Ohhhhh be ne güzel haberler aldim ya
Roses cnm hersey güzel olcak ben bunu sürekli tekrarlayip durdum sende herseyin iyi gidecegine inan igneler bi süre sonra rutine giriyor dis fircalamak gibi geliyor insan alisiyor merak etme o dedigin degerler bende de yüksekti hatta annemde hasimatoda var ama dr dusukten sonra bu değerler yükselir korkma demisti .onunda çözümü vardir merak etme.hayirli haberlerle gel inşallah
Bizde bugün tüm batin ultrason kalca usg ve idrar tahlili yaptirdik usg ler iyi idrar daha cikmadi .bu hafta bide işitme testine gidicez
Uykusuzluk tan zombi kivamina geldim anneler buna nasil dayaniyorsunuz bana bisey deyin bi enerji hapi fln alsam?
canımmmmmmmmmmmmm nasıl sevindim anlatamam Allah tamına erdirsin Tatlımmmmslm kızlar
bugünki gebelik testimin sonucu pozitif hamileyim rabbime şükürler olsun
ama çok korku sardı biliyosunuz troid çııktı ve kanda pıtılaşma pazartesi randövü aldım doktordan muhtemelen iğne vercek geç kalmadım dimi 1 günlük adet geikmesinden sora yaptım testi iğnenin faydasını görürüm dimi troid için de ne olacak bilmiyorum kadın doğumcum onun içinde ilaç verirmi ne olur bilmiyorum Rabbim bu sefer benim ve benim gibi olanların yüzünü güldürsün
Rosemmm cok sevindim Allahim yuzunu guldursun saglicakli kucagina alip anali babali buyutmeyi nasib etsin ohh bee ben dogurmadan geldi ya senin nazli bocek daha da sevindim
Benim yakin bi arkadasimdada hem tiroid hem pihtilasma vardi tiroid icin ilac kullaniyordu bide igne suanda sekerleme gibi bi kizi var hic korkma Allah dermansiz dert vermesin sıkı takip ve iyi bir dr yeterde argar bile
Bence dr una ulas hamile oldugunu soyle hemenaraya tatil gunu giriyor belki bi onerisi biseyi vardi
Canim arkadasim benimmm
Kizlar isinizi son zamanlara ertelemeyin sakin suan aklimdao kadar cok sey varki yapmakmistedigim ama esim artik yatip dinlenmemi istiyor ki vucudumunda buna ihtiyaci var neyse daha var ara ara kacamaklar yicam artik
bu arada kese 2 mm yani oluşmuş ya acaba iğne için geç kalmadım dimi yarın alsam başlasam bi sorun olurmu hep o geliyo aklımaslm kızlar ben geldim
ultrasyonda 2 mm bir kese göründü zorlandı doktor görmekte hatta ama gördü
neyse sonra kan verdim beta sonuç yarın çıkıcakmış yarın o sonuçla birlikte doktor ne gerekiyorsa vercek ialaç vs iğne ne olursa yarın belli olcak yani bugün adetimin üstünden 2. gün geçmesi olduğu için doktor bukadar küçük olması normal dedi bakallım yarında hastanelerdeyiz çok zor bu hastane işleri ama herşey iyi olsunda değer
bugünki randevum 4 te olunca kan sonucum böyle yarına kaldı sinir oldum nasıl çıkacak acaba
hilalde yazmış canım iiğne için geç değilmiş içim çok rahatladı pericimmm inşallah herşey güzel olur yaaOzim ve Hilal en dayanamadigim sey uykusuzluk uykum gelince oyle sevimsiz bir insan oluyorum ki biz Borayla neler yapicaz acaba :))
Size guc kuvvet sabir diliyorum ama herseye deger onlar dimi oyy
Aysuncum gozun aydin usg yi atlatmissin bebege biseyler almak nazil bi zevk dimi herseyi var ama hala gozum doymuyor gidip odasinda oturuyorum insallah aldiklarimizi agiz tadiyla kullaniriz
