canım içini serin tut eğer ilacı kaç doz kullanacağın belliyse hemen temin et ve kullanmaya başla sana en büyük tavsiyem çok sık takip et troitini .ben hamişken 1o günde bir giderdim kan vermeye zaten zamanla düzene giriyor en önemlisi ilk üç ay
saol canm valla içim rahatladı sizler böyle yazınca dediğin gibi sürekli takip ederim bende
işşallah hamişsiinn balım.bu arada drun iğne dozun hakkında bi yorum yaptımı
hiç bişe demedi canm hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gel dedi ne kullanacağına karar veririz dedi bugün sadece genetik sonuçlarıma baktı işte pıhtılaşma var dedi iğne kullanıcaksın dedi bu bi gerçek yani
ama dozu hakkaında hamile olunca vericek nekadar kullanmam gerektiğini
hımmm anladım canım.yalnız iğnenin dozuda önemli iyi ayarlanmalı..sonuçta o iğne bebğin senden beslenebilmesi için yapılıyor..işşallah herşey güzel olur senin için.bebişini sağlıkla kucağına alırsın
selam kızlar ne güzel sohbet edecek birileri var
rosess canım inş en kısa zamanda hamile haberini alırsın
bak arkadaşların dediğine göre korkulacak bir durum yokmuş
herkese selam kızlarr
hilalden haber var mı..
roses hangi faktörlerinde var pıhtı biliyomusun
herkese selam kızlarr
hilalden haber var mı..
roses hangi faktörlerinde var pıhtı biliyomusun
iyiyim canım bebişte iyidir inş.1 ay oldu görmeyeli citesi ayrıntılı ultrasonumuz var heyecanlıyızas canım nasılsın bebiş nasıl
mthfr heterozigot mutasyon 2 tane
birde rubella ıgg pozitif diyo
iyiyim canım bebişte iyidir inş.1 ay oldu görmeyeli citesi ayrıntılı ultrasonumuz var heyecanlıyız
bide hala hissedemiyorum gibi yani nadir olarak bişey oluyo ama anlayamıyorum..iyi olsunda gerçi hissetmesemde olur.
canım benimde mthfr 677 heterezigot birde faktör 5 heterozigot..
mthfr ler daha hafif düşük doz iğne kullanırsın yada sadece coraspin yeter..
inşallah güzel olacak herşey
birde rubella zaten pozitif olamlı bağışıklık kazanmışssın demek
sendedemi vardı canım bilmiyodum dediğin gibi çaresi var ondan korkmuyorum zatende. troid çıktı o beni üzdü
peki bu pıhtılaşma için benim hamile kalmadanmı kan sulandırıcı kullanmam gerekiyor yoksa gebelik öğreildikten sonra mı başlanacak
doktor bana demedi başla şimdiden diye de
genetik sonuçlarım çıktı malesef kanda pıhtılaşma olduğu tespit edildi çok üzgünüm doktor hamileliğinde iğne kullanıcaksın dedi birde kan sulandırıcı bu sorunu kimler yaşamıştı bilgisi olan varmı
birde troid enzimleriyle alakalı anti tpo anti tg de yüksek çıktı onun içinde endokrine gitcekmişim ilaçla kontrol altına alınan bişeymiş hamilelikdede ilaç kullanıcakmışım
iyiyim canım bebişte iyidir inş.1 ay oldu görmeyeli citesi ayrıntılı ultrasonumuz var heyecanlıyız
bide hala hissedemiyorum gibi yani nadir olarak bişey oluyo ama anlayamıyorum..iyi olsunda gerçi hissetmesemde olur.
canım benimde mthfr 677 heterezigot birde faktör 5 heterozigot..
mthfr ler daha hafif düşük doz iğne kullanırsın yada sadece coraspin yeter..
inşallah güzel olacak herşey
birde rubella zaten pozitif olamlı bağışıklık kazanmışssın demek
Amin tatlim rabbim evladiniza uzun omurler saglik sihhat versin isteyen herkes e de evlat nasip etsin
As hosgeldin aramiza rabbim kucağına almayi nasip etsin
Cnm sonucta nedeni anlaşıldı uzme kendini bizim gelinde de vardi hergun igne vuruldu zor olacak ama yavrunu kucağına alinca hepsini unutucan simdi kizi 3 yasinda bile .en kisa zamanda gebelik haberini alirixz insallah
kafanatakilan seyler sor cnm yardici oluruz olmaya calisirizAmin cumlemizi muradına erdirsin sıkıntısı olana acil şifalar versin Güzel Allahım. teşekkür ederim bu foruma geldim geleli kendimi çok daha iyi hisseder oldum:)
Rose hosgeldın heterezigot kardeş hiç korkma bendede var aynı hastalık 9ay vurdum clexsane 0.4 ilkbasladığımda uff 9 ay vurucam dedim cok şükür kızım kollarımda herseye deger yeterki saglıkla doğsun kuzun hepsi çabucak gecıyo bole bısey varsa bulunması en buyuk nımet caresi var sukur hiç dert etme korkmada saglıkla gelsın artık meleğin inş bu hastalığa sahıp biçok kişinin kaybı var malesef bende olmak uzereRabbim tekrar yasatmasın sağlıkla hamılelık ve doğum haberını alalım inş
kafanatakilan seyler sor cnm yardici oluruz olmaya calisiriz
Tamam canım teşekkür ederm zaten aklima bişiler takılsin hopp burdayım herkesi yeni tanıyorum ama kimin sikintisi varsa üzülüyorum farkli ve gerçekten çok samimi bir ortam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?