Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

İnşallah canım Allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versin.
Bu arada megi göremedim uzun zamandır haberi olan var mı acaba ? :26:

Amin .bilmiyoruz ya cokda merak ediyorum megi bende

Selamlar

Ben iyiyim beni merak etmeyin canlar..

Artık editör değilim.. Daha az geliyorum KKye..
Geldiğimde okuyorum mutlaka..

Kendinize ve bebelerinize çok iyi bakın olur mu..

Meg'iniz

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlarcok sukur atlattik suan iyice azaldi agri sizisi annemin artik ayagada rahatlikla kalkiyor sukur

Hevin cook gecmis olsun insallah kan degeriniz guzel cikarda rahatlarsin sinir 3 se niye bu kadar uzdu seni bak cok ornekleri var saglicakla dogar insallah annesi
Hilal senin minnosun napiyor keyfi yerinde mi gecti mi gazi filan

Kizlar dogum yaklastikca beni bi korku sarmiyor bende bi anormallik var ya hic kendimi dinlemeye zamanim olmuyor yada biran once Borayi istiyorum :))
Haftaya sali dr dayiz teyzeleri ama korkarim mevcuttaki mantar enfeksiyonum gecmedi gecsin artik yoksa normal dogum yalan olucak bebegime bulasir Allah korusun

ben geldim

hadi diger kizlarda gelse de

meg sonunda ses verdi ama ferda, emine , gamze, ozlem, merve, nerelerdeler yahu

ben hastalandim bu arada 4. gunun ustune

Selamlar

Meg'iniz
tatlı arkadaş im editörlüğu birakmana üzüldüm.ama çooook merak ettik seni habersiz birakma bizi

annecigine gecmis olsun pericim. nolmustu ki ben bilmiyorum. insaallah onemli birsey degildir.

sende bir anormallik yok canim merak etme. benim suyum geldiginde bir guzel hazirlandim , arabayi da kendim kullandim, cunku resmen mutlu olmustum. esimi aramaya calisirken tebesum ettigimi hatirliyorum :), esim toplantidaydi, hastane kapisinda bulustuk onunla. son zamanlar geldikce artik insan bir an evvel kavusmak istiyor

ben geldim

Kasimda aşk baskadir gibi kasimda regl baskadirherkesin geçmiş bu ay rekor bende 10 gunustune oldum

Selamlar

Meg'iniz

Meg'im..

Topik anamiz ...

Biz burda bir aile gibi olduk sayende. Tartismalarimiz, mutluluklarimiz , herseyi beraber yasadik. Ve sen bize vesile oldun burda tanismamiza. Bunun icin sana cok minnettarim ama lutfen editorluk yapmasanda ugra, kendinden haberdar et ..

gercekten ozledik :97:

herekse slm nasılsınız kızlar hilalim nasılsın canım minnoşum nasıl resmi varmı kuzum çok emrak ediyorum:26:ztarım sen nasılsın çok uzun zaman oldu görüşmeyeli prensesin nasıl seninkinide çk merak ediyorum bu arad megim o yüzden krımızı olmuş demekki topik dağılınca megimde gitti eski günler bir başkaydı keşke o günler yine olsa:26:

Annemin rahiminde miyom vardi rahimle birlikte alindi canim persembe biopsi sonucu cikicak onuda atlatiriz insallah

Ay bunu duyduguma cok sevindim bende kendi arabama atlayip gitsem mi napsam cok hosuma gitti bu hikaye sana kocaman masallah cok methanetliymissin insallah bende kavusurum saglicakla kuzuma cok istiyorum o yuzdende hic korkmuyorum

gecmis olsun canim benim annem de miyom ameliyati olmustu. biopsi de guzel gelir insaallah.

Yani suyum geldiginde agrim, sancim yoktu onun icin araba kullanmak sorun teskil etmedi

O dogumunun nasil baslayacagiyla alakali birsey canim. Kolayca su gibi aksin gitsin :)

Byzgulum sagol cnm iyiyiz bizde çok şükür ikinmalar devam ediyor bence bu cocuk aglamak yerine ikiniyor çünkü hic aglamiyor.ben bil.acmayali yil olcak hala cepten giriyorum firsat bulursam bi ara girip koycam foto.

Megim burası senin mekanin sensiz olmaz sensiz olmaz
Perim gecmis olsun annene
Bu arada ben depresyona girecek gibiyim her laf batiyo bana cok sinirli oldum hele su süt konusu yokmu acaip sinirimi bozuyor
Bu konuda da tek lafa tahammülüm yok
Bide bnm cocugumun huyunu bana anlatmiyorlarmi vs vs esimede gicigim kadinlara derler cocuk olunca es unutulur die bnm esim unuttu sürekli kizimi soruyor kamera aciyo telden bi sen napiyon iyimisin hosmusun yok gıcık

Hilalcim normal biz bile daha cikamadik depresyodan

ben geldim

ztar canımm bende özledim ama eski günleri geldiğimde kimse olmuyor ve sohbet akmıyor aynen şu anda olduğu gibi
keşke eski samimiyet ve olsa ve sohbet muhabbet aksa zamanın farkında olmadan
kendine iyi bak canım öpüldün kocaman meleğinede kocaman öpücüklerrr

Günaydin kizlar herkes iyidir umarim.
Bulantilarim birazda olsa azaldi ikili test icin gittim dun dr haftaya cinsiyetinjde soyleriz dedi bebisimi gordum o bile yetti kiz erkek farketmez saglikli olsun bana eter.
Dis dunyaya yeni dondugum icin budan sonra daha sık gelirim diye düsünüyorum öptüm hepinizi

topikde yine hamiş haberleri olmaya başladı, bu çok sevindirici. Ayrıca bebişlerden de güzel haberler alıyoruz. Bebek sayısı arttıkça gelen sayısı azalıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…