Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hilal masallah kuzunu gordumm
Kizlar biz sali gunu gidicez kontrole malum 15 gunde 1 artik cok sabirsizlaniyorum dogucagi gun gelsin hemen
Rosem senin kontrolun ne zaman hangi gun gidiceksin

ay perimm az kaldı senin kuzunun gelmesine yaa ne tatlıdır şimdi o 1 ay kadı heralde dimi.
benim kontrolde önümüzdeki çarşamba veya perşembe bakalım daha var yaaa çok enidşeliyim artık napıcam ben o güne kadar Allahım ya inşlhh yavrumu bana bağışlar rabbim

Kızlar yazdıklarınizi okudum hepinize cok tesekkur ederim. Bnm kuzumda bu iste cok baska biseymis annelik yasadigim hic bi duyguya benzemiyor

Kizlar selam kimsecikler yok ama olsun
Biz oglumuzu gormeye bugun gittik hersey yolunda yuzunu cevirmisti malesef hic goremedik ama Allahin izniyle yakin zamanda doya doya seyrederim insallah
Hadi herkes guzel guzel haberlerle gelsin hepinizi opuyoruz

Kızlar yazdıklarınizi okudum hepinize cok tesekkur ederim. Bnm kuzumda bu iste cok baska biseymis annelik yasadigim hic bi duyguya benzemiyor

hilal canım kuzunu ceylinimizi gördüm.maşallah büyüyo annesı çokta güzel allah bahtını açık etsin.size bağışlasın inşsallah.

maşallah canım az kalmış doğuma..son günler geçmiyordur artık değil mi..bir an evvel gelsin ister kuzu..

maşallah canım az kalmış doğuma..son günler geçmiyordur artık değil mi..bir an evvel gelsin ister kuzu..

O 20li haftalar ne ara gecti bilmiyorum ama su son zamanlar hemencik bitse de onu koklasam burnumda bi sizi var sorma insan gormedigi birinide ozlermis

merhaba kizlar, bugun seker testimi oldum nihayet. 116 cikti, yani gecmis oluyorum galiba testi :)
doktorum da baska eyalete tasiniyormus, baska bi doktora gecmek zorunda kaldik ama olsun saglik olsun napalim.
2 hafta sonra tekrar randevu var, bundan sonra 2 haftada birmis. hadi bakalim gecsin gunler gelsin subat :)

merhaba kızlar nasılsınız

bizim bebiş 2 aylık oldu..

uzun süredir giremedim nete..

hamilelere kolaylık ben gibi yeni annelere de yavrularıyla sağlıklı uzun ömürler diliyorum..

hamilelere kolaylık ben gibi yeni annelere de yavrularıyla sağlıklı uzun ömürler diliyorum..

Tavuklum nerdesın anne oldun kayıplara karıstın nası gıdıyo oğlusun nası uslunu uyku duzenız nası gaz falan ay ne cok sordum bizde ıkı bucuk aylık olduk buyuyolar cok şükür dunya tatlısı bunlar hergun bişi ogrenıyo Rabbim arzu eden herkeze nasip etsin

vay zaman ne cabuk geciyor yahu. Zaten artik pek az kisi takiliyor buralarda o da ara sira

op kuzunu bizim icin

ay beyazim kelebegim kocaman olmus yahu senin kuzun. en guzel zamanlar iyi uyu dinlen.

herkese selamlar

tavuklu makarna maşallah yavrun 2 aylık olmuş rabbim analı babalı büyütmek nasip etsin

meg sen yoksun diye bu yıl kimseye oy vermiyorum içimden gelmiyor

slm kızlar yarın adet gecikmemim 10. günü sizce kalp atışının duyulması gerekirmi erken olabilirmi hayal kırıkllığı yaşarsam birsürü soru var kafamda

Slm kizlar bulantilarim gecmeye basladibiraz olsun iyiyim eskiye oranla cok sukur haftaya dr gitcem cinsiyetide belli olcak kismetse su bikac gun gecmek bilmiyor nedense...

slm kızlar yarın adet gecikmemim 10. günü sizce kalp atışının duyulması gerekirmi erken olabilirmi hayal kırıkllığı yaşarsam birsürü soru var kafamda

cnm biz 6+5 te duymustuk kalp atislarini. senin kac hafta kac gun oluyor yarin?

Slm kizlar bulantilarim gecmeye basladibiraz olsun iyiyim eskiye oranla cok sukur haftaya dr gitcem cinsiyetide belli olcak kismetse su bikac gun gecmek bilmiyor nedense...

masallah ne guzel, benim daha yeni bu hafta azaldi baya bulantilarim cok sukur :) hadi bakalim ins saglikli olsun da kiz da erkek de ikisi de guzel :)

Ben acaip depresyona girdim annem beni cildirtiyor sürekli yanimda olmadan yapamazsin deyip duruyor allah askina herkes anasinin dizinin dibindemi sanki ben bu yorgunlukla istemem bana yardımcı olunmasini ama işte ekmek parası .cok bunaliyorum kizlar

Analik doğuştan babalik sonradan diye laf soylememisler boşa iş bada dustumu oyle bir bakıyorsun ki.allah yardim ediyor takma sen annenini

Canim sakin ol o da senin iyiligini dusundugu icin diyordur hilalcim.

Annen olmadan da pekala yapabilrsin. Bak bizim burada ailesi gelemeyen arkadaslar yanlarinda sadece esleri oluyor dogumda ve sonrasinda da gayet guzel idare ediyorlar, buyutuyorlar bebeklerini. Tamam yorucu ama olmayacak birsey degilki.

Ne zamandir seninle annen canim. Bence sizin biraz ailecek kalmaniz gerek artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…