Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

saol canm valla içim rahatladı sizler böyle yazınca dediğin gibi sürekli takip ederim bende

işşallah hamişsiinn balım.bu arada drun iğne dozun hakkında bi yorum yaptımı

hiç bişe demedi canm hamile olduğunu öğrenir öğrenmez gel dedi ne kullanacağına karar veririz dedi bugün sadece genetik sonuçlarıma baktı işte pıhtılaşma var dedi iğne kullanıcaksın dedi bu bi gerçek yani
ama dozu hakkaında hamile olunca vericek nekadar kullanmam gerektiğini

selam kızlar ne güzel sohbet edecek birileri var

rosess canım inş en kısa zamanda hamile haberini alırsın
bak arkadaşların dediğine göre korkulacak bir durum yokmuş

hımmm anladım canım.yalnız iğnenin dozuda önemli iyi ayarlanmalı..sonuçta o iğne bebğin senden beslenebilmesi için yapılıyor..işşallah herşey güzel olur senin için.bebişini sağlıkla kucağına alırsın

o konuda iyi bi doktor var profösör ona gitcem zaten ona güvenirim o konuda
ahh inşalhh bende sağlıkla alırım inşlh bu güzel haberi teşekkürler canm

herkese selam kızlarr

hilalden haber var mı..

roses hangi faktörlerinde var pıhtı biliyomusun

as canım nasılsın bebiş nasıl
iyiyim canım bebişte iyidir inş.1 ay oldu görmeyeli citesi ayrıntılı ultrasonumuz var heyecanlıyız

bide hala hissedemiyorum gibi yani nadir olarak bişey oluyo ama anlayamıyorum..iyi olsunda gerçi hissetmesemde olur.

mthfr heterozigot mutasyon 2 tane
birde rubella ıgg pozitif diyo

canım benimde mthfr 677 heterezigot birde faktör 5 heterozigot..

mthfr ler daha hafif düşük doz iğne kullanırsın yada sadece coraspin yeter..
inşallah güzel olacak herşey

birde rubella zaten pozitif olamlı bağışıklık kazanmışssın demek

iiçim rahatladı canm çok sağol bu ay var gibi geliyo 2 gün sora yapıcamm test hayırlısı bakalım
Rabbim en önemlisi hepimizi sağlıklı sıhhatli bbebekler nasip etsin inşlh
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize çok teşekkür ederim

Rose hosgeldın heterezigot kardeş hiç korkma bendede var aynı hastalık 9ay vurdum clexsane 0.4 ilkbasladığımda uff 9 ay vurucam dedim cok şükür kızım kollarımda herseye deger yeterki saglıkla doğsun kuzun hepsi çabucak gecıyo bole bısey varsa bulunması en buyuk nımet caresi var sukur hiç dert etme korkmada saglıkla gelsın artık meleğin inş bu hastalığa sahıp biçok kişinin kaybı var malesef bende olmak uzere Rabbim tekrar yasatmasın sağlıkla hamılelık ve doğum haberını alalım inş

canım ben de 22.haftadan sonra daha iyi hissetmiştim
hatta artık ayağı nerde kafası nerde yavaş yavaş her türlü hissedeceksin inş

Gunaydin kizlar bulantilarim azcik da olsa hafifledi sukurler olsun daha iyiyim.

Rosesscim gecmis olsun canim en azindan sebebilinivbiliyorsun ona gore tedavisi varmis bak hamis olan arkadaslara uzulme sikma canini rabbim tez zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsin.

Gunaydin kizlar bulantilarim azcik da olsa hafifledi sukurler olsun daha iyiyim.

Rosesscim gecmis olsun canim en azindan sebebilinivbiliyorsun ona gore tedavisi varmis bak hamis olan arkadaslara uzulme sikma canini rabbim tez zamanda bebegini kucagina almayi nasip etsin.

Amin cumlemizi muradına erdirsin sıkıntısı olana acil şifalar versin Güzel Allahım. teşekkür ederim bu foruma geldim geleli kendimi çok daha iyi hisseder oldum:)

Amin cumlemizi muradına erdirsin sıkıntısı olana acil şifalar versin Güzel Allahım. teşekkür ederim bu foruma geldim geleli kendimi çok daha iyi hisseder oldum:)
kafanatakilan seyler sor cnm yardici oluruz olmaya calisiriz

Megi ozledik yahu
Azra gamze ne yaptı

hoşbulduk heterezigot kardeş canım dediğin gibi sağlıkla olsunda öyle yada böyle o 9 ay geçicek en azından sebebi anladık içim biraz daha rahat bilmeseydimde yine kaybetseydim Allah korusun bundan sonra ne gerekiyorsa ona göre yol izlicez
hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…