Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ohh masallah prensese hep iyi olsun saglıklı olsunda bız yorulalım dayanmak zorunda oldugumuz tek sey uykusuzluk olsun bızde cok aglak ve uykusuz bı kızız ama bugun 67 gunluk olduk ve benı dınleyıp guluyo ya herseyı unutuyorum o an mınık mınık agular sesler cıkarıyo şükürler olsun ole ole buyucekler hılalım ben kendımı ole telkın edıyorum cok uyudun zamanında dıye suan yemek bıle yapamıyorum esım gelmeden hatta ayakta bı ıkı lokma zor atıyorum agzıma sutum azalmasın ben yemesemde olurda tek korkum o Allahım verıyo gucunu bazen ole yoruyokı aglıyo uyumuyo napıcagımı sasırıyorum sınırlerım bozuluyo sonra kokusunu cek rahatla dıyorum kendıme inş yavas yavas buyudukce duzenlerıde oturur doktorum bana hamılelıkteki vıtamınlerıne dvm edebılırsın demişti

Buarada rose sana bakmaya gırdım gelince guzel haberler ver bize duam sizinle

canımmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam Allah tamına erdirsin Tatlımmmm
iğne için geç kalmadın tam zamanı inşallah herşey güzel olacak..
kaçlık ne kullanıyorsun..coraspin vs var mı kullandığın her şeyi yazarmısın

az kaldı perim maşallah sizesağlıkla gelsin kuzun.

bende geç kalmak istemediğm için başladım alışverişe baya şeyler aldık kıyafet..odalara da baktık..herşeyi çok zevkli inşallah sağlıkla gelsin kuzularr

ayrıntılı usg miz vardı bu hafta herşey yolunda şükürler olsun hissertmeye de başladım yavas yavaş

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

slm kızlar ben geldim
ultrasyonda 2 mm bir kese göründü zorlandı doktor görmekte hatta ama gördü
neyse sonra kan verdim beta sonuç yarın çıkıcakmış yarın o sonuçla birlikte doktor ne gerekiyorsa vercek ialaç vs iğne ne olursa yarın belli olcak yani bugün adetimin üstünden 2. gün geçmesi olduğu için doktor bukadar küçük olması normal dedi bakallım yarında hastanelerdeyiz çok zor bu hastane işleri ama herşey iyi olsunda değer
bugünki randevum 4 te olunca kan sonucum böyle yarına kaldı sinir oldum nasıl çıkacak acaba

bu arada kese 2 mm yani oluşmuş ya acaba iğne için geç kalmadım dimi yarın alsam başlasam bi sorun olurmu hep o geliyo aklıma

Ozim ve Hilal en dayanamadigim sey uykusuzluk uykum gelince oyle sevimsiz bir insan oluyorum ki biz Borayla neler yapicaz acaba :))
Size guc kuvvet sabir diliyorum ama herseye deger onlar dimi oyy

Aysuncum gozun aydin usg yi atlatmissin bebege biseyler almak nazil bi zevk dimi herseyi var ama hala gozum doymuyor gidip odasinda oturuyorum insallah aldiklarimizi agiz tadiyla kullaniriz

Rosemm bu cok guzel bi haber kese erkenden gormussunuz masallah kalp atisinida boyle surpriz duyursun bakalim bence dr un riske atmazdi korkma insallah hersey gonlunce olur

Rose cnm merak etme igne icin gec olmaz ben gebe oldugumun ertesi günü kanamam baslamisti heh dedim bu da gitti dr kanama var diye bekledi iğne yi kalp atışı duyunca başlattı. Yani o kdr sorun olmaz birde corasprin kullancakmisin kullancaksan ona başlayabilirsin.kese de büyür daha erken

Ozim ben uyuyamayinca bag.sistemim düşüyor sonra hasta oluyorum gecen gece acildeydik idrarimda kan ve agri ama nasil bi agri dr bi günde böyle olmaz nasil durdun dedi ben son raddeye gelince anca anlamışım bugünde tuhaf kabarciklar çıkıyor vucudumda alerji mi Zona mi anlamadim.annemi cok arıyorum hey kafam hey bilsem gelirmiydim bide esime is teklifi geldi gene italya ya gidelim demez mi tam siyirmalik ne b.k yiycem bir basima suncacik cocukla .o yaptiklarini bende yapuyorum hmn basliyorum duaya allahim bana güç ver diye ben saglam olcamki cocuguma bakayim ama nasil olcam kendimi cok güçsüz ve zayif hissediyorum sanirim lohusa depresyonuna girdim ben

hilalde yazmış canım iiğne için geç değilmiş içim çok rahatladı pericimmm inşallah herşey güzel olur yaa
hilal canım vallahi içime su serptin iyi yaa geç değilse
bu arada senin ısrarın üzerine ben genetiğe baktırdım Allah razı olsun sen hep demiştin baktır çok önemli diye teşekkürler