Rosemm bu cok guzel bi haber kese erkenden gormussunuz masallah kalp atisinida boyle surpriz duyursun bakalim bence dr un riske atmazdi korkma insallah hersey gonlunce olur
hilal canım vallahi içime su serptin iyi yaa geç değilseRose cnm merak etme igne icin gec olmaz ben gebe oldugumun ertesi günü kanamam baslamisti heh dedim bu da gitti dr kanama var diye bekledi iğne yi kalp atışı duyunca başlattı. Yani o kdr sorun olmaz birde corasprin kullancakmisin kullancaksan ona başlayabilirsin.kese de büyür daha erken
Ozim ben uyuyamayinca bag.sistemim düşüyor sonra hasta oluyorum gecen gece acildeydik idrarimda kan ve agri ama nasil bi agri dr bi günde böyle olmaz nasil durdun dedi ben son raddeye gelince anca anlamışım bugünde tuhaf kabarciklar çıkıyor vucudumda alerji mi Zona mi anlamadim.annemi cok arıyorum hey kafam hey bilsem gelirmiydim bide esime is teklifi geldi gene italya ya gidelim demez mi tam siyirmalik ne b.k yiycem bir basima suncacik cocukla .o yaptiklarini bende yapuyorum hmn basliyorum duaya allahim bana güç ver diye ben saglam olcamki cocuguma bakayim ama nasil olcam kendimi cok güçsüz ve zayif hissediyorum sanirim lohusa depresyonuna girdim ben
slm kızlar şimdi netten kan sonucuma baktım 1358 pozitif diyo bakalım doktor ne dicek bugün verir heralde kullanmam gereken ilaçları
ya bi insan iğne vs kullanmak istermi ben istiyorum bir an önce yeterki iyi olsun herşey
slm kızlar şimdi netten kan sonucuma baktım 1358 pozitif diyo bakalım doktor ne dicek bugün verir heralde kullanmam gereken ilaçları
ya bi insan iğne vs kullanmak istermi ben istiyorum bir an önce yeterki iyi olsun herşey
Merhaba kızlar gelip okuyorum arada yazamıyorum kusuruma bakmayın
Hilalim herşey gelmiş geçmiş olsun inşallah..
Roses canım tebrık ederım cok guzel degerın
son sayfayı okudum sadece
moon um foto istemiş albüme 3 tane koyabildim boyutlar hep buyuk geldi bakarsınız artık
öpüyorum hepsinizi
canım ben burda hıc 4 kademelı park yataga rastlamadım hanı cok arastırmısda degılım ama hıc dıkkatımı cekmedıroses tebrik ederim canim Rabbim hayirla, saglikla tamamina da erdirsin insallah
Kizlar sizden bir konuda yardim isteyecektim.
Allah nasip ederse kisin TR yolcusuyum ve kizimin yatabilecegi, kademe ayari olan ve cabuk katlanip tasinabilen bir park yataga ihtiyacim var. Nasil diyim cok pahali birseye gerek yok zaten surekli kullanmayacagim cunku sadece Tr ye gittikce. Normal birsey olsun ama kolay katlanip-tasinabilen, bir de 4 kademe ayari falan olan onerebileceginiz bir park yatak var mi?
Nette bir suru secenek var ve benim Turkiye'deki markalar hakkinda bir fikrim yok. En iyisi sizden fikir almak sanirim.
Graco ucmus durumda Turkiye'de gordugum kadariyla ama burda en ucuz markalardan. Pahali urunleri de var ama en makul markalardan biridr.
Yardiminiza ihtiyacim var
canım ben burda hıc 4 kademelı park yataga rastlamadım hanı cok arastırmısda degılım ama hıc dıkkatımı cekmedı
sadece bı ara katı var yatakların 6 aydan sonra zaten o katta tutamıyosun bebişi mecbur en altında yatıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?