Hevincim bence guzel sonuc cikicak allahin izniyle takma kafana
İnşallah canım Allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versin.
Bu arada megi göremedim uzun zamandır haberi olan var mı acaba ? :26:
tatlı arkadaş im editörlüğu birakmana üzüldüm.ama çooook merak ettik seni habersiz birakma biziSelamlar
Ben iyiyim beni merak etmeyin canlar..
Artık editör değilim.. Daha az geliyorum KKye..
Geldiğimde okuyorum mutlaka..
Kendinize ve bebelerinize çok iyi bakın olur mu..
Meg'iniz
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlarcok sukur atlattik suan iyice azaldi agri sizisi annemin artik ayagada rahatlikla kalkiyor sukur
Hevin cook gecmis olsun insallah kan degeriniz guzel cikarda rahatlarsin sinir 3 se niye bu kadar uzdu seni bak cok ornekleri var saglicakla dogar insallah annesi
Hilal senin minnosun napiyor keyfi yerinde mi gecti mi gazi filan
Kizlar dogum yaklastikca beni bi korku sarmiyor bende bi anormallik var ya hic kendimi dinlemeye zamanim olmuyor yada biran once Borayi istiyorum :))
Haftaya sali dr dayiz teyzeleri ama korkarim mevcuttaki mantar enfeksiyonum gecmedi gecsin artik yoksa normal dogum yalan olucak bebegime bulasir Allah korusun
ben geldim
hadi diger kizlarda gelse de
meg sonunda ses verdi ama ferda, emine , gamze, ozlem, merve, nerelerdeler yahu
ben hastalandim bu arada 4. gunun ustune
Kasimda aşk baskadir gibi kasimda regl baskadirherkesin geçmiş bu ay rekor bende 10 gunustune oldum
Selamlar
Ben iyiyim beni merak etmeyin canlar..
Artık editör değilim.. Daha az geliyorum KKye..
Geldiğimde okuyorum mutlaka..
Kendinize ve bebelerinize çok iyi bakın olur mu..
Meg'iniz
ay pisim ya kopardin beni
kasimda regl baskadir
Yavrum sen baya iyisin araba kullanmada sanirim doguma giderken bile kendin kullanmissin maşallah
Elifim
annecigine gecmis olsun pericim. nolmustu ki ben bilmiyorum. insaallah onemli birsey degildir.
sende bir anormallik yok canim merak etme. benim suyum geldiginde bir guzel hazirlandim , arabayi da kendim kullandim, cunku resmen mutlu olmustum. esimi aramaya calisirken tebesum ettigimi hatirliyorum :), esim toplantidaydi, hastane kapisinda bulustuk onunla. son zamanlar geldikce artik insan bir an evvel kavusmak istiyor
Annemin rahiminde miyom vardi rahimle birlikte alindi canim persembe biopsi sonucu cikicak onuda atlatiriz insallah
Ay bunu duyduguma cok sevindim bende kendi arabama atlayip gitsem mi napsam cok hosuma gitti bu hikaye sana kocaman masallah cok methanetliymissin insallah bende kavusurum saglicakla kuzuma cok istiyorum o yuzdende hic korkmuyorum
ben geldim
hadi diger kizlarda gelse de
meg sonunda ses verdi ama ferda, emine , gamze, ozlem, merve, nerelerdeler yahu
ben hastalandim bu arada 4. gunun ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?