Son düzenleme:
Cnm valla biliyirsun bende ayni seyleri yasadim benden önce gorumcem yasamasaydi bende yapyirmazdim ki dr 2 de bile gerek yok dedi ama ben israr ettim yaptiralim die kafamdan ihtimalleri silmis oldum.senin icindeki endişe yi cok iyi anlıyorum o endise kalp atisi ayrintili o bu derken hic bitmiyor ama şöyle 10 haftalar gibi o ilk belirgin halini gördüğüm ani hic unutamam taklalar atiyordu bende acaba bubebek bnm icimdemi bi yanlislik olmasin baskasinin ultrason görüntüleri olmasın fln die sacma sacma düşünmüştüm
Cnm bide bana da tavsiye etmislerdi bol bol.ananas ye rahmi guclendirir demislerdi birde kendini hic yorma hep dinlen iliski fln yasak olur heralde ev isi falanda yapma biraz sal gitsin keyfine bak sadece bide bol bol ya varis cek ozim demisti banada hep dilimden dusurmedim.

merhaba hilal.beni hatırladınmı bilmiyorummm.senin hamileliğini ve ceylin kızımızın gelişmelerini hep okuyorummm.buraya ne zaman gelsem kimse olmuyo bende okuyup çıkıyorummm.

slm kızlar şimdi netten kan sonucuma baktım 1358 pozitif diyo bakalım doktor ne dicek bugün verir heralde kullanmam gereken ilaçları
ya bi insan iğne vs kullanmak istermi ben istiyorum bir an önce yeterki iyi olsun herşey

Bence sonucun gayet guzel insallah dr unda guzel seyler soyler kacta gorusuceksin dr la bizi merakta birakma

rosescım tebrikler canım hamişliğin kesinleşmişiğne konusunu drun ayarlar merek etme.bide coraspirini sor ben ikisini bir kullanıyordum mesela.hilalcim eylin nasıl balım herşey yolundamı..peri ve aysunay hamişliğin tadını çıkarın walla bu son zamanlar inanın çok cabuk bitiyor sonra uykusuz geceler başlıyor:27.ksell ben hatırladım seni nasılsın sanırım 2.ye hamişsin sen dimi yada doğurdunmu 2.bebişide ayyy kafam karıştı:44::44:bizde büyümeye devam ediyoruz.yaramazlıklarımız giderek artıyor karıştırılmadık dolap ve cekmecem yokhenüz yürümüyorlar ama acele etmiyorum..oğlum daha istekli ama yürüme konusunda...bu günlerde ikiside grip onun dışında bi sıkıntımız yok bin şükürbu kışıda atlattıkmı yaza sırtım yere gelmez işşallahamin.kızlar siz nasılsınız hepinizi ve megi gamzeyiiiiiii ferda pofidik ......çoook özledimmmmmmm

Degerlerin cok güzel cnm maşallah

Rose cnm degerimiz cok benziyor benimde böyle cikmisti hadi hayırlısı bide bencede corasprini sor bende icmistim birde nacizanne tavsiyem progestan fitil kullan bi sakibcasi yok faydasi var bana dr hep igne hem fitil vermisti ki belki hatirlarsan ben cok kanamali düşük riskli bi gebelik gecirdim belki onlar sayesinde tutundu kuzum

Kselk hatirladim cnm ne var ne yok nasilsiniz
Ketenhelvam gecmis olsun bende bu kisi bi atlatsam diyorum bizim disari fln cikmamiz yasak yazi sokakta gecircem valla

Ceylin hanimin idrar sonuclarida iyi cikti idrar yolu enfeksiyonu geçmiş cok şükür haftaya da annem geliyormus cok sevindim
Dün dr ceylinin hikayesini duyunca (radyolog) bunca seyi bu bebek mi atlatti dedi sonra kizim adamin eline isedi cok güldüm tam zilli olcak tam

Ya kizlar bide oyuncak tavsiyeniz varmi
Ilgisini cekecek

Merhaba kızlar gelip okuyorum arada yazamıyorum kusuruma bakmayın
Hilalim herşey gelmiş geçmiş olsun inşallah..
Roses canım tebrık ederım cok guzel degerın
son sayfayı okudum sadece
moon um foto istemiş albüme 3 tane koyabildim boyutlar hep buyuk geldi bakarsınız artık
öpüyorum hepsinizi

roses tebrik ederim canim Rabbim hayirla, saglikla tamamina da erdirsin insallah

Kizlar sizden bir konuda yardim isteyecektim.

Allah nasip ederse kisin TR yolcusuyum ve kizimin yatabilecegi, kademe ayari olan ve cabuk katlanip tasinabilen bir park yataga ihtiyacim var. Nasil diyim cok pahali birseye gerek yok zaten surekli kullanmayacagim cunku sadece Tr ye gittikce. Normal birsey olsun ama kolay katlanip-tasinabilen, bir de 4 kademe ayari falan olan onerebileceginiz bir park yatak var mi?

Nette bir suru secenek var ve benim Turkiye'deki markalar hakkinda bir fikrim yok. En iyisi sizden fikir almak sanirim.

Graco ucmus durumda Turkiye'de gordugum kadariyla ama burda en ucuz markalardan. Pahali urunleri de var ama en makul markalardan biridr.

Yardiminiza ihtiyacim var

Maşallah cnm cok buyumus miniciklerdi.tskr ederiz resimler icin gelin arada ya ozluyoz

canım ben burda hıc 4 kademelı park yataga rastlamadım hanı cok arastırmısda degılım ama hıc dıkkatımı cekmedı
sadece bı ara katı var yatakların 6 aydan sonra zaten o katta tutamıyosun bebişi mecbur en altında yatıyo

anladim canim tesekkur eerim. peki onerebilecegin bir marka var mi bana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…