Hilal masallah kuzunu gordumm
Kizlar biz sali gunu gidicez kontrole malum 15 gunde 1 artik cok sabirsizlaniyorum dogucagi gun gelsin hemen
Rosem senin kontrolun ne zaman hangi gun gidiceksin
Kızlar yazdıklarınizi okudum hepinize cok tesekkur ederim. Bnm kuzumda bu iste cok baska biseymis annelik yasadigim hic bi duyguya benzemiyor
Kizlar selam kimsecikler yok ama olsun
Biz oglumuzu gormeye bugun gittik hersey yolunda yuzunu cevirmisti malesef hic goremedik ama Allahin izniyle yakin zamanda doya doya seyrederim insallah
Hadi herkes guzel guzel haberlerle gelsin hepinizi opuyoruz
maşallah canım az kalmış doğuma..son günler geçmiyordur artık değil mi..bir an evvel gelsin ister kuzu..
merhaba kızlar nasılsınız
bizim bebiş 2 aylık oldu..
uzun süredir giremedim nete..
hamilelere kolaylık ben gibi yeni annelere de yavrularıyla sağlıklı uzun ömürler diliyorum..
merhaba kızlar nasılsınız
bizim bebiş 2 aylık oldu..
uzun süredir giremedim nete..
hamilelere kolaylık ben gibi yeni annelere de yavrularıyla sağlıklı uzun ömürler diliyorum..
merhaba kizlar, bugun seker testimi oldum nihayet. 116 cikti, yani gecmis oluyorum galiba testi :)
doktorum da baska eyalete tasiniyormus, baska bi doktora gecmek zorunda kaldik ama olsun saglik olsun napalim.
2 hafta sonra tekrar randevu var, bundan sonra 2 haftada birmis. hadi bakalim gecsin gunler gelsin subat :)
slm kızlar yarın adet gecikmemim 10. günü sizce kalp atışının duyulması gerekirmi erken olabilirmi hayal kırıkllığı yaşarsam birsürü soru var kafamda
Slm kizlar bulantilarim gecmeye basladibiraz olsun iyiyim eskiye oranla cok sukur haftaya dr gitcem cinsiyetide belli olcak kismetse su bikac gun gecmek bilmiyor nedense...
Ben acaip depresyona girdim annem beni cildirtiyor sürekli yanimda olmadan yapamazsin deyip duruyor allah askina herkes anasinin dizinin dibindemi sanki ben bu yorgunlukla istemem bana yardımcı olunmasini ama işte ekmek parası .cok bunaliyorum kizlar
Ben acaip depresyona girdim annem beni cildirtiyor sürekli yanimda olmadan yapamazsin deyip duruyor allah askina herkes anasinin dizinin dibindemi sanki ben bu yorgunlukla istemem bana yardımcı olunmasini ama işte ekmek parası .cok bunaliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?