsin amin.

Kv denin basi agriyormus . cildirmalik tam hafta sonuda eve gelen giden olcak daha toz alcam yerleri silcem ee bişey lerde hazırlamak lazım güya cocuk premature kadın çağırıp duruyor herkesi bnm misafir ağırlayacak halim mi var.bi carede süt sagmaya çalışıyorum gerçi kesildi giden gitti ama belki geri gelir diye umut dünyası iste

canım bence durumu eşine tatlı bi dille izah et.kendinide yorma ya hazır bişeyler al yada basit bi menü yap.süt konusuna gelince emzirmae şansın olsa daha iyi tabi belki bi umut gelir..şu aptamilin bi sütü varya onu dene istersen.kimseyi kafana takma balım

hilalim çınardada böyle kabızlık olmuştu kaka geliyodu ama resmen taş olmuştu çıkmıyodu
bildiğim beyaz kalıp sabun varya ondan azıcık kesti ananem, arpa şehriye tanesi gibi. onu fitil olarak ver yarım saat içinde kaka yapar. birazda elinle poposuna baskı yaparak yardım edebilirsin. biz öyle yapıyoduk çok zorda kalınca fitil falan kar etmiyodu

Cnm esimde soruyo annem ne yapıyor die ama iste yaslilar ne yaparsin çocuğun yaninda otursa bile bana yetiyor bende isimi gücümü yapiyorum o arada.bnm izmirde kimsem yok gecen hafta annem geldi iste 10 gun kaldi ama o da dönmek zorunda evde annane ve dedeme ve bütün ev ahalisine bakiyor .yani mecburum yoksa bugün mamasini bezini nasil alicaktim cikip nettende alıyorum ama mamasi özel her yerde olmuyor yrn dr randevusu var vs vs misafirde şöyle hafta sonu esimin yegeni 1 yasina basiyor büyük bi d.gunu partsi vercekler istanbul dan akrabaları fln gelcek gelmişken bizim kizida görmeye gelcekler tabi biz cagirmadik o ayri.
Pufyim ya bende eczaneden gliserinli fitil aldım aksam doktoru arayip sorcam yapmazsa vericem evde kalip sabun hiç yokki peki yakmaz mi o poposunu hani sabun ya

Pardon ama bunca cektigin sıkıntınin ustune hala sana boyle yuk oluyorsa Allah vicdan versin baska ne diyelim bence kendisine cok yorgun oldugunu soyle anlamiyor kendiliginden demekki sor hafta sonu gelen misafirlerine ne hazirlamak istiyormus alisverisini yapalim de
Al minnos kizini yatir koynuna baska tutlu durmuyor de sev kuzusunu

canım o yakarak yaptırıyor ama fitili atana kadar ağlıyor sadece sonrasında ağlamaz yakarak yapmasını sağlıyo lavman gibi, sen yinede doktoruna danış. Malum pamuk prensesden bahsediyruz

bide kimsenin lafına bakma, gayette iyi yetişiyosun işlerine. Allah yardımcın olsun, kızın uslu bebek olsuninşallah

Pamuk prenses yapti kakayi fitili koyar koymaz cikacagi vardi anlaşılan ama ben bittim her yerimi kasmisim nasıl ağrıyor anlatamam esimde sen yat dinlen dedi 5 kisilik is yapıyorsun diyo bnm anlayisli bi kocam var Allah'tan ya bide o da hoduk olsaydi yanmmistim valla.
Hadi ben azcik yatayim gece nobetim var :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